• PRO

Наталія

Адміністратор, 25 000 грн

Розглядає посади:
Адміністратор, Касир, Експерт з кредитування, Direct-менеджер, Диспетчер, Оцінювач у ломбард, Адміністратор ресторану, Оператор call-центру
Вид зайнятості:
повна, неповна
Вік:
26 років
Місто:
Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Касир

з 01.2025 по нині (7 місяців)
Пункт обміну валют, Черкаси (Фінанси, банки, страхування)

Бариста

з 09.2024 по 01.2025 (4 місяці)
Хліб та кава, Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)

Адміністратор

з 04.2024 по нині (1 рік 4 місяці)
Ресторан ферма, Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)

Мерчендайзера

з 08.2023 по 09.2023 (1 місяць)
Торговий Дім Поляков, Черкаси (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Контроль залишків товару
Контроль торгових точок
Контроль цінників та акцій
Фото звіти
Викладка товара зі складу на полиці
Викладка доп місця

Адміністратор - Бармен

з 06.2022 по 05.2023 (11 місяців)
Осьо бар, Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)

Як Адміністратора :
Контроль залишків , замовлення товарів,алкоголю,продуктів харчування, контроль роботи персоналу , розробка графіку роботи , прорахунки заробітньої плати та розрахунок персоналу , спілкування з постачальниками , ведення інстаграм сторінки .
Ведення кассової дисципліни , прорахунки собівартосі страв та нопоїв , розробка та введення нових позицій до меню , та створення сезонного акційного меню . Складання меню на банкети , контроль бронювання столиків та диванів на літній терасі , контроль готівки . Чекова звітність на закупівлі та организація з логістики товарів зі складів до бару , контроль меблів , організація генерального прибирання та контроль закриття зміни та чистоти між барменами та кальянмайстрами .
Як бармена :
Приготування безалкогольних напоїв , кави , приготування коктейлів , шотів , розлив Елітного алкоголю , та розлив пива , приготування закусок , бюргерів , сендвічів, салатів та позицій з меню у фритюрі , прибирання закладу перед відкриттям та по мірі потрібного після , повне прибирання по закінченню зміни , та організація відкриття та закриття літньої тераси ( повністю винести та розставить меблі , мьякі подушки на них та столики, в кінці зміни все занести до бару )
Контроль камер спостереження та обслуговування в якості офіціанта .

Управляющая

з 03.2021 по 11.2021 (8 місяців)
ПАБ#1, Черкаси (Гостинично-ресторанный бизнес)

Продавец

з 10.2020 по 11.2020 (1 місяць)
Атб, Черкассы (Розничная торговля)

Бариста - Администратор

з 09.2019 по 08.2020 (11 місяців)
K.A.V.K.A, Бориспіль (Гостинично-ресторанный бизнес)

Бармен-офіціант

з 03.2018 по 08.2019 (1 рік 5 місяців)
Highland Pub & Grill, Бориспіль (Готельно-ресторанний бізнес)

Официант

з 09.2016 по 12.2017 (1 рік 3 місяці)
Дюжина, Черкаси (Гостинично-ресторанный бизнес)

Освіта

( Польский университет )ПВНЗ,, ЄВРОПЕЙСЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ,, Черкаська Філія

Экономика, учёт и налогообложение, Черкаси
Вища, з 2016 по 2020 (4 роки)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: