Резюме від 6 листопада 2022 PRO

Анна

Вихователь, 8 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Вихователь

з 02.2020 по 07.2020 (5 місяців)
Дитячий сад "Happy nest", Дніпро (приватний дошкільний навчальний заклад)

Розробка календарних планів. Організація та підготовка розвиваючих тематичних занять з дітьми вікової категоріїї 3-6 років. Проведення занять. Слідкування за чистотою та гігієнічним станом дітей. Супровід дітей на протязі їхнього перебування у дитячому саду. Розвиток комунікативних здібностей у вихованців. Організація дозвілля дітей та супровід на прогулянках. Доведення до відома батьків досягнень дитини на заняттях.

Помічник вихователя

з 10.2018 по 02.2019 (4 місяці)
Дитячий центр "ЯсенЯ", Днепр (Освіта, наука)

Допомога у вихованні дітей

Освіта

ДонНУ ім. В. Стуса

Історичний факультет, спец. "Політологія", Донецк
Вища, з 2004 по 2011 (6 років 8 місяців)

Вища педагогічна освіта за спеціальністю "Політологія"

Знання мов

Російська — вільно

Рекомендації

Тульських Ірина

Тульських Ірина

Засновник дитячого саду "Heppe nest", Дитячий сад "Happy nest"

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Кулинич Ганна Володимирівна
Дата народження: 23 серпня 1985 (34 роки)
Місто: Дніпро
Контактні данні:
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Мета: Вихователь .

Професійні навики:

Маю навички роботи з дітьми різного віку. Була помічником кураторів гуртків на волонтерських засадах. Маю досвід роботи з дітьми із сімей СЖО. Досвід роботи у сім'ях. Вмію швидко знаходити спільну мову з підлітками та дітьми молодшого шкільного віку. Є практичний досвід проведення майстер- класів з великою кількістю дітей. Володію навичками згуртовувати дітей та втримувати їхню увагу та зацікавленість. Брала участь у міських виставках прикрас з бісеру. Вела рубрику по бісероплетінню у міській газеті «Велика перерва».

Освіта:

2003 - 2011р. Донецький національний університет. «Спеціаліст з політології»
Додаткова освіта:
2019р. Голос жінки має силу тренінг з відеоблогерства.
2018р. Курси з реабілітаціі дітей з ДЦП. Сертифікат
2018р. Курси з массажу. Сертифікат
2018р. Mschael Gott International - курс розмовної англійської мови
2018р. «Woman Voices Count-2018» Сертифікат
2005р. Компьютерні курси: користувач ПК, програмування на мовах DOS и Windows.
Досвід роботи:
2020 Дитячий центр "Heppy nest". Вихователь групи вікової категорії 3-7 років. Планування, розробка та проведення занять з дітьми.

2016 -2019 ЄХБ . Куратор напрямку «Кулінарія» у проекті « Клуб майбутнє» , м. Дніпро.
Ведення позаурочніх занять з навчання та впровадження навичок з приготування їжі з дітьми різної вікової категорії. Освітня робота з впровадження правил етикету за столом, поєднання різних продуктів між собою. Виготовлення різних страв дітьми. Розроблення методик взаємодії дітей між собою.

2014-2015 м. Первомайськ, Миколаївська обл. Помічник викладача гуртку «Дизайн та сувеніри». Допомога у організаційних питаннях щодо роботи з дітьми, організаційних момантах виставок дитячих виробів. Допомога у проведенні занять з дітьми.
2014р. Військова частина ВЧ4615, молодша медична сестра
Надання невідкладної допомоги військовим у Дніпропетровському шпиталі, хірургічне відділення.

2011-2014 . Макіївка, Донецька обл. Помічник викладача гуртка декоративно-прикладної творчості народної студії «Декор - дизайн» при палаці молоді та юнацтва.
Помічник куратора гуртка що функціонував при палаці дитячої творчості. Вирішення організаційних питань щодо функціонування гуртка. Допомога у проведенні занять з дітьми. Супровід при оформленні виставок та відкритих занять, тематичних занять. Володію різними техніками з виготовлення підробок.

2010-2011рр. ПП «Фірма Неско» Менеджер з продажу
Прийом телефонних дзвінків та консультування з приводу надання послуг компанією. Індивідуальний підбір та комплектування під потреби замовника. Допомога у підборі кліматичних систем. Робота з каталогами продукції, презентація для замовника послуги.

2004-2010рр. Макіївський міський водоканал. Контролер водосбуту та обліку.
Надання консультацій абонентам підприємства щодо розрахунку та вартості послуг. Зняття показників з приладів обліку водопостачання. Робота з боржниками послуг щодо погашення заборгованості, складення актів реструктуризації наявної заборгованості. Щомісячне ведення облікових документів витрат води абонентами.

2003-2004рр. Загальноосвітня школа №86. м. Макіївка. Секретар-друкарка. Викладач творчості у групі подовженого дня за сумісництвом
Робота з дітьми молодшого шкільного віку у групі подовженого дня.
Викладання основ з бісероплетіння та розвитку мілкої моторики. Проведення тематичних занять. Виготовлення з дітьми підробок та прикрас. Ведення журналів та документації.

Додаткова інформація:

Ведення презентацій (аудиторії до 30 осіб), публічні виступи. Впевнений користувач ПК: Word, Power Point, пошук та аналіз інформації в Інтернет. Ведення блогів на платформах Blogger, практична робота з google - формами. Практичні навички з програмним забезпеченням Linux. Є досвід співпраця з не державними фондами та громадськими організаціями. Ведення блогів на актуальні теми. Співпраця з БФ «Карітас - Донецьк» у місті Дніпро та участь у проекті «Голос жінки має силу» за підтримки Фідеративної Республіки Німеччина та посольства Німеччини у м. Дніпро.

Маю практичні навички надання ПМД згідно міжнародних протоколів. Досвід волонтерської діяльності.

Знання мов:
Українська, російська - вільно
Англійська – зі словником

Особисті якості:
Маю достатні комунікативні навички у спілкуванні швидко знаходжу спільну мову з людьми. Відповідально ставлюсь до виконання завдань, схильна до нестандартних вирішень ситуацій. Адекватно сприймаю критику, готова навчатися новому та ділитися власним досвідом з оточуючими. Легко знаходжу спільну мову з колегами. Здатна підтримувати корпоративну етику. Досягаю поставлених цілей. Не маю шкідливих звичок. Вмію орієнтуватися у екстрених ситуаціях.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: