• PRO

Максим

CEO, ресторатор мережі, готельєр

Розглядає посади:
CEO, ресторатор мережі, готельєр, Директор із закупівель, Директор ресторану, Директор з розвитку, Менеджер ресторану, Керуючий готельно-ресторанним комплексом, Менеджер з закупівель, Територіальний менеджер, Керівник напряму, Менеджер проєктів
Вид зайнятості:
повна
Вік:
49 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керуючий партнер

з 01.2024 по нині (1 рік 7 місяців)
ТОВ "КОМ ОН", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Керующий партнер торгівельні марки "Річка від Чорноморки" та "Про Річку"
Від розробки бізнес-ідеї та концепції до втілення.
• Пошук приміщення та локацій;
• Проектування ресторанів, пошук та контроль підрядників;
• Створення бух обліку та звітності;
• Складання бюджетів та фін. планів, оптимізація доходів та витрат;
• Зменшення фудкосту;
• Робота з постачальниками та ціноутворення. Закупівлі та ціни в меню;
• Набір персоналу;
• Тренінги для персоналу з сервісу;
• Розвиток закладу та збільшення гостьового потоку;
• Робота з гостями та правильне збільшення середнього чека;
• Операційне управління.

Менеджер з розвитку бізнесу

з 04.2021 по 12.2023 (2 роки 8 місяців)
ТОВ "ІА "Вільна Україна", ТРЦ "Рівер Молл", Київ (Нерухомість)

* перетворення фуд-корту в фуд - холл, від ідеї до проекту.
* керівництво проектом GET by River

Ресторатор сети

з 09.2016 по 03.2021 (4 роки 6 місяців)
Reikartz Hotel Group, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- ре-брендинг існующих ресторанів при готелях;

-відкиття з «0» нових ресторанів (розробка концепції, неймінг, проектні роботи, постановка меню, підбір та адоптація персоналу, вихід на точку беззбитковості);

- маркетинг (стратегичний та польовий);

- P&L;

- ресторанний консалтинг;

- складання та контроль за дотриманням бюджетів підприємства;

- підбір та оцінка нових приміщень для розвитку мережи;

- оцінка ефективності роботи персонала, тренингі та мотиваційні програми.

Генеральный директор, Co-owner

з 07.2012 по 09.2016 (4 роки 2 місяці)
ТОВ "Прайд-Кэпител", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Від розробки бізнес-ідеї та концепції до втілення та управління мережою OstroWok.

Маркетинг директор

з 10.2010 по 07.2012 (1 рік 9 місяців)
Ресторанная компания «РЕСТА», Одесса (Ресторанная сеть)

Руководство маркетинговым деппартаментом

Освіта

КПІ

ПБФ, Київ
Вища, з 2001 по 2006 (5 років)

Знання і навички

  • Управлінські навички
  • Стратегічне планування
  • Управління командою
  • Користувач 1С
  • Фінансове планування

Додаткова інформація

* 26 роки в галузі HORECA

*Успішний досвід відкриття та виведення на точку беззбитковості ресторанів та розважальних комплексів з «0»

* Складання стратегії ресторану з урахуванням локальних та споживчих можливостей Гостей на основі аналізу

* Планування операційного прибутку на підставі планових показників товарообігу та валових витрат ресторану (рік, місяць, день)

* Фінансово-економічний контроль роботи ресторанів

* Розробка та реалізація маркетингової політики для залучення та утримання Гостей

* Визначення фокус групи споживання та адаптація цінової політики з урахуванням запитів

* Оцінка ефективності роботи компанії

* Ведення звітності для засновників

* Операційне управління ресторанами

* Організація та контроль роботи персоналу

* Ведення роботи з постачальниками та партнерами

* Проведення маркетингового аудиту (аналіз конкурентного середовища) *Trade marketing

* Brand management

* Контроль ефективності рекламних акцій, SMM

* Організація прямого продажу у сфері гостинності

* Організація продажу додаткових послуг

*Робота з контролюючими органами

* Контроль ведення будівельних робіт з дотриманням будівельних норм, ведення всієї необхідної документації

* Підбір та навчання персоналу, проведення тренінгів

* Розробка системи мотивації персоналу

* Кризис менеджмент.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: