Віра
Руководитель производства
- Розглядає посади:
- Руководитель производства, Керівник заводу
- Вид зайнятості:
- повна
- Вік:
- 56 років
- Місто проживання:
- Ірпінь
- Готовий працювати:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/5795060/
Досвід роботи
Директор виробництва
з 04.2021 по 01.2025
(3 роки 9 місяців)
Хлібні інвестиції, Київ (Харчова промисловість)
•управління виробничо-економічною діяльнистю виробництва;
•виконання планів поставок контрагентам на внутрішній ринок та закордон;
•планування бюджету та контроль за його виконанням, прорахунок сировини на замовлення;
•розробка та впровадження нових видів продукції;
•запуск новинок на лініях;
•контроль санітарного стану та відповідності ХАССПу.
Досягнення:
•перезапуск виробництва у зв'язку з руйнуванням заводу під час бойових дій;
•виведення обсягів виробництва у довоєнний час до 370 тон заморожених н/ф.
Директор ТМ Горбушка
з 06.2020 по 04.2021
(10 місяців)
ТС Обжора, Одеса (Харчова промисловість)
здійснення керівництва виробничо-господарською діяльністю підприємства;
•розробка та впровадження нових видів продукції;
•управління асортиментною матрицею та ціноутвоненням;
•забезпечення встановленого рівня сервісу та якості.
Досягнення:
•виведення виробництва на чистий прибуток понад 1 000 000 грн. на місяць за 4 місяця
Начальник виробництва
з 09.2019 по 06.2020
(9 місяців)
ТС ЕКО маркет, Київ (Роздрібна торгівля)
•керування 72 кулінарними цехами, кафетеріями та піцеріями мережі;
•управління асортиментною матрицею, ціноутворенням;
•контроль матеріально-технічного стану цехів, своєчасна їх модернізація, підбір та закупівля обладнання;
•проектування та запуск нових цехів.
Начальник виробництва
з 10.2011 по 09.2019
(7 років 11 місяців)
ТС Фуршет, Київ (Роздрібна торгівля)
•керування 32 кондитерськими цехи та 47 пекарнями;
•розробка та впровадження стратегії виробництва, формування асортиментної та цінової політики;
•аналіз фінансово-економічної діяльності за валовим доходом, EBITDAR та EBITDA та розробка заходів щодо їх покращення;
•ціноутворення, розробка та реалізація акцій для підвищення лояльності покупців;
•розробка та впровадження нового асортименту кондитерських та хлібобулочних виробів різної цінової категорії;
•управління ротацією асортиментної матриці;
•стандартизація процесів на виробництві та контроль за їх дотриманням;
•контроль роботи виробничих підрозділів у регіонах, спеціалістів відділу, регіональних технологів та заступників, директорів з виробництва на магазинах;
•пошук постачальників з конкурентними цінами на сировину, проведення переговорів та укладання договорів;
•проведення вузькоспеціалізованих тренінгів та навчань.
Досягнення:
•отримання запланованого доходу шляхом виробництва та продажу хлібобулочної та кондитерської продукції в рамках асортиментної та цінової політик;
•відкриття нових цехів з «0»: підбір технологічного обладнання, погодження проекту, розстановка обладнання, штатний розпис, технологічний запуск цехів.
10.2011 – 03.2012
Фуршет, м.Київ
Керівник проекту раціоналізації хлібобулочного виробництва
01.2011 – 10.2011
Брусничка, м. Донецьк
Технолог виробництва (кулінарія, м'ясо, кондитерський цех та пекарня)
07.2010 – 01.2011
Еко маркет, м.Київ
Керівник хлібо-булочного виробництва
2008-2010
Брусничка, м.Донецьк
Завідуюча виробництвом (кулінарія, м’ясо, кондитерський цех та пекарня)
2007-2008
Обжора, м.Макіївка
Технолог хлібобулочного виробництва
2007-2008 –
Ресторані «Шоколад», м. Донецьк
Кондитер
2000-2007
Мініхлібозавод
Змінний майстер-технолог
1998-2000
Українсько-канадське підприємство «Надія»
Тістоміс, пекар, бригадний пекар
1995-1997
Приватня пекарня
Тістоміс, пекар, старший зміни
Освіта та сертифікація:
•МХПІ - незакінчена вища
•курс з технічного регулювання та санітарно-епідеміологічного та ветеринарного контролю харчової продукції
•курс з виробництва джелато та кондитерських виробів преміум класу компанії Crema Linea-Румунія (2017р).
Додаткова інформація:
•впевнений користувач MS OFFICE, 1С, КУРС, Analizer.Internet
•співпрацюю з провідними фахівцями-технологами міжнародних компаній Puratos, Lesaffre, Master Martini, Zelandia, Backaldrin з розробки та впровадження у виробництво новинок кондитерського та пекарського напрямків;
•робота з натуральними заквасками, з сировиною провідних виробників: Puratos, Lesaffre, Master Martini, Zelandia, Backaldrin, Ireks;
•авторські рецептури кондитерських та пекарських виробів;
•лідерські якості, орієнтованість на результат, відмінні комунікативні та переговорні навички, новаторство, порядність;
•права категорії «В», є авто.
Схожі кандидати
-
Керівник виробництва
80000 грн, Київ, Житомир , ще 6 міст -
Начальник будівельної дільниці, виконавець робіт
70000 грн, Київ -
Керівник виробництва
Київ -
Директор підприємства
Київ -
Керівник виробництва
Київ, Суми -
Керівник підприємства
100000 грн, Київ