• PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/6562731/

Бармен, 40 000 грн

Вид зайнятості:
повна
Місто проживання:
Тернопіль
Готовий працювати:
Івано-Франківськ, Тернопіль

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бармен

з 08.2022 по 06.2023 (10 місяців)
Сім'я ресторанів файного міста, Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування коктейлів за технологічними картами.

Бармен

з 02.2022 по 08.2022 (6 місяців)
Ресторан грузинської кухні "Batoni", Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

У межах виконання обов’язків здійснював повноцінний запуск барного проєкту:
– налагодження внутрішніх процесів роботи
– підбір та комплектація обладнання згідно з концепцією барів (в проекті їх було 3)
– навчання персоналу з акцентом на сервіс, барну етику та культуру споживання
– створення та впровадження стандартів обслуговування

Цей досвід дозволив мені глибоко зануритись у всі етапи відкриття та оптимізації роботи бару, що забезпечило успішне функціонування по сьогоднішній день.

Бармен

з 05.2021 по 02.2022 (9 місяців)
Ресторан "На небі", Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування коктелів по технологічних картах приготування гарячих та холодних напоїв.

Барменеджер

з 03.2020 по 04.2021 (1 рік 1 місяць)
Бар sympatia, Хмельницький (Готельно-ресторанний бізнес)

часть у запуску унікального барного проєкту з авторською концепцією, яка дозволяла експериментувати з напоями, форматами подачі та сервісом — і це дуже цінували наші гості.
Бар був контактним, із френдлі-обслуговуванням, тому багато уваги приділяв створенню легкої, комфортної атмосфери.

Виконував функції шеф-бармена:
– працював з постачальниками
– вів коктейльну карту
– навчав персонал
– контролював якість напоїв і сервісу
– відповідав за загальний настрій і динаміку бару

Проєкт був живим, відкритим до нових ідей, і дав великий досвід у створенні бару “з нуля” — від атмосфери до організації щоденної роботи.

Бармен

з 05.2019 по 09.2019 (4 місяці)
Speak-easy, Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Тернопільський коледж харчової промисловості та торгівлі

Факультет технологічний. Спеціальність Кухар-технолог, Тернопіль
Середня спеціальна, з 2016 по 2020 (3 роки 5 місяців)

Закінчив з дипломом технолога 5 розряду.

Знання і навички

  • Самостійність
  • Комунікабельність
  • Прямий продаж
  • Активний продаж
  • Здатність до навчання
  • Користувач 1С
  • Продаж будівельних матеріалів
  • Уважність

Рекомендації

  • Прокопєв Роман

    Прокопєв Роман

    Шеф бармен, Сім'я ресторанів Файного міста

    Контактні дані приховані
  • Тетеря Ілля

    Тетеря Ілля

    Управляючий, Sympatia bar

    Контактні дані приховані

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: