- PRO
Гліб
Шеф-повар
- Вид зайнятості:
- повна
- Вік:
- 33 роки
- Місто:
- Одеса
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/6334128/
Досвід роботи
Шеф-кухар
з 12.2024 по нині
(8 місяців)
Ресторан гречеської кухні "Moii"’, Чернівці (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-кухар
з 01.2023 по нині
(2 роки 7 місяців)
Ресторан "Pray"., Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-кухар
з 11.2022 по нині
(2 роки 9 місяців)
Ресторан - "Bruno"., Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
• Частково оновлення меню, коригування меню, запровадження сезонних новинок.
• Набір та підбір персоналу кухні, навчання кухарів відповідно до своїх процесів та посадових інструкцій. • Впровадження системи НАССР. Робота з різними постачальниками та закупником.
• Аналіз цін на товари "Food cost". • Написання калькуляційних та технологічних карт.
• Проведення різних заходів, бенкетів, гастровечерів та тематичних вечорів.
Бренд-шеф
з 11.2021 по 11.2022
(1 рік)
Ресторан - "Zebra"., Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
• Розробка меню відповідно до концепції ресторану. Опрацювання страв, написання та складання калькуляційних, технологічних карт.
• Проектування кухні, складання закупівельного акту інвентаризації та обладнання.
• Підбір персоналу та його навчання роботі на своїх процесах. Контроль персоналу кухні, робота з постачальниками, закупником. • Складання та робота з ЧЕК-ЛИСТАМ, та впровадження системи НАССР.
• Введення сезонних новинок та страв за сезоном.
• Проведення різних виїзних заходів, зйомки на телебаченні, майстер-класи.
Су-шеф
з 11.2020 по 02.2021
(3 місяці)
Club hotel - "M1", ресторан - "P1"., Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
• Контроль та навчання кухарів на своїх процесах кухні.
• Допомога у приготуванні страв на процесах, відповідно до складених технологічними та калькуляційними картами, оформленням та видача страв у зал.
• Складання та контроль графіку змін, працівників кухні. Робота з різними постачальниками товарів, складання закупівельного листа.
• Проведення та участь у переобліках персоналу кухні. Контроль якості продуктів та їх терміни реалізації, наявність заготовок до роботи, та їх належну якість.
Бренд-шеф
з 04.2019 по 08.2020
(1 рік 4 місяці)
Ресторан - "Solo"., Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
• Консалтинг закладу, повне оновлення меню, запровадження сезонних новинок та авторських страв.
• Написання технологічних, калькуляційних карток.
• Впровадження та робота за системою "НАССР", чек листів. Набір, підбір персоналу кухні, навчання, тестування кухарів на знання меню та технологічних калькуліційних карток.
• FoodCost.
• Проведення переобліків, інвентаризацій. Упорядкування графіка роботи персоналу кухні.
Шеф-кухар
з 03.2019 по 04.2020
(1 рік 1 місяць)
"Red Line Beach Club Hotel"., Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
• Проектування кухні за нормами та стандартами ХАССП.
• Управління всіма процесами кухні.
• Запуск меню, робота с чек-листами. Оновлення меню згідно з концепцією закладу, складання технологічних та калькуляційних карт.
• Контроль роботи кухарів на своїх процесах кухні.
• Оновлення сезонних новинок у меню, аналітика продажу та оптимізація меню. • Проведення тренінгів кухарів та офіціантів на наявність знання меню.
• Контроль якості з працюючою продукцією та їх терміни реалізації.
• Проведення переобліків та інвентаризації, робота з постачальниками, аналітика продажу, робота з програмою IKO.
• Робота у великих обсягах, приготування страв на всіх процесах, оформлення страв.
Су-шеф
з 07.2016 по 02.2019
(2 роки 7 місяців)
Ресторан - "Budapest", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
• Контроль та навчання кухарів на своїх процесах кухні.
• Допомога у приготуванні страв відповідно до складених калькуляційних технологічних карт, оформлення та видача страв.
• Прийом закупівлі, робота з постачальниками. Упорядкування закупівельного акта.
• Складання та контроль графіка змін працівників кухні.
• Проведення та участь у переобліках персоналу кухні.
• Контроль якості продуктів та їх терміни реалізації, наявність заготовок до роботи та їх терміни реалізації.
• Різні виїздні заходи, проведення різних майстер класів. Майстер класи у "Wine Story", "Webber".
Шеф-кухар
з 02.2014 по 11.2016
(2 роки 9 місяців)
Ресторан - "Amici"., Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
• Відкриття закладу з нуля. Проектування приміщення під кухню, проект план на проектування обладнання кухні.
• Повне складання закупівельного акта на інвентаризацію та обладнання.
• Розробка меню згідно з концепцією закладу, складання калькуляційних та технологічних карт.
• Підбір персоналу співробітників кухні, навчання кухарів у приготуванні страв згідно калькуляційних карток та технології приготування.
• Контроль стандартів зберігання продуктів, термін реалізації відповідно до затверджених технологічних норм ХАССП.
• Контроль у приготуванні страв на процесах та їх оформлення видачі.
• Аналітика та контроль продажу та оптимізація меню.
Шеф-кухар
з 05.2013 по 10.2014
(1 рік 5 місяців)
Готель - "Continental" , ресторан - "Voyage"., Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
Підбір персоналу, та навчання персоналу кухарів кухні, відповідно до своїх процесів.
• Розробка меню згідно з концепцією ресторану. Складання калькуляційних та технологічних карт.
• Складання закупівельного акта, проведення переобліків, інвентаризації, сан-авралів. Складання графіка змін персоналу кухні. Робота кухні виробництва та всіх процесів згідно з "НАССР".
• Облік цінової політики товарів та попит споживача з метою прибутку підприємства.
Су-шеф
з 05.2012 по 09.2013
(1 рік 4 місяці)
Гостиница - "Duke", ресторан - "ЛенМар", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
• Робота під керівництвом Шеф-кухаря.
• Розподіл кухарів на своїх позиціях кухні, та їх навчання до роботи, приготування страв згідно технологічних карт.
• Складання закупівельного акту та прийом товару, робота з постачальниками, закупником.
• Опрацювання сезонних страв та новинок згідно з концепцією ресторану. • Проведення переобліків та інвентаризації, складання калькуляційних, технологічних карт.
Освіта
"Savoia Castle Skvorec"
Graduate of the Academy of Cooks and Chefs in Europe Prague - "Savoia Castle", Prague, Chezhka republic
Середня спеціальна, з 2013 по 2014 (1 рік)
• Изучения национальных и международных кухнь. Технология работы с различными текстурами в области пищевой молекулярной кухни.
• Современные технологии приготовления еды, подачи блюд, международные мастер классы от именитых иностранных шеф поваров.
Пищевая академия - "ОНАХТ"
Отельно ресторанный бизнесс, Одесса
Вища, з 2012 по 2015 (3 роки)
Управления в сфере гостиниц, отельно ресторанного бизнеса, сфера общественного питания, маркетинг, пищевая технология и стандарты промышленности.
ОВПУ МТС 26
Повар, кондитер, Одесса
Середня спеціальна, з 2008 по 2011 (3 роки)
Знання і навички
- Управление персоналом
- Организаторские способности
- Инвентаризация
- Планирование
- Продажи
Знання мов
- Англійська — середній
- Чеська — середній
Додаткова інформація
– Знание молекулярной кухни — раздел трофологии, связанный с изучением физико-химических процессов, которые происходят при приготовлении пищи. Работа с различными текстурами и
технологиями приготовления продуктов.
– Знание множество кухонь мира: европейской кухни, итальянской, французкой, чешской, паназиатской, венгерской, УКРАИНСКАЯ-ОДЕССКАЯ, японской, средиземноморской.
– Работа в сфере фьюжн-кухня — кухня, сочетающая элементы различных кулинарных традиций и интерплитации исходя от классической кухни.
– Знание высокой кухни, технология и оформления
– Почётный член "Ukrainian south shef association".
– Посещение различных кулинарных саммитов, мастер классов.
– Участник, финалист и победитель различных многократных кубков Украины по кулинарии.
Схожі кандидати
-
Шеф-повар
Одеса -
Бренд-шеф, консультант, технолог
Одеса, Київ , ще 2 міста -
Шеф-повар
Одеса -
Шеф-повар
Одеса -
Бренд, шеф-повар
70000 грн, Одеса -
Шеф-кухар
60000 грн, Одеса