Резюме від 2 жовтня 2019

Артем

Лаборант

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання і навички

Користувач ПК MS Office Користувач Internet Email AutoCAD Mathcad Поштовий клієнт CorelDRAW

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ

Медков Артем Ігорович

Досвід роботи

З 2012 та на даний час
Державне підприємство міжвідомчий науково-технологічній центр «Агробіотех» НАНУ та МОНУ, посада начальник аналітичної лабораторії, Обов’язки: приготування стерильного поживного середовища, підрахунок КУО, робота з «музеєм чистих культур», проводити культивування в лабораторних, на пів лабораторних та промислових умовах, участь у профільних конференціях, участь у Болгаро-Українському проекті, забезчення проведення практичних завдань для студентів профільних ВУЗів, робота з профільною документацією (регламенти. ТУ та ін.), проведення лабораторних досліджень, визначення якості сировини, приготування композиційних препаратів, відпрацювання схем ферментації у великих системах (промисловий ферментер) та ін.
2009-2012

Державне підприємство міжвідомчий науково-технологічній центр «Агробіотех» НАНУ та МОНУ, посада провідний інженер. Обов’язки: приготування стерильного поживного середовища, підрахунок КУО (колонії утворюючих організмів), робота з «музеєм чистих культур», проводити культивування в лабораторних, на пів лабораторних умовах, участь у профільних конференціях, участь у Україно-Американському профільному проекті, участь у Болгаро-Українському проекті
2006-2009

Інститут колоїдної хімії та хімії води
ім. А.В. Думанського, НАН України, відділ мікробіологічної очистки води, посада – інженер І категорії, в мої обов’язки входить – відбір середньої проби з досліджуваних об’єктів, приготування стерильного поживного середовища, висів відібраної середньої пробі з досліджуваних об’єктів, культивування відібраної середньої проби з досліджуваних об’єктів, підрахунок КУО, робота з « музеєм чистих культур»; роблю хімічні та біологічні аналізи
2003-2008

Національний університет харчових технологій, факультет біотехнологій та екології; кафедра біотехнології мікробного синтезу.
спеціальність – промислова біотехнологія
(спеціаліст, стаціонар), захист диплому - відмінно

Додаткові відомості
Вільно володію ПК (пакет MS Office; поштові програми; Інтернет)
2002-2003, 2005-2006, 2008-2009 курси вивчення англійської мови, мою диплом/сертифікат- добре
2014-2015 курси вивчення польської мови, диплом/сертифікат по закінчення 1-го рівня-добре
Добре володію AutoCad; MathCad, CorelDRAW.
Маю 5 статей у профільних періодичних виданніх.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: