Резюме від 10 грудня 2019

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/5873857

Продавець-консультант (ТК "Мiст-Сіті Центр")

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Резюме
Хребто Дмитро Романович.
Адреса: 49075 , м. Дніпро, вул. Петрозаводська, буд. 517, тел.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).
Пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») , [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Дата й місце народження: 8 березня 2001 року, м. Дніпро.
Громадянство: українець.
Сімейний стан: неодружений.
Освіта: середня (у 2018 році закінчив школу №115 м. Дніпро і вступив до Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ на спеціальність « Право », на заочну форму навчання, де навчаюся до сих пір).
Додаткові відомості: завжди ввічливо ставлюся до людини не залежно від її статусу або поведінки, хочу розвиватися та вчитись чомусь новому, завжди позитивно дивлюся на речі , швидко вчуся чомусь новому, з задоволенням буду працювати в новій компанії. Володію англійською мовою на середньому рівні.
01.04.2019

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: