Олександр
Керуючий рестораном (лівий берег)
- Вид зайнятості:
- повна, неповна
- Вік:
- 48 років
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/6262723/
Досвід роботи
Керуючий ресторану
з 01.2023 по 02.2025
(2 роки 1 місяць)
La Carbonara, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Керуючий ресторану.
Досвід роботи Керуючим ресторану;
2023-2025 Київ, ресторан
"La Carbonara", італійська кухня.
2008-2023 Київ, мережа ресторанів "Oliva", "Файна Фамілія", італійська - середземноморська кухня.
Навички та досвід;
° Пошук та навчання Персоналу. Організація роботи всієї Команди ресторану.
° Створення та розробка рестораної концепції під Італійську або Європейську кухні. Пошук нових ідей для розвитку компанії та створення маркетингових програм для просування у соцмережах.
° Забезпечення виконання планових показників та безперебійної роботи рестрана.
° Співпраця та допомога Шеф Кухарю у пошуку страв для нового Меню. Складання калькуляцій та технологій приготування страв. Введення калькуляцій в програму, аналіз собівартості та встановлення цінової політики. Контроль якості Страв.
° Комунікація з відвідувачами у залі ресторана. Створення для Гостей ресторана затишної атмосфери та забезпечення високоякісного сервісу.
° Аналіз витрат та доходів ресторану, фінансове планування, хоз витрати, ремонт та інше. Виведення ресторана
° Організація Доставки страв із ресторану.
° Пошук необхідних приміщень під ресторани з подальшим ремонтом, розробкою дизайну, закупівлею необхідного обладнання та меблів.
° З 2012 по 2017 роки був Ведучим кулінарних посиденьок "Amici e Cucina" в мережі ресторанів "Oliva".
° З 2001 по 2019 роки, приймав участь в отриманні досвіду від закордонних гастротурів та різноманітних тренінгів з підвищення кваліфікації у Італії, Франції, Чехії, Турції.
° У 2010 року - отримав відзнаку по версії редакції "Kyiv Post" - "Oliva" • Найкраща мережа ресторанів у місті Київ".
° У 2011 рік - отримав відзнаку
"Ревізор Рекомендує" в ресторані "Oliva" на Сагайдачного.
• Керівництво роботою ресторану.
• Розробка та впровадження бізнес-стратегій.
• Організація та проведення заходів.
• Контроль за якістю обслуговування клієнтів.
• Підготовка звітності та аналітики.
• Ведення переговорів з постачальниками та партнерами.
• Підбір та навчання персоналу.
• Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм.
• Розв'язання конфліктних ситуацій.
• Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах.
Знання і навички
- Комунікабельність
- Дисциплінованість
- Здатність до навчання
- Привітність
- Доброзичливість
- Неконфліктність
- Стресостійкість
- Уважність
- Адаптивність
- Чесність
- Знання ресторанного етикету
- Сервірування столу
- Висока працездатність
- Старанність
- R-Keeper
Інші резюме цього кандидата
- PRO
Київ
Вища освіта · Повна зайнятість, неповна зайнятість
- Офіціант, Стейк - хаус, 2 місяці
- Офіціант, La Carbonara, 6 років
Схожі кандидати
-
Керуючий рестораном
55000 грн, Київ, Одеса, Дистанційно -
Ресторатор, операційний директор ресторану, шеф-кухар
Київ, Дніпро , ще 7 міст -
Керуючий баром
40000 грн, Київ, Дистанційно -
Директор департаменту розвитку, керівник відділу оренди та нерухомості
Київ, Дніпро , ще 4 міста -
Керівник готельного комплексу
55000 грн, Київ -
Заступник керівника
80000 грн, Київ, Кропивницький