• PRO

Анастасія

Керівник ресторану, 50 000 грн

Розглядає посади:
Керівник ресторану, Операційний директор, Директор із закупівель, Менеджер ресторану, Менеджер готелю
Вид зайнятості:
повна
Вік:
32 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник готельно - ресторанного комплексу

з 12.2022 по нині (2 роки 8 місяців)
VTG, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація безперебійної роботи готелю;
Організація, контроль та координація роботи персоналу, запровадження стандартів та процедур роботи;
Участь у підборі та навчанні персоналу, управління процесами поселення, виїзду гостей, контроль оплати готельних послуг;
Вирішення конфліктних ситуацій з гостями та партнерами, формування бюджету, ведення статистичного обліку клієнтів готелю;
Відстеження динаміки попиту, моніторинг ринку готельних послуг;
Планування завантаження готелю, контроль за дотриманням якості обслуговування.

Менеджер ресторану

з 01.2021 по 02.2022 (1 рік 1 місяць)
Grill do Brasil, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- Координація роботи працівників залу ресторану для забезпечення його ефективного функціонування;
- Планування, організація, контроль та мотивація персоналу;
- Контроль подачі та якості страв, напоїв;
- Вміння працювати в команді та знаходити рішення в різних ситуаціях, що виникають в роботі;
- Компетентність в організації робочих процесів та веденні документації, фінансової звітності, контроль витрат;
- Формування заявок, планування та організація банкетів.

Керівник ресторану

з 04.2018 по 05.2020 (2 роки 1 місяць)
Sorbonne Restaurant, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

здійснення системи управління та контролю за роботою закладу;
фінансове планування діяльності, ведення звітності;
контроль за дотриманням високого рівня сервісу та кухні;
управління персоналом: мотивація, координація, контроль;
нарахування заробітної плати персоналу;
контроль проведення інвентаризації;
закупівля необхідного інвентарю та посуду;
внесення і реалізація пропозицій щодо підвищення ефективності роботи ресторану.

Директор департаменту маркетингу

з 07.2017 по 01.2018 (6 місяців)
Міністерство Юстиции Украіни, Київ (Державні організації)

Керівник комплексу

з 05.2015 по 06.2017 (2 роки 1 місяць)
Arena Entertainment, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- здійснення системи управління та контролю за роботою закладу;
- фінансове планування діяльності, ведення звітності;
- контроль за дотриманням високого рівня сервісу та кухні;
- управління персоналом: мотивація, координація, контроль;
- контроль проведення інвентаризації;
- закупівля необхідного інвентарю та посуду;
- внесення і реалізація пропозицій щодо підвищення ефективності роботи ресторану.

Івент-менеджер

з 06.2013 по 01.2015 (1 рік 7 місяців)
Arena Entertainment, Київ (Маркетинг, реклама, PR)

- Спілкуватися з представниками іноземних торгових офісів компанії та організаторами іноземних заходів.
- Оновлювати базу українських та зарубіжних підрядників, взаємодіяти з ними для реалізації проектів.
1 Розробляти ідеї для брендингу та корпоративної сувенірної продукції, втілювати ідеї у життя
- Розробляти та реалізовувати проекти благодійних ініціатив компанії
- Керувати документообігом.- проводити закупівельні процедури з метою маркетингових комунікацій.

Освіта

Київський Національний Економічний Університет імені Вадима Гетьмана

Міжнародна економіка та менеджмент, Київ
Вища, з 2009 по 2013 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Школа ресторанного бізнесу

1 рік

Знання мов

  • Англійська — вище середнього
  • Італійська — просунутий

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: