- PRO
Артем
Керуючий рестораном, 55 000 грн
- Розглядає посади:
- Керуючий рестораном, Бізнес-асистент
- Вид зайнятості:
- повна
- Вік:
- 38 років
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/6387444/
Досвід роботи
Менеджер бару
з 05.2021 по 08.2021
(3 місяці)
Ресторан Рівер Брідж, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація роботи бара
Набір та навчання персоналу, тренінги
Карта бару
Карта вин
Коктейлі
Банкети, корпоративи.
Керуючий ресторану при готелі
з 04.2019 по 08.2019
(4 місяці)
Мрія, Святогірськ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття ресторану с нуля
Набір та навчання персоналу
Бар, вина, коктейлі
Кухня(шведська лінія, завтрак и обід, меню ресторана)
Менеджер бару
з 04.2016 по 04.2018
(2 роки)
Ресторан Ibsen, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Набір та навчання персоналу
Карта вин.
Карта бара.
Коктейлі.
Обслуговування банкетів та корпоративів
Керуючий ресторану при готелі
з 04.2014 по 06.2014
(2 місяці)
Лисова Мрия, Святогірськ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття ресторану з нуля. Повний проект, від фундаменту до відкриття
Шведська лінія (завтрак, обід) в середньому 100 гостей за день
Меню кухні та бара. (вечеря à la carte )
Закупки. Робота з постачальниками
Набір. Навчання. Робота з персоналом.
Керуючий рестораном
з 10.2013 по 03.2014
(5 місяців)
Best Western Sevastopol Hotel, Севастополь (Готельно-ресторанний бізнес)
Керування рестораном у цілому. (Шев-кухарі, су-шефи, метрдотелі, офіціанти, бармени)
Складання чек-листів, стандартів сервісу
Робота з контролюючими держорганами.
Робота із постачальниками.
Меню бару та кухні. Техніко-технологічні карти, калькуляції.
Складання бюджету та графіка платежів.
Організація роботи шведської лінії (сніданок, обід)
Організація роботи ресторану A la Carte вечеря.
Робота з міні-барами номерів
Організація банкетів, кава-пауз, корпоративів.
Їжа на виніс (екскурсії від готелю)
Адміністратор ресторану
з 04.2012 по 10.2012
(6 місяців)
Готель Вікторія 5*, Донецьк (Готельно-ресторанний бізнес)
Контроль роботи від підготовки ресторану до початку роботи та до закриття.
Відкриття та закриття зміни у програмі обліку.
Касова дисципліна.
Проведення сніданків та обідів за системою Шведський стіл.
Обслуговування збірної Англії з футболу на Євро-2012.
Менеджер бару
з 01.2009 по 05.2011
(2 роки 4 місяці)
Ресторан "Маринад", Донецьк (Готельно-ресторанний бізнес)
Офіціант
з 05.2007 по 05.2008
(1 рік)
Ресторан Pasta Project, Донецьк (Готельно-ресторанний бізнес)
Освіта
ДонУЭП
Обліково-фінансовий, фінанси, Донецьк
Вища, з 2004 по 2009 (5 років)
Схожі кандидати
-
Керуючий рестораном
Київ -
Керуючий рестораном
40000 грн, Київ, Дніпро -
Керуючий рестораном
30000 грн, Київ, Одеса -
Керуючий рестораном, заміським комплексом, операційний директор
Київ -
Керівник ресторану
Київ, Івано-Франківськ , ще 2 міста -
Керівник ресторану
Київ