• PRO

Гліб

Шеф-повар

Вид зайнятості:
повна
Вік:
33 роки
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-кухар

з 12.2024 по нині (8 місяців)
Ресторан гречеської кухні "Moii"’, Чернівці (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

з 01.2023 по нині (2 роки 7 місяців)
Ресторан "Pray"., Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

з 11.2022 по нині (2 роки 9 місяців)
Ресторан - "Bruno"., Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

• Частково оновлення меню, коригування меню, запровадження сезонних новинок.
• Набір та підбір персоналу кухні, навчання кухарів відповідно до своїх процесів та посадових інструкцій. • Впровадження системи НАССР. Робота з різними постачальниками та закупником.
• Аналіз цін на товари "Food cost". • Написання калькуляційних та технологічних карт.
• Проведення різних заходів, бенкетів, гастровечерів та тематичних вечорів.

Бренд-шеф

з 11.2021 по 11.2022 (1 рік)
Ресторан - "Zebra"., Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

• Розробка меню відповідно до концепції ресторану. Опрацювання страв, написання та складання калькуляційних, технологічних карт.
• Проектування кухні, складання закупівельного акту інвентаризації та обладнання.
• Підбір персоналу та його навчання роботі на своїх процесах. Контроль персоналу кухні, робота з постачальниками, закупником. • Складання та робота з ЧЕК-ЛИСТАМ, та впровадження системи НАССР.
• Введення сезонних новинок та страв за сезоном.
• Проведення різних виїзних заходів, зйомки на телебаченні, майстер-класи.

Су-шеф

з 11.2020 по 02.2021 (3 місяці)
Club hotel - "M1", ресторан - "P1"., Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

• Контроль та навчання кухарів на своїх процесах кухні.
• Допомога у приготуванні страв на процесах, відповідно до складених технологічними та калькуляційними картами, оформленням та видача страв у зал.
• Складання та контроль графіку змін, працівників кухні. Робота з різними постачальниками товарів, складання закупівельного листа.
• Проведення та участь у переобліках персоналу кухні. Контроль якості продуктів та їх терміни реалізації, наявність заготовок до роботи, та їх належну якість.

Бренд-шеф

з 04.2019 по 08.2020 (1 рік 4 місяці)
Ресторан - "Solo"., Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

• Консалтинг закладу, повне оновлення меню, запровадження сезонних новинок та авторських страв.
• Написання технологічних, калькуляційних карток.
• Впровадження та робота за системою "НАССР", чек листів. Набір, підбір персоналу кухні, навчання, тестування кухарів на знання меню та технологічних калькуліційних карток.
• FoodCost.
• Проведення переобліків, інвентаризацій. Упорядкування графіка роботи персоналу кухні.

Шеф-кухар

з 03.2019 по 04.2020 (1 рік 1 місяць)
"Red Line Beach Club Hotel"., Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

• Проектування кухні за нормами та стандартами ХАССП.
• Управління всіма процесами кухні.
• Запуск меню, робота с чек-листами. Оновлення меню згідно з концепцією закладу, складання технологічних та калькуляційних карт.
• Контроль роботи кухарів на своїх процесах кухні.
• Оновлення сезонних новинок у меню, аналітика продажу та оптимізація меню. • Проведення тренінгів кухарів та офіціантів на наявність знання меню.
• Контроль якості з працюючою продукцією та їх терміни реалізації.
• Проведення переобліків та інвентаризації, робота з постачальниками, аналітика продажу, робота з програмою IKO.
• Робота у великих обсягах, приготування страв на всіх процесах, оформлення страв.

Су-шеф

з 07.2016 по 02.2019 (2 роки 7 місяців)
Ресторан - "Budapest", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

• Контроль та навчання кухарів на своїх процесах кухні.
• Допомога у приготуванні страв відповідно до складених калькуляційних технологічних карт, оформлення та видача страв.
• Прийом закупівлі, робота з постачальниками. Упорядкування закупівельного акта.
• Складання та контроль графіка змін працівників кухні.
• Проведення та участь у переобліках персоналу кухні.
• Контроль якості продуктів та їх терміни реалізації, наявність заготовок до роботи та їх терміни реалізації.
• Різні виїздні заходи, проведення різних майстер класів. Майстер класи у "Wine Story", "Webber".

Шеф-кухар

з 02.2014 по 11.2016 (2 роки 9 місяців)
Ресторан - "Amici"., Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

• Відкриття закладу з нуля. Проектування приміщення під кухню, проект план на проектування обладнання кухні.
• Повне складання закупівельного акта на інвентаризацію та обладнання.
• Розробка меню згідно з концепцією закладу, складання калькуляційних та технологічних карт.
• Підбір персоналу співробітників кухні, навчання кухарів у приготуванні страв згідно калькуляційних карток та технології приготування.
• Контроль стандартів зберігання продуктів, термін реалізації відповідно до затверджених технологічних норм ХАССП.
• Контроль у приготуванні страв на процесах та їх оформлення видачі.
• Аналітика та контроль продажу та оптимізація меню.

Шеф-кухар

з 05.2013 по 10.2014 (1 рік 5 місяців)
Готель - "Continental" , ресторан - "Voyage"., Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Підбір персоналу, та навчання персоналу кухарів кухні, відповідно до своїх процесів.
• Розробка меню згідно з концепцією ресторану. Складання калькуляційних та технологічних карт.
• Складання закупівельного акта, проведення переобліків, інвентаризації, сан-авралів. Складання графіка змін персоналу кухні. Робота кухні виробництва та всіх процесів згідно з "НАССР".
• Облік цінової політики товарів та попит споживача з метою прибутку підприємства.

Су-шеф

з 05.2012 по 09.2013 (1 рік 4 місяці)
Гостиница - "Duke", ресторан - "ЛенМар", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

• Робота під керівництвом Шеф-кухаря.
• Розподіл кухарів на своїх позиціях кухні, та їх навчання до роботи, приготування страв згідно технологічних карт.
• Складання закупівельного акту та прийом товару, робота з постачальниками, закупником.
• Опрацювання сезонних страв та новинок згідно з концепцією ресторану. • Проведення переобліків та інвентаризації, складання калькуляційних, технологічних карт.

Освіта

"Savoia Castle Skvorec"

Graduate of the Academy of Cooks and Chefs in Europe Prague - "Savoia Castle", Prague, Chezhka republic
Середня спеціальна, з 2013 по 2014 (1 рік)

• Изучения национальных и международных кухнь. Технология работы с различными текстурами в области пищевой молекулярной кухни.
• Современные технологии приготовления еды, подачи блюд, международные мастер классы от именитых иностранных шеф поваров.

Пищевая академия - "ОНАХТ"

Отельно ресторанный бизнесс, Одесса
Вища, з 2012 по 2015 (3 роки)

Управления в сфере гостиниц, отельно ресторанного бизнеса, сфера общественного питания, маркетинг, пищевая технология и стандарты промышленности.

ОВПУ МТС 26

Повар, кондитер, Одесса
Середня спеціальна, з 2008 по 2011 (3 роки)

Знання і навички

  • Управление персоналом
  • Организаторские способности
  • Инвентаризация
  • Планирование
  • Продажи

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Чеська — середній

Додаткова інформація

– Знание молекулярной кухни — раздел трофологии, связанный с изучением физико-химических процессов, которые происходят при приготовлении пищи. Работа с различными текстурами и
технологиями приготовления продуктов.
– Знание множество кухонь мира: европейской кухни, итальянской, французкой, чешской, паназиатской, венгерской, УКРАИНСКАЯ-ОДЕССКАЯ, японской, средиземноморской.
– Работа в сфере фьюжн-кухня — кухня, сочетающая элементы различных кулинарных традиций и интерплитации исходя от классической кухни.
– Знание высокой кухни, технология и оформления
– Почётный член "Ukrainian south shef association".
– Посещение различных кулинарных саммитов, мастер классов.
– Участник, финалист и победитель различных многократных кубков Украины по кулинарии.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: