• PRO

Юлія

Асистент категорійного менеджера, 30 000 грн

Вид зайнятості:
повна
Вік:
40 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Асистент менеджера із закупівель

з 05.2024 по 08.2024 (3 місяці)
СМК Групп, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Контроль товарних залишків складу;
Створення замовлень на постачальника;
Супровід повного повного циклу поставкок та контроль виконання замовлень;
Робота з поверненням товару;

Асистент категорійного менеджера

з 11.2023 по 05.2024 (6 місяців)
Червоний Маркет, Київ (Роздрібна торгівля)

- Забезпечення підтримки категорійного менеджера у виконанні їхніх завдань і обов’язків;
- Аналіз ринку та конкурентів для виявлення нових можливостей та трендів;
- Управління асортиментною матрицею.
- Контроль за виконанням планів продажу та асортиментної політики;
- Участь у плануванні та організації акцій, промо-кампаній та рекламних заходів;
- Планування закупівлі та продажу товару;
- Ефективна взаємодія із постачальниками, пошук нових постачальників та товарів;
- Аналіз ринку за цінами та асортиментом.

Асистент менеджера із закупівель

з 06.2021 по 02.2022 (8 місяців)
ТОВ "Балатон" (Cooker.ua), Київ (Роздрібна торгівля)

• аналіз фінансових показників категорій;
• контроль залишків та планування замовлень товарів;
• контроль постачання товару та його якості;
• контроль залишків та випадень;
• робота із претензіями постачальників;
• формування звітності за категорією;
• контроль фінансового документообігу із постачальниками.

Керівник проектів щодо розвитку напряму «Кулінарія, кафетерій»

з 11.2015 по 02.2016 (3 місяці)
ТОВ «Рітейл - Груп» (Україна), Киев (Роздрібна торгівля)

• Розробка проектів спрямованих на збільшення прибутковості та скорочення витрат спрямування.
• Робота з асортиментом продукції, що випускається. Впровадження та контроль нового асортименту продукції.
• Аналіз та виведення з асортименту неліквідних позицій;
• Аналіз результатів фінансової діяльності виробничих цехів – рівень націнки, прибутковість, втрати та рентабельність;
• Планування та контроль виробничого процесу на всіх стадіях.
• Контроль за дотриманням технологій та стандартів виробництва.
• Участь у організації роботи цехів при відкритті нових магазинів-розробка асортименту, організація постачання сировини, підбір обладнання, інвентарю, навчання персоналу стандартам роботи.

Керуючий рестораном

з 08.2015 по 11.2015 (3 місяці)
ТОВ «Фоззі - Фуд» (Україна), Київ (Роздрібна торгівля)

• Контроль над асортиментом та якістю продукції, що випускається;
• Проведення планових інвентаризацій сировини, напівфабрикатів та готової продукції;
• Організація та планування виробництва;
• Управління персоналом та контроль за дотриманням стандартів роботи персоналу.
• Планування та контроль виробничого процесу на всіх стадіях.
• Контроль за дотриманням технологій та стандартів виробництва.

Керівник напрямку «Кулінарія, Кафетерій»

з 02.2011 по 08.2015 (4 роки 6 місяців)
Торгівельний будинок «Амстор» (Україна), Донецьк (Роздрібна торгівля)

• Робота з асортиментом продукції, що випускається.
• Впровадження та контроль нового асортименту продукції.
• Аналіз та виведення з асортименту неліквідних позицій;
• Аналіз результатів фінансової діяльності виробничих цехів – рівень націнки, прибутковість, втрати та рентабельність;
• Моніторинг ринку щодо пошуку нових постачальників сировини для виробництва.
• Проведення договірної компанії з постачальником з переговорів до постачання сировини;
• Планування та контроль виробничого процесу на всіх стадіях.
• Контроль за дотриманням технологій та стандартів виробництва.
• Участь у організації роботи цехів при відкритті нових магазинів-розробка асортименту, організація постачання сировини, підбір обладнання, інвентарю, навчання персоналу стандартам роботи.
• Розробка проектів спрямованих на збільшення прибутковості та скорочення витрат спрямування.
• Планування маркетингової компанії спрямованої на популяризацію продукції напряму «Кулінарія», залучення додаткового потоку покупців та збільшення прибутку.
• Менеджмент технологічних процесів на всіх стадіях виробництва.
• Організація та планування виробництва;
• Проведення планових інвентаризацій сировини, напівфабрикатів та готової продукції;
• Управління персоналом та контроль за дотриманням стандартів роботи персоналу.

Освіта

Донецький Національний Університет економіки та торгівлі (Україна)

Інститут післядипломної освіти, Економіка підприємства (Економіст), Донецьк
Вища, з 2008 по 2010 (2 роки)

Донецький Національний Університет економіки та торгівлі (Україна)

Факультет ресторанно-готельного бізнесу, Технологія харчування (Інженер-технолог), Донецьк
Вища, з 2002 по 2008 (6 років)

Знання і навички

  • MS Excel
  • MS Word
  • MS Office
  • Пользователь ПК
  • СПРУТ-ТП
  • M.E.Doc

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Особисті якості
Активна життєва позиція, вміння працювати в команді, гарні комунікативні навички Стресостійкість, вміння працювати з великим обсягом інформації та завдань. Вміння розставляти пріоритети у роботі.
Навички щодо оперативного вирішення проблем.
Вміння сфокусуватися на поставленому завданні. Швидко навчаюсь.
Вміння створити позитивну атмосферу у колективі.
Водійські права:Категорія Б
Інтереси та хобі: Спорт (фітнес), подорожі, іноземні мови (займаюся на курсах англійської мови).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: