Резюме від 4 січня 2021 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/5747123

Керівник, виконавчий директор, 90 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто проживання:
Запоріжжя
Готовий працювати:
Дистанційно, Дніпро, Запоріжжя, Київ, Львів, Одеса

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор (керівник), ФОП

з 08.2007 по нині (16 років 9 місяців)
Діяльність туристичних агенств і туроператорів (основна)

Компанія під моїм одноосібним керівництвом успішно працює на туристичному ринку, починаючи з 2007 р. На даний момент має філіали у м. Дніпро, м. Бориспіль, м. Запоріжжя та м. Київ. Серед клієнтів є як фізичні особи, так і великі підприємства. Компанія також організовує прийом закордонних туристів в Україні, MICE івенти, виїзні конференції та семінари, організовує логістику та перекладацький супровід. Компанія постійно бере участь у міжнародних виставках за кордоном, також має постійних і надійних партнерів в Україні і за кордоном у сфері готельного бізнесу та організації подорожей.

Освіта

Запорізькій національний університет

Біологія (іхтіологія), Запоріжжя
Вища, з 2000 по 2005 (4 роки 8 місяців)

Перша (базова) вища освіта - іхтіолог (бакалаврат+магістратура). Також маю вищу освіту "Туризм" (2011 р., ЗНУ), перекладач англійської мови (2013 р., ЗНУ), IATA Travel and Tourism (2015, IATA). В даний момент вивчаю китайську мову в Інстутуті Конфуція (досягнено ступінь HSK A1).

Додаткова освіта та сертифікати

Psychology is Sales, Harvard University

2018

Бухгалтерский учет

2014

ВЭД

2013

Neuropsychology in Business

2020, 3 месяца

НЛП

2 роки

Бухгалтерський облік

2015

Знання і навички

Робота з оргтехнікою

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — вільно
  • Італійська — початковий
  • Китайська — початковий

Додаткова інформація

Шукаю нову сферу, де могла би використати свої здібності.
Маю постійний стимул для розвитку та чималий досвід в управлінні компанією, персоналом. Вмію проводити переговори з партнерами, b2b.

Особисті якості: цілеспрямованість, великий рівень стрессостійкості, відповідальність, грамотна мова, вміння працювати в команді на загальний результат, пунктуальність, ризикованість, легкість в прийнятті рішень, оптимізм та добре почуття гумору. Маю глибоке поняття психології людини. Приємна та охайна зовнішність.

Навички та вміння: знання мов (англійської, української, російської, французської, італійської, китайської), знання систем бронювання авіаквитків (Sabre, Amadeus, Galileo), ВЕД, бухгалтерська звітность, досвід планування бізнес-процесів, розробки та реалізації індивідуальних поїздок та подорожей, знання візових формальностей та досвід у оформленні віз, замовлення чартерних перельотів та супровід під час оформлення угод. Досвід в управлінні персоналом. Особистий досвід у відвідуванні 45 країн. Готовність до подорожей та відряджень. Готовність до переїзду.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: