Резюме від 17 листопада 2021 PRO

Діана

Адміністратор, менеджер, 10 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
24 роки
Місто:
Ужгород

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Официант

з 04.2019 по 05.2020 (1 рік 1 місяць)
Ресторан, Ужгород (Готельно-ресторанний бізнес)

Насамперед зустріч гостя, комунікація з гостем , адже, кожний гість особливий і має свою манеру спілкування і поведінку. Вирішення конфліктних ситуацій , складання меню на певну подію . Також виконувала обов'язки адміністратора.

Освіта

УжНУ

Туризму і міжнародних комунікацій, готельно- ресторанна справа, Ужгород
Вища, з 2016 по 2020 (4 роки)

Спеціальність готельно-ресторанна справа є цікавою і дуже популярною в сучасному світі. Адже , набуває різкого зростання ресторанів та готелів в нашому місці. Завершеня навчання передбачає керувати закладами ресторанного і готельного господарства. Займати головні посади менеджера і адміністрації закладу. Також, розвивати навики HR -manager. Але , потрібно завжди вчитися і йти вперед , вдосконалюватися і проходити курси для підвищення кваліфікації.

Знання мов

Російська — вище середнього

Додаткова інформація

Проходила практику в рестораній сфері та працювала в ресторані близько 1 року. Також проходила курси для підвищення кваліфікації та навичок в м. Львові. Знаю знайти підхід до кожної людини ,та виконувати роботу якісно. Також я є цікавою та веселою. Маю водійські права категорії В. Відповідально відношусь до роботи , охайна і швидко навчаюсь новим навикам.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: