• PRO

Юлия

Начальник цеху, майстер зміни, технолог, сировар

Вид зайнятості:
повна, неповна
Вік:
46 років
Місто проживання:
Пирятин
Готовий працювати:
Київ, Львів, Одеса, Пирятин

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник виробництва

з 09.2020 по 06.2021 (9 місяців)
ФГ "Байрон Агро", Переяслав (Харчова промисловість)

- керівництво виробничо-господарською діяльністю цеху;
- Забезпечення виконання планових завдань, ритмічний випуск продукції високої якості, ефективне використання основних і оборотних фондів;
- Організація; планування, облік, складання і своєчасне подання звітності про виробничу діяльність цеху;
- Контроль за додержання працюючими правил і норм охорони праці, виробничої і трудової дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку;
- ведення технологічних журналів, облік робочого часу працівників;
- розробка, впровадження та підтримка системи НАССР.

Заступник начальника виробництва, майстер цеху

з 08.2010 по 03.2020 (9 років 7 місяців)
ТОВ "Пирятинський делікатес", Пирятин (Харчова промисловість)

-Складання та виконання планів на виробництво по виробництву продукції
-Контроль якості та кількості виготовленої продукції
-Контроль санітарного стану цехів, обладнання
-Організація складання оперативної звітності по відділу (внесення звітів у програму 1С)
-Відповідальність за норми витрат сировини та інших ресурсів
-Участь у розробці нових рецептур та стандартів

Освіта

Національний Університет харчових технологій

Технології цукристих речовин, інженер-технолог, Киев
Вища, з 1997 по 2002 (4 роки 10 місяців)

Знання і навички

Додаткова інформація

Дейнека Юлія Григорівна
Домашній телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») (з 00 до 24)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Особиста інформація
Місто проживання: Пирятин
Рівень освіти: Вища
Дата народження: 18 травня 1979 р
Стать жіноча
Сімейний стан: Не заміжня, діти є
Досвід роботи
Період роботи: з серпня 2010 р. по березень 2020
Посада: заступник начальника виробництва, начальник виробництва, старший майстер
Назва організації: ТОВ «Пирятинський делікатес», Пирятинський р-н, с.Дейманівка
Харчова промисловість, виробництво напівфабрикатів

Посадові обов'язки та досягнення:
-Складання та виконання планів на виробництво по виробництву продукції
-Контроль якості та кількості виготовленої продукції
-Контроль санітарного стану цехів, обладнання
-Організація складання оперативної звітності по відділу (внесення звітів у програму 1С)
-Відповідальність за норми витрат сировини та інших ресурсів
-Участь у розробці нових рецептур та стандартів

Період роботи: з квітня 2008 по березень 2009 року
Посада: Начальник виробництва, головний технолог
Назва організації: ЗАТ "Новгород - Сіверський сирзавод", м Чернігів
Харчова промисловість, виробництво твердих і плавлених сирів, молочної продукції
Посадові обов'язки та досягнення: Управління виробництвом
Період роботи: З травня 2005 по грудень 2007 року
Посада: Інженер технолог (Повна зайнятість)
Назва організації: ЗАТ "Пирятинський сирзавод", м Пирятин
Харчова промисловість, виробництво твердих і плавлених сирів, молочної продукції
Посадові обов'язки та досягнення:
- розробка і впровадження системи управління якістю відповідно до стандарту ISO 9001: 2000 (розробка та впровадження процедур, контроль їх виконання, проведення внутрішніх аудитів, складання звітів, встановлення причин появи невідповідної продукції і т.д.);
- контроль за дотриманням технологічної дисципліни в цехах;
- перевірка санітарного стану обладнання, приміщень;
- робота з проектними організаціями з питань проектування будівель, цехів;
- ведення ділової переписки з партнерами.

Періодроботи: З липня 2002 по травень 2005 року
Посада: Сировар (Повна зайнятість)
Назва організації: ЗАТ "Пирятинський сирзавод", м Пирятин
Харчова промисловість
Посадові обов'язки та досягнення:
- виготовлення твердих сирів відповідної якості;
- виготовлення заквасок для сирів;
- утримання у нормі санітарного стану цеху;
- виконання розпоряджень вищого керівництва.
Освіта:
Навчальний заклад: Національний університет харчових технологій, м. Київ
Дата закінчення: Червень 2002 року
Факультет: Технологія цукристих речовин та функціональних харчових продуктів Спеціальність: Інженер технолог
Форма навчання: Денна / Очна

Іноземні мови і комп'ютерні навички:
Англійська мова: Базовий
Рівень володіння комп'ютером: Впевнений користувач
Додаткова інформація
Наявність водійських прав: Категорія B

Особисті якості та компетенції:
• Комунікабельність
• Орієнтованість на високий результат;
• Ініціативність та енергійність;
• Активна життєва позиція;
• Готовність працювати в команді, зацікавленість в кар'єрному зростанні.
Ваші заняття у вільний час: Читання художньої літератури, в'язання, вишивання

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: