• PRO

Денис

Суші-шеф, 50 000 грн

Вид зайнятості:
повна, неповна
Вік:
34 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Суші шеф

з 01.2024 по 10.2024 (9 місяців)
La Famiglia, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка Авторського меню
Незвичайні смаки та подачі ролів
Навчання сушистів

La Maison Суші-Шеф, меню ролів моє

Суші-Шеф Індивідуальний Шеф

з 12.2016 по нині (8 років 8 місяців)
Not Only Fish, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Персональний Суші-Шеф
Консультації з відкриття бізнесу
Виїздні майстер класи
Індивідуальні замовлення на 500.000 грн з крабами ролами , командою з 6 людей

Сушист-Старший Зміни

з 05.2016 по 12.2019 (3 роки 7 місяців)
Guramma Asia ( Преміум Ресторан), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Азіатська кухня в стилі Nikkei
Працював з самими дорогими продуктами в світі, Голубий тунець (о-торо, чу-торо, акамі, )
Японська ікра їжака
Відкривав заклад Шеф Японець Каліфорнійського походження та Крамаренко Ігор
Розвивав навички в нових стилях подачі сашимі та ролів
Унікальні соуси з юзу

Суші старший зміни

з 05.2014 по 05.2016 (2 роки)
Ok Bar Restorant, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Азіатська італійська та японські страви

Сушист-Старший Зміни

з 05.2009 по 09.2014 (5 років 4 місяці)
Мураками, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Дуже гарна школа для початку

Освіта

КНТЭУ

Технолог, Київ
Незакінчена вища, з 2007 по 2010 (3 роки)

Повар 5 разряда Технолог

Додаткова освіта та сертифікати

Індивідуальні майстер класи(Онлайн майстер класи, консультації для бізнесу )

8 років

Знання і навички

  • KatsuRamuki
  • Кацурамукі
  • Розробка меню
  • Готування суші
  • Впевненість
  • Готування соусів
  • Контроль якості продукції
  • Знання способів нарізки продуктів
  • Обробка риби
  • Складання технологічних карт
  • Здатність до навчання
  • Знання правил зберігання продуктів
  • Приготування заготовок
  • Завзятість
  • Акуратність
  • Робота в команді
  • Витривалість
  • Висока працездатність
  • Пакування готової продукції
  • Контроль залишків
  • Інвентаризація
  • Знання ДСанПіН
  • Стресостійкість

Додаткова інформація

Вимоги до роботодавця :
На посаді Суші-Шеф
Розробка меню
Контроль
Навчання
контроль блюд (тільки віддача та контроль )
Команда яка хоче навчатись та працювати

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: