- PRO
Денис
Суші-шеф, 50 000 грн
- Вид зайнятості:
- повна, неповна
- Вік:
- 34 роки
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/6672161/
Досвід роботи
Суші шеф
з 01.2024 по 10.2024
(9 місяців)
La Famiglia, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка Авторського меню
Незвичайні смаки та подачі ролів
Навчання сушистів
La Maison Суші-Шеф, меню ролів моє
Суші-Шеф Індивідуальний Шеф
з 12.2016 по нині
(8 років 8 місяців)
Not Only Fish, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Персональний Суші-Шеф
Консультації з відкриття бізнесу
Виїздні майстер класи
Індивідуальні замовлення на 500.000 грн з крабами ролами , командою з 6 людей
Сушист-Старший Зміни
з 05.2016 по 12.2019
(3 роки 7 місяців)
Guramma Asia ( Преміум Ресторан), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Азіатська кухня в стилі Nikkei
Працював з самими дорогими продуктами в світі, Голубий тунець (о-торо, чу-торо, акамі, )
Японська ікра їжака
Відкривав заклад Шеф Японець Каліфорнійського походження та Крамаренко Ігор
Розвивав навички в нових стилях подачі сашимі та ролів
Унікальні соуси з юзу
Суші старший зміни
з 05.2014 по 05.2016
(2 роки)
Ok Bar Restorant, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Азіатська італійська та японські страви
Сушист-Старший Зміни
з 05.2009 по 09.2014
(5 років 4 місяці)
Мураками, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Дуже гарна школа для початку
Освіта
КНТЭУ
Технолог, Київ
Незакінчена вища, з 2007 по 2010 (3 роки)
Повар 5 разряда Технолог
Додаткова освіта та сертифікати
Індивідуальні майстер класи(Онлайн майстер класи, консультації для бізнесу )
8 років
Знання і навички
- KatsuRamuki
- Кацурамукі
- Розробка меню
- Готування суші
- Впевненість
- Готування соусів
- Контроль якості продукції
- Знання способів нарізки продуктів
- Обробка риби
- Складання технологічних карт
- Здатність до навчання
- Знання правил зберігання продуктів
- Приготування заготовок
- Завзятість
- Акуратність
- Робота в команді
- Витривалість
- Висока працездатність
- Пакування готової продукції
- Контроль залишків
- Інвентаризація
- Знання ДСанПіН
- Стресостійкість
Додаткова інформація
Вимоги до роботодавця :
На посаді Суші-Шеф
Розробка меню
Контроль
Навчання
контроль блюд (тільки віддача та контроль )
Команда яка хоче навчатись та працювати
Схожі кандидати
-
Шеф-повар
Київ -
Сушист
Київ, Фастів -
Суші-кухар
Київ -
Сушист
8000 грн, Київ -
Сушист, су-шеф, шеф-повар
30000 грн, Київ -
Сушист
Київ