• PRO

Сергій

Менеджер ресторану, 40 000 грн

Вид зайнятості:
повна
Вік:
52 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керуючий консультант

з 06.2008 по 09.2008 (3 місяці)
Ресторанний комплекс «Рестоград Империя», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Консультації по відкриттю ресторанного комплексу:
Розробка концепції закладу.Технологічний проект відповідності устаткування та меблів санітарним та пожежним нормам.
Розробка меню. Штатний розклад та обов`язки. Підготовка програми навчання персоналу.

Генеральний директор

з 04.1998 по 10.1999 (1 рік 6 місяців)
ТОВ "КУБІФ", Київ (Організація харчування компанії "Кока-Кола Беверіджиз")

Управління господарсько-фінансовою діяльністю підприємства.
Проведення корпоративних заходів.

Директор

з 09.1996 по 04.1998 (1 рік 7 місяців)
ТОВ "ПІНТА", ресторан "Тенеріфе", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Керування рестораном. Підбір та навчання персоналу.Розробка концепції меню. Проведення святкових заходів. Аналіз та планування фінансово-господарській діяльності.

Освіта

МАУП, КТГГ

Управління бізнесом, організація готельно-ресторанного бізнесу, Київ
Незакінчена вища, з 1991 по 1997 (6 років)

Міжрегіональна Академія Управління Персоналом - управління бізнесом, Київський Технікум Готельного Господарства - організація готельно-ресторанного бізнесу.

Додаткова освіта та сертифікати

Академія управління бізнесом Алекса Яновського

З 2016 по 2020 рік. Загалом 4 роки

Знання і навички

  • MS Excel
  • MS Word
  • Організація та управління фінансово-господарською діяльністю

Знання мов

Англійська — середній

Рекомендації

Оксана Павлівна

Оксана Павлівна

Керівник, Оптимальні системи обслуговування населення.

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Професійні навички:
Професійне володіння навичками організації ресторанного бізнесу з урахуванням тематики, стилю, направлення.
Консультації та зовнішні зв'язки:
•Організація та управління в сфері ресторанного бізнесу;
•Досвід адміністративної роботи;
•Досвід контролювання робочого процесу та навчання персоналу;
•Аналіз та планування фінансово-господарської та економічної діяльності;
•Аналітичний облік діяльності підприємства;
•Організація та проведення святкових заходів;
•Економічне планування (прогнозування рентабельності та максималізація прибутку).
Знання технологічного процесу розміщення устаткування, вимог СЕС та держпожежнагляду.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: