- PRO
Анастасія
Керівник ресторану, 50 000 грн
- Розглядає посади:
- Керівник ресторану, Операційний директор, Директор із закупівель, Менеджер ресторану, Менеджер готелю
- Вид зайнятості:
- повна
- Вік:
- 32 роки
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/6710844/
Досвід роботи
Керівник готельно - ресторанного комплексу
з 12.2022 по нині
(2 роки 8 місяців)
VTG, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація безперебійної роботи готелю;
Організація, контроль та координація роботи персоналу, запровадження стандартів та процедур роботи;
Участь у підборі та навчанні персоналу, управління процесами поселення, виїзду гостей, контроль оплати готельних послуг;
Вирішення конфліктних ситуацій з гостями та партнерами, формування бюджету, ведення статистичного обліку клієнтів готелю;
Відстеження динаміки попиту, моніторинг ринку готельних послуг;
Планування завантаження готелю, контроль за дотриманням якості обслуговування.
Менеджер ресторану
з 01.2021 по 02.2022
(1 рік 1 місяць)
Grill do Brasil, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Координація роботи працівників залу ресторану для забезпечення його ефективного функціонування;
- Планування, організація, контроль та мотивація персоналу;
- Контроль подачі та якості страв, напоїв;
- Вміння працювати в команді та знаходити рішення в різних ситуаціях, що виникають в роботі;
- Компетентність в організації робочих процесів та веденні документації, фінансової звітності, контроль витрат;
- Формування заявок, планування та організація банкетів.
Керівник ресторану
з 04.2018 по 05.2020
(2 роки 1 місяць)
Sorbonne Restaurant, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
здійснення системи управління та контролю за роботою закладу;
фінансове планування діяльності, ведення звітності;
контроль за дотриманням високого рівня сервісу та кухні;
управління персоналом: мотивація, координація, контроль;
нарахування заробітної плати персоналу;
контроль проведення інвентаризації;
закупівля необхідного інвентарю та посуду;
внесення і реалізація пропозицій щодо підвищення ефективності роботи ресторану.
Директор департаменту маркетингу
з 07.2017 по 01.2018
(6 місяців)
Міністерство Юстиции Украіни, Київ (Державні організації)
Керівник комплексу
з 05.2015 по 06.2017
(2 роки 1 місяць)
Arena Entertainment, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- здійснення системи управління та контролю за роботою закладу;
- фінансове планування діяльності, ведення звітності;
- контроль за дотриманням високого рівня сервісу та кухні;
- управління персоналом: мотивація, координація, контроль;
- контроль проведення інвентаризації;
- закупівля необхідного інвентарю та посуду;
- внесення і реалізація пропозицій щодо підвищення ефективності роботи ресторану.
Івент-менеджер
з 06.2013 по 01.2015
(1 рік 7 місяців)
Arena Entertainment, Київ (Маркетинг, реклама, PR)
- Спілкуватися з представниками іноземних торгових офісів компанії та організаторами іноземних заходів.
- Оновлювати базу українських та зарубіжних підрядників, взаємодіяти з ними для реалізації проектів.
1 Розробляти ідеї для брендингу та корпоративної сувенірної продукції, втілювати ідеї у життя
- Розробляти та реалізовувати проекти благодійних ініціатив компанії
- Керувати документообігом.- проводити закупівельні процедури з метою маркетингових комунікацій.
Освіта
Київський Національний Економічний Університет імені Вадима Гетьмана
Міжнародна економіка та менеджмент, Київ
Вища, з 2009 по 2013 (4 роки)
Додаткова освіта та сертифікати
Школа ресторанного бізнесу
1 рік
Знання мов
- Англійська — вище середнього
- Італійська — просунутий
Схожі кандидати
-
Державний інспектор
Київ -
Керуючий рестораном
55000 грн, Київ -
Керуючий рестораном, шеф-кухар
80000 грн, Київ -
Керуючий рестораном
Київ -
Директор ресторану
Київ -
Керуючий рестораном
Київ