• PRO

Артем

Керуючий рестораном, 55 000 грн

Розглядає посади:
Керуючий рестораном, Бізнес-асистент
Вид зайнятості:
повна
Вік:
38 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер бару

з 05.2021 по 08.2021 (3 місяці)
Ресторан Рівер Брідж, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація роботи бара
Набір та навчання персоналу, тренінги
Карта бару
Карта вин
Коктейлі
Банкети, корпоративи.

Керуючий ресторану при готелі

з 04.2019 по 08.2019 (4 місяці)
Мрія, Святогірськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття ресторану с нуля
Набір та навчання персоналу
Бар, вина, коктейлі
Кухня(шведська лінія, завтрак и обід, меню ресторана)

Менеджер бару

з 04.2016 по 04.2018 (2 роки)
Ресторан Ibsen, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Набір та навчання персоналу
Карта вин.
Карта бара.
Коктейлі.
Обслуговування банкетів та корпоративів

Керуючий ресторану при готелі

з 04.2014 по 06.2014 (2 місяці)
Лисова Мрия, Святогірськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття ресторану з нуля. Повний проект, від фундаменту до відкриття
Шведська лінія (завтрак, обід) в середньому 100 гостей за день
Меню кухні та бара. (вечеря à la carte )
Закупки. Робота з постачальниками
Набір. Навчання. Робота з персоналом.

Керуючий рестораном

з 10.2013 по 03.2014 (5 місяців)
Best Western Sevastopol Hotel, Севастополь (Готельно-ресторанний бізнес)

Керування рестораном у цілому. (Шев-кухарі, су-шефи, метрдотелі, офіціанти, бармени)
Складання чек-листів, стандартів сервісу
Робота з контролюючими держорганами.
Робота із постачальниками.
Меню бару та кухні. Техніко-технологічні карти, калькуляції.
Складання бюджету та графіка платежів.
Організація роботи шведської лінії (сніданок, обід)
Організація роботи ресторану A la Carte вечеря.
Робота з міні-барами номерів
Організація банкетів, кава-пауз, корпоративів.
Їжа на виніс (екскурсії від готелю)

Адміністратор ресторану

з 04.2012 по 10.2012 (6 місяців)
Готель Вікторія 5*, Донецьк (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль роботи від підготовки ресторану до початку роботи та до закриття.
Відкриття та закриття зміни у програмі обліку.
Касова дисципліна.
Проведення сніданків та обідів за системою Шведський стіл.
Обслуговування збірної Англії з футболу на Євро-2012.

Менеджер бару

з 01.2009 по 05.2011 (2 роки 4 місяці)
Ресторан "Маринад", Донецьк (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант

з 05.2007 по 05.2008 (1 рік)
Ресторан Pasta Project, Донецьк (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

ДонУЭП

Обліково-фінансовий, фінанси, Донецьк
Вища, з 2004 по 2009 (5 років)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: