- PRO
Сергій
Менеджер ресторану, 40 000 грн
- Вид зайнятості:
- повна
- Вік:
- 52 роки
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/6139920/
Досвід роботи
Керуючий консультант
з 06.2008 по 09.2008
(3 місяці)
Ресторанний комплекс «Рестоград Империя», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Консультації по відкриттю ресторанного комплексу:
Розробка концепції закладу.Технологічний проект відповідності устаткування та меблів санітарним та пожежним нормам.
Розробка меню. Штатний розклад та обов`язки. Підготовка програми навчання персоналу.
Генеральний директор
з 04.1998 по 10.1999
(1 рік 6 місяців)
ТОВ "КУБІФ", Київ (Організація харчування компанії "Кока-Кола Беверіджиз")
Управління господарсько-фінансовою діяльністю підприємства.
Проведення корпоративних заходів.
Директор
з 09.1996 по 04.1998
(1 рік 7 місяців)
ТОВ "ПІНТА", ресторан "Тенеріфе", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Керування рестораном. Підбір та навчання персоналу.Розробка концепції меню. Проведення святкових заходів. Аналіз та планування фінансово-господарській діяльності.
Освіта
МАУП, КТГГ
Управління бізнесом, організація готельно-ресторанного бізнесу, Київ
Незакінчена вища, з 1991 по 1997 (6 років)
Міжрегіональна Академія Управління Персоналом - управління бізнесом, Київський Технікум Готельного Господарства - організація готельно-ресторанного бізнесу.
Додаткова освіта та сертифікати
Академія управління бізнесом Алекса Яновського
З 2016 по 2020 рік. Загалом 4 роки
Знання і навички
- MS Excel
- MS Word
- Організація та управління фінансово-господарською діяльністю
Знання мов
Англійська — середній
Рекомендації
Оксана Павлівна
Керівник, Оптимальні системи обслуговування населення.
Додаткова інформація
Професійні навички:
Професійне володіння навичками організації ресторанного бізнесу з урахуванням тематики, стилю, направлення.
Консультації та зовнішні зв'язки:
•Організація та управління в сфері ресторанного бізнесу;
•Досвід адміністративної роботи;
•Досвід контролювання робочого процесу та навчання персоналу;
•Аналіз та планування фінансово-господарської та економічної діяльності;
•Аналітичний облік діяльності підприємства;
•Організація та проведення святкових заходів;
•Економічне планування (прогнозування рентабельності та максималізація прибутку).
Знання технологічного процесу розміщення устаткування, вимог СЕС та держпожежнагляду.
Схожі кандидати
-
Бариста
Київ -
Бар-менеджер, старший бармен
35000 грн, Київ -
Менеджер ресторану
Київ -
Менеджер кафе, ресторану
40000 грн, Київ -
Адміністратор ресторану
Київ -
Адміністратор ресторану
Київ