Резюме від 5 червня 2021

Ксения

Торговий представник

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Переяслав

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Торговий представник

з 09.2020 по 05.2021 (8 місяців)
Конті, Переяслав Хмельницький (Продажі)

Активні продажі, підключення нових ТТ, відвідування ТТ, переговори і оформлення договорів, ведіння дебіторської заборгованості, телефонні продажі, робота з запереченнями, мерчандайзинг.

Торговий представник

з 08.2017 по 11.2018 (1 рік 3 місяці)
Миколаєнко, Переяслав-Хмельницький (Готельно-ресторанний бізнес)

Збільшення обсягів продаж, відвідування ТТ, ведення переговорів та оформлення договорів, телефонні продажі, робота з заперечуваннями, ведіння дебіторської заборгованості, основи мерчандайзингу, планування і організація робочого дня.

Експерт-оцінщик золота

з 01.2016 по 10.2016 (9 місяців)
Скарбниця, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Оцінка і провірка на якість дорогоцінних металів, надання позики, переговори і укладання договорів, ведення заборгованості.

Адміністратор

з 07.2004 по 05.2009 (4 роки 10 місяців)
Каприз, Лубни (Сфера обслуговування)

Консультація відвідувачів та створення для них комфортних умов, робота з комп'ютерними програмами, контроль відповідних оплат за виконання послуг, рішення конфлітних ситуацій, телефонні переговори.

Додаткова інформація

Активні продажі. Зобов'язуюсь стати одним з найкращих працівників компанії, успішна компанія- успішна я. Відповідально відношусь до своїх обов'язків.Навички ведення переговорів та укладання договорів. Вмію спілкуватися з людьми, маю здатність переконувати. Знання основ менчандайзингу. Наявність налагоджених зв'язків з ТТ. Вмію планувати і організовувати свій робочий день. Без шкідливих звичок.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: