• PRO

Зоя

Офіціант, адміністратор, 25 000 грн

Розглядає посади:
Офіціант, адміністратор, Касир
Вид зайнятості:
повна, неповна
Вік:
31 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Офіціант

з 11.2023 по 01.2025 (1 рік 2 місяці)
Крафтове Пиво, ТОВ, Київ (Харчова промисловість)

Стандартні обов’язки офіціанта

Старший адміністратор

з 07.2017 по 05.2021 (3 роки 10 місяців)
ТОВ «Крафтове Пиво»:Паб «Пілснер», «Таранка», «Ципа», «Ципа на Олімпійській», Київ (Харчова промисловість)

Старший адміністратор (керуюча закладом), адміністратор.
Досвід роботи на ПК, R-keeper, 1-C, google Таблиці.Робота з первинною документацією. Ведення щоденної та місячної звітності та касової дисципліни, проведення інвентаризацій, складання заявок на Госп.товари, барну продукцію та інше, для безперебійної роботи закладу, контроль залишків та замовлень. Вирішення нестандартних завдань, ремонтних питань, ремонту техніки,витрат закладу.Спілкування з гостями, робота з відгуками та вирішення конфліктних ситуацій. Конроль бюджету.Пошук,підбір,навчання та контроль усіх працівників закладу.Складання і ведення графіків виходу персоналу та контроль нарахування заробітної плати по графікам.Складання та оформлення/заміна страв в меню.Співпраця з менеджерами по тех.забезпеченню та СММ спеціалістами,часткове ведення сторінок в соціальних мережах.

Офіціант

з 08.2016 по 07.2017 (11 місяців)
ТОВ «Крафтове Пиво» Паб «Пілснер», Київх (Готельно-ресторанний бізнес)

Стандартні обов‘язки професії офіціанта.

Офіціант;бармен-адміністратор

з 04.2011 по 07.2015 (4 роки 3 місяці)
Ресторан «Дежавю», Хмільник (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант – стандартні обов'язки офіціанта.
Бармен/адміністратор - відкриття/закриття закладу, ведення касового апарату та касової книги, ведення каси та прибутково/витратного журналу, замовлення барної продукції, робота з постачальниками, первинною документацією та розрахунку за прибутковий товар, прорахунок націнки барної продукції, проведення та зведення з бухгалтером інвентаризацій, контроль роботи персоналу залу та кухні.
Також стандартні обов’язки бармена- приготування алкогольних та безалкогольних напоїв,фруктових нарізок і т.д.

Освіта

ПЛПУ #20

Повар-офіціант, Хмільник
Середня спеціальна, з 2010 по 2013 (2 роки 9 місяців)

Знання мов

Англійська — середній

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: