Резюме від 3 квітня 2012

Аделина

Юрист, 3 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Юрист

з 01.2011 по нині (13 років 3 місяці)
ТОВ "Техойл" (отпова та роздрібна торгівля паливом)

повне супроводження господарської діяльності компанії, презентаційно позовна діяльність, кадрове діловодство; моніторинг законодавства, різноманітні реєстраційні дії; розробка локальних актів підприємств (розпоряджень, наказів, протоколів, посадових інструкцій) та договорів, підготовка тендерної документації; представництво в органах державної влади, в т.ч. в Антимонопольному комітеті з питань порушення законодавства у сфері здійснення державних закупівель.

Юрист

з 02.2009 по 11.2009 (9 місяців)
ДП «Маунтфілд Комодітіс Лімітед Юкрейн», ТОВ «Прайм-газ» (нафтопереробна)

супроводження господарської діяльності підприємств; розробка локальних актів підприємств (розпоряджень, наказів, протоколів, посадових інструкцій) та договорів, ведення кадрової справи; представництво в органах державної влади; ведення листування з органами державної виконавчої влади, підприємствами, установами, організаціями усіх форм власності; моніторинг законодавчих та нормативно-правових актів; розробка проектів відповідей на звернення громадян з питань діяльності підприємств

Освіта

Київський університет права НАН України

Юридичний, правознавство, київ
Вища, з 2003 по 2009 (5 років 9 місяців)

З квітня по липень навчалась в спеціалізованому учбовому центрі «Перспектива – XXI століття» на курсах «Основи бухобліку», отримала диплом за спеціальністю «Бухгалтер»

Знання і навички

MS Excel MS Word Клієнт-Банк

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

З січня 2010 працюю в Держкомтелерадіо - головний спеціаліст відділу нормативно-правового відділу юридичного управління - юридична допомога структурним підрозділам Комітету, укладання договорів, розробка проектів відповідей на звернення громадян та державних органів.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: