Резюме від 24 квітня 2022 PRO

Сергій

Керуючий АЗК, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
57 років
Місто проживання:
Свалява
Готовий працювати:
Мукачево

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

начальник автогосподарства

з 03.2020 по 07.2020 (4 місяці)
Свалявські мінеральні води, Свалява (виробництво мінеральних вод)

Загальна організація повноцінної роботи автотранспортної дільниці підприємства, організація та проведення технічного обслуговування та ремонтів автотранспорту, підбір та розстановка кадрів, складання графіків роботи працівників дільниці, контроль за виконанням робіт, організація та контроль за виконанням вимог трудового законодавства, охорони праці та дотримання вимог протипожежної безпеки

Освіта

Національна академія внутрішніх справ України

Правоведення, Київ
Вища, з 1993 по 1997 (3 роки 10 місяців)

Стаціонарно закінчив НАВСУ.

Додаткова інформація

В період з 1987 по 2012 роки проходив службу в органах внутрішніх справ України. Працював на різних керівних посадах, заступником начальника відділу по роботі з персоналом, першим заступником начальника відділу по оперативній роботі, начальником ДАІ декількох районів області.
Після виходу на пенсію, з липня 2012 по квітень 2014 працював в Росії керівником великого автотранспортного підприємства лісової промисловості, колектив якого нараховував 215 чоловік.
Чотири роки поспіль працював за кордоном водієм туристичного автобуса. На розмовному рівні володію польською та словацькою мовами. Добре володію компютером. Маю власний автомобіль.

Схожі кандидати

Керівник АЗС
Мукачево

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: