- PRO
Юлія
Асистент категорійного менеджера, 30 000 грн
- Вид зайнятості:
- повна
- Вік:
- 40 років
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/6029456/
Досвід роботи
Асистент менеджера із закупівель
з 05.2024 по 08.2024
(3 місяці)
СМК Групп, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)
Контроль товарних залишків складу;
Створення замовлень на постачальника;
Супровід повного повного циклу поставкок та контроль виконання замовлень;
Робота з поверненням товару;
Асистент категорійного менеджера
з 11.2023 по 05.2024
(6 місяців)
Червоний Маркет, Київ (Роздрібна торгівля)
- Забезпечення підтримки категорійного менеджера у виконанні їхніх завдань і обов’язків;
- Аналіз ринку та конкурентів для виявлення нових можливостей та трендів;
- Управління асортиментною матрицею.
- Контроль за виконанням планів продажу та асортиментної політики;
- Участь у плануванні та організації акцій, промо-кампаній та рекламних заходів;
- Планування закупівлі та продажу товару;
- Ефективна взаємодія із постачальниками, пошук нових постачальників та товарів;
- Аналіз ринку за цінами та асортиментом.
Асистент менеджера із закупівель
з 06.2021 по 02.2022
(8 місяців)
ТОВ "Балатон" (Cooker.ua), Київ (Роздрібна торгівля)
• аналіз фінансових показників категорій;
• контроль залишків та планування замовлень товарів;
• контроль постачання товару та його якості;
• контроль залишків та випадень;
• робота із претензіями постачальників;
• формування звітності за категорією;
• контроль фінансового документообігу із постачальниками.
Керівник проектів щодо розвитку напряму «Кулінарія, кафетерій»
з 11.2015 по 02.2016
(3 місяці)
ТОВ «Рітейл - Груп» (Україна), Киев (Роздрібна торгівля)
• Розробка проектів спрямованих на збільшення прибутковості та скорочення витрат спрямування.
• Робота з асортиментом продукції, що випускається. Впровадження та контроль нового асортименту продукції.
• Аналіз та виведення з асортименту неліквідних позицій;
• Аналіз результатів фінансової діяльності виробничих цехів – рівень націнки, прибутковість, втрати та рентабельність;
• Планування та контроль виробничого процесу на всіх стадіях.
• Контроль за дотриманням технологій та стандартів виробництва.
• Участь у організації роботи цехів при відкритті нових магазинів-розробка асортименту, організація постачання сировини, підбір обладнання, інвентарю, навчання персоналу стандартам роботи.
Керуючий рестораном
з 08.2015 по 11.2015
(3 місяці)
ТОВ «Фоззі - Фуд» (Україна), Київ (Роздрібна торгівля)
• Контроль над асортиментом та якістю продукції, що випускається;
• Проведення планових інвентаризацій сировини, напівфабрикатів та готової продукції;
• Організація та планування виробництва;
• Управління персоналом та контроль за дотриманням стандартів роботи персоналу.
• Планування та контроль виробничого процесу на всіх стадіях.
• Контроль за дотриманням технологій та стандартів виробництва.
Керівник напрямку «Кулінарія, Кафетерій»
з 02.2011 по 08.2015
(4 роки 6 місяців)
Торгівельний будинок «Амстор» (Україна), Донецьк (Роздрібна торгівля)
• Робота з асортиментом продукції, що випускається.
• Впровадження та контроль нового асортименту продукції.
• Аналіз та виведення з асортименту неліквідних позицій;
• Аналіз результатів фінансової діяльності виробничих цехів – рівень націнки, прибутковість, втрати та рентабельність;
• Моніторинг ринку щодо пошуку нових постачальників сировини для виробництва.
• Проведення договірної компанії з постачальником з переговорів до постачання сировини;
• Планування та контроль виробничого процесу на всіх стадіях.
• Контроль за дотриманням технологій та стандартів виробництва.
• Участь у організації роботи цехів при відкритті нових магазинів-розробка асортименту, організація постачання сировини, підбір обладнання, інвентарю, навчання персоналу стандартам роботи.
• Розробка проектів спрямованих на збільшення прибутковості та скорочення витрат спрямування.
• Планування маркетингової компанії спрямованої на популяризацію продукції напряму «Кулінарія», залучення додаткового потоку покупців та збільшення прибутку.
• Менеджмент технологічних процесів на всіх стадіях виробництва.
• Організація та планування виробництва;
• Проведення планових інвентаризацій сировини, напівфабрикатів та готової продукції;
• Управління персоналом та контроль за дотриманням стандартів роботи персоналу.
Освіта
Донецький Національний Університет економіки та торгівлі (Україна)
Інститут післядипломної освіти, Економіка підприємства (Економіст), Донецьк
Вища, з 2008 по 2010 (2 роки)
Донецький Національний Університет економіки та торгівлі (Україна)
Факультет ресторанно-готельного бізнесу, Технологія харчування (Інженер-технолог), Донецьк
Вища, з 2002 по 2008 (6 років)
Знання і навички
- MS Excel
- MS Word
- 1С
- MS Office
- Пользователь ПК
- СПРУТ-ТП
- M.E.Doc
Знання мов
- Українська — вільно
- Російська — вільно
- Англійська — початковий
Додаткова інформація
Особисті якості
Активна життєва позиція, вміння працювати в команді, гарні комунікативні навички Стресостійкість, вміння працювати з великим обсягом інформації та завдань. Вміння розставляти пріоритети у роботі.
Навички щодо оперативного вирішення проблем.
Вміння сфокусуватися на поставленому завданні. Швидко навчаюсь.
Вміння створити позитивну атмосферу у колективі.
Водійські права:Категорія Б
Інтереси та хобі: Спорт (фітнес), подорожі, іноземні мови (займаюся на курсах англійської мови).
Схожі кандидати
-
Асистент категорійного менеджера
32000 грн, Київ -
Менеджер по тендерам, специалист по тендерным продажам, закупкам
Київ, Вінниця , ще 8 міст -
Категорійний менеджер
40000 грн, Київ -
Категорійний менеджер
40000 грн, Київ -
Менеджер з продажу (B2B)
70000 грн, Київ -
Категорійний менеджер
Київ, Дистанційно