• PRO

Оксана

Директор харчового виробництва, головний технолог, 85 000 грн

Вид зайнятості:
повна
Вік:
45 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керуючий мережею/головний технолог

з 09.2019 по нині (5 років 11 місяців)
Мережа об'єктів харчування, Київська область (Готельно-ресторанний бізнес)

Керування виробничою, комерційною та соціальною діяльністю підприємства. Координація роботи об'єктів харчування, організація ефективної взаємодії всіх підрозділів підприємства, спрямування їх діяльності на забезпечення високої якості виготовлення продукції та високого рівня обслуговування. Забезпечення своєчасного постачання продовольчої сировини, покупних товарів. Контроль за правильністю та безпечністю харчування по системі ХАСП по всім об'єктам підприємства харчування, ведення відповідної документації.
Навчання кухарів, приймання іспитів з технології приготування м'ясних та рибних страв, кондитерських виробів.
Розробка технологічних та калькуляційних карт, рецептур, згідно сировинної бази, наявної на підприємстві. Контроль за приготуванням страв з чітким дотриманням тех.карт. Екзаменування та перевірка знань працівників щодо технологічних процесів, обладнання та загальної виробничої дисципліни. Контроль за дотриманням умов зберігання сировини та готової продукції.
Організування забезпечення виробництва матеріально-технічними ресурсами, їх отримання, складування, збереження та контроль якості.
Впровадження нової техніки і технології, вилучення ручної та малопродуктивної праці.
Формування штату працівників, чіткий розподіл їх функцій, обов'язків і відповідальності, введення посадових інструкцій на підприємстві.
Забезпечення ефективності результатів роботи підприємства, додержання санітарних вимог до технологічних процесів, правил обслуговування, відповідного санітарно-технічного стану підприємства, трудової і виробничої дисципліни. Здійснення контролю за виконанням працівниками правил і норм охорони праці, протипожежного захисту, виробничої санітарії та особистої гігієни, своєчасне проходження в установленому порядку медичних оглядів.

Керуючий їдальні КЦ АУ

з 06.2016 по 05.2019 (2 роки 11 місяців)
ПАТ "Укртелеком", Киев (Телекомунікації, зв'язок)

Розробка технологічних та калькуляційних карток, контроль роботи касирів, контроль технології приготування згідно розроблених тех.карт. Контроль видачі готових страв, залучення нових клієнтів, підбір персоналу, допомога на процесах кухарям, замовлення та прийом товарів, складання табелю робочого часу, аналіз щомісячної та щорічної роботи їдальні і т.і. Введення системи ХАСП, навчання персоналу по даній системі, ведення відповідної документації. Здійснення контролю за виконанням правил трудової дисципліни, норм охорони праці. протипожежного захисту, забезпечення своєчасного проходження медичних оглядів. Організація та проведення інвентаризацій, забезпечення участі відповідної комісії, аналіз результатів проведення. Робота в програмі 1С (бухгалтерія, склад). Закупівля технологічного обладнання задля удосконалення нових технологічних процесів

Технолог громадського харчування

з 03.2016 по 06.2016 (3 місяці)
ТОВ "Пузата хата", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка нових рецептур, складання технологічних карт, навчання персоналу вищого рангу згідно дотримання тех.карт та контроль за виконанням. Екзаменування працівників ресторанів мережі, перевірка якості приготування страв, контроль за правильістю пакування, маркування, зберігання, складування сировини та готової продукції, ведення відповідної документації. Навчання персоналу на новому технологічному обладнанні, перевірка знань.

Директор їдальні

з 03.2015 по 03.2016 (1 рік)
Міністерство юстиції України, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Складання щоденного меню. Розробка технологічних та калькуляційних карток, контроль за технологією та якістю приготування готових страв, згідно технології приготування. Пошук та робота з постачальниками; підбір персоналу, навчання та приймання іспитів. Підвищення рівня прибутковості їдальні, контроль відпущення готових страв по торгівельним точкам. Складання графіків виходу на роботу працівників. Робота з контролюючими органами. Проведення перевірки знань щодо трудової дисципліни, охорони праці та пожежної безпеки.

Освіта

Університет ринкових відносин

Економічний, фінансист, Киев
Вища, з 2000 по 2005 (4 роки 9 місяців)

Отримала 2 дипломи з відзнакою: 1) Спеціаліста; 2)Магістра.

Додаткова освіта та сертифікати

Академія кулінарного мистецтва, Технологія приготування кондитерських виробів

2016р, 6 місяців

ВorisovAcademy

2019р.

Кулінарна студія Su.CHEF

2019р.

Курси сушефів "Технологія приготування м'ясних та рибних страв"

2018 р

Знання і навички

  • MS Excel
  • MS Word
  • MS Office
  • Користувач Internet
  • MS Outlook
  • 1С:Підприємство
  • Бюджетування
  • Internet Explorer
  • MS PowerPoint
  • Opera
  • Креативність
  • Email
  • MS Access
  • Google Chrome
  • Взаємодія з контролюючими органами
  • Outlook Express
  • WordPad
  • Парус
  • Веб-браузери
  • Графічні редактори
  • R-Keeper
  • MS Office Picture Manager
  • Прямий продаж
  • Робота із запереченнями
  • Розробка технологічних та калькуляційних карт
  • Ділова переписка та дотримання корпоративної етики
  • Робота в бухгалтерських програмах
  • Введенння нових технологічних стратегій
  • Опрацювання діючих рецептур, контроль за дотриманням
  • Введення та дотримання системи ХАСП на виробництві
  • Керування виробничою, фінансово-економічною діяльністю під-ва
  • Координація роботи всіх підрозділів підприємства
  • Організація оцінювання роботи працівників
  • Управління великими колективами
  • Забезпечення високого рівня організації та ефективності виробниц
  • Здатність керувати командою і процесами всередині неї
  • Адаптивність
  • Управління персоналом
  • Високий рівень тайм менеджменту

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Французька — вільно

Додаткова інформація

Маю вміння знаходити вихід з критичних ситуацій, стресостійка, врівноважена, відповідальна. маю організаторські здібності, вмію вести засобою. Керую власним автомобілем, який можу використовувати в роботі. Знання, що набуті протягом 20 років в галузі харчового виробництва, надають впевненості в отриманні позитивнихх результатів в роботі та підкреслюють професіоналізм в моїй діяльності. Додатковий номер телефону: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: