• PRO

Тетяна

Майстер цеху, керівник

Розглядає посади:
Майстер цеху, керівник, Менеджер з постачання, Робочий
Вид зайнятості:
повна
Вік:
56 років
Місто:
Житомир

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник цеху

з 01.2017 по 05.2025 (8 років 4 місяці)
ТОВ "Вогні Гестії" (Фоззі Фуд), Житомир (Автобізнес та автосервіс)

Обов'язки:

-організація роботи персоналу підрозділу;
-ведення обліку робочого часу працівників;
-організація виробництва, контроль додержання технологічних процесів;
-забезпечення виконання виробничих завдань;
-контроль за витратами сировини та матеріалів;
ведення технологічних звітів;
-приймання участі у підборі кадрів;
-контроль санітарного стану на виробництві;
аналіз результатів діяльності підрозділу та ефективності роботи персоналу;
-розрахунок сировини, матеріалів та напівфабрикатів для віпуску готової продукції.

Навички:

-уміння грамотно організувати робочий час і час співробітників, що збільшує ефективність праці;
-комунікабельність, вміння знаходити контакт з різними людьми;
-наявність лідерських якостей(вміння переконувати, підтримати, мотивувати своїх підлеглих, чітко та грамотно ставити завдання і терміни їх виконання);
-стійкість до стресів;
швидко навчаюсь та сприймаю нову інформацію;
-вмію працювати в команді.

Керівник виробничого відділу, начальник цеху, майстер цеху

з 05.1988 по 06.2016 (28 років 1 місяць)
ТДВ "ЖЛ"(Житомирська кондитерська фабрика- Житомирські ласощі), Житомир (виговлення продуктів харчування(виготовлення кондитерськоїпродукції))

Обов'язки:
-організація оперативного контролю за ходом виробництва та забезпечення його всіма необхідними матеріалами;
-забезпечення щоденного обліку ходу виробництва, виконання добових завдань випуску готової продукції по виробничим цехам згідно карт контролю на підприємстві;
-координація роботи підрозділів підприємства;
-аналіз щоденних та зведених звітів, контроль затрат сировини та матеріалів;
контроль та аналіз результатів роботи цехів за плановий період;
-аналіз карт контролю, додержання робочих загрузок сировини, додержання технологічних параметрів, якісних показників;
-контроль якості готової продукції за органолептичними та фізико-хімічними показниками.

Освіта

Київський університет харчових технологій

Технологія кондитерського виробництва, Київ
Вища, з 1995 по 1999 (4 роки)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: