Резюме від 14 жовтня 2023 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/6264411

Інженер з експлуатації об'єктів нерухомості, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Мукачево

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Top manager

з 03.2001 по 10.2012 (11 років 7 місяців)
Solo general construction, Fairfield, Ct,USA (Будівництво,експлуатація)

Керівництво та контроль проведення будівельних робіт та експлуатації готових об'єктів,пошук нових клієнтів та контроль укладання договорів,попередня оцінка контракту,складання планів проведення робіт,розрахунок необхідних матеріалів,техніки,фінансових вкладень та персоналу, контроль виконання планових робіт та їх якості.Складання щомісячної контрольно-фінансової звітності проведених робіт по об'єктах, і т.д.

Освіта

Івано-Франківський інститут нафти і газу

Геологорозвідувальний, інженер-геофізик, Івано-Франківськ
Вища, з 1977 по 1983 (6 років 5 місяців)

Геофізичні дослідження свердловин нафтових і газових родовищ

Додаткова освіта та сертифікати

Військова кафедра при ІФІНГ

з 1979 по 1982, 3 роки

Компанія International financingNY,USA company

2002, 3 місяці

Знання і навички

MS Excel MS Word Продуктивність Управління персоналом Контроль проведення ремонтів Складські операції Знання складської логістики Знання транспортної логістики Водійські права категорій В

Знання мов

  • Англійська — вище середнього
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Військова спеціальність - спеціаліст служби паливно-мастильних матеріалів і трубопроводів.
З 1985 по 2000р.р. - служба в рядах ЗС СРСР та ЗСУ, підполковник у відставці. Досконало володію складським обліком,прийомом,зберіганням та видачею ПММ та інших вантажів в автомобільний та залізничний транспорт,логістикою перевезень,організацією та управлінням експлуатації та ремонту технологічного обладнання складів і баз пального,житлового фонду (експлуатація та ремонт житлового фонду,газо-,електро-,водо-та теплопостачання,каналізація)автомобільної,тракторної та спеціальної техніки,керівництвом персоналом.
З 2001 по 2012р.р. - робота в США на різних спеціальностях і посадах: маляр,столяр,покрівельник,валютний трейдер,менеджер,старший менеджер компанії.
З 2013 по д.ч. робота в Україні( майстер відділу внутрішньодомових робіт газопостачання, майстер лісопильного цеху деревообробної фабрики,майстер-бригадир будівельної компанії,заступник директора видавництва),та ЄС,здебільшого по власним будівельним і ремонтним проектам.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: