- PRO
Ирина
Керуючий рестораном, 35 000 грн
- Вид зайнятості:
- повна, неповна
- Вік:
- 32 роки
- Місто:
- Харків
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/6728794/
Досвід роботи
Керуючий готельно-ресторанним комплексом
з 10.2024 по 01.2025
(3 місяці)
Дубровський, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
Керуюча рестораном “Дубровський” (контракт 3 місяці)
Обов’язки:
•Загальне управління рестораном та банним комплексом.
•Контроль роботи кухні, залу та сервісу.
•Проведення заходів та спеціальних подій для гостей.
•Бюджетування та оптимізація витрат.
Керуючий рестораном
з 05.2024 по 09.2024
(4 місяці)
Монтана, Полтава (Готельно-ресторанний бізнес)
Керуюча рестораном “Монтана”, Полтава
Обов’язки:
•Організація роботи закладу та оптимізація бізнес-процесів.
•Контроль якості сервісу та роботи персоналу.
•Планування та реалізація маркетингових активностей.
•Взаємодія з контролюючими органами та дотримання норм
Власник кавʼярні
з 01.2023 по нині
(2 роки 7 місяців)
Шпіґель, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
Мої обов'язки як власника кав'ярні:
1. **Стратегічне управління:** Розробка та впровадження стратегій для досягнення фінансових та операційних цілей.
2. **Фінансовий контроль:** Моніторинг та аналіз фінансової діяльності, бюджетування, контроль витрат та максимізація прибутковості.
3. **Вибір та управління персоналом:** Підбір, навчання та мотивація персоналу, розподіл обов'язків та забезпечення ефективної командної роботи.
4. **Маркетинг та реклама:** Розробка маркетингових стратегій, просування кав'ярні, управління рекламними кампаніями для залучення нових клієнтів та збереження існуючих.
5. **Якість обслуговування:** Забезпечення високого стандарту обслуговування клієнтів, контроль якості напоїв та страв, вирішення проблем та скарг.
6. **Управління запасами:** Контроль за управлінням запасами і замовленням продуктів, співпраця з постачальниками для забезпечення належного асортименту.
7. **Співпраця з громадою:** Взаємодія з місцевою громадою, участь у подіях та ініціативах для зміцнення партнерських відносин та підвищення відомості про кав'ярню.
8. **Забезпечення безпеки та санітарії:** Дотримання стандартів безпеки, відповідність санітарним нормам та нагляд за чистотою.
9. **Інновації та розвиток:** Впровадження нових ідей, технологій та інновацій для покращення якості та конкурентоспроможності кав'ярні.
10. **Клієнтський сервіс:** Вислухання відгуків клієнтів, реагування на їх потреби та створення позитивного враження від відвідування кав'ярні.
На данний кавʼярню продала як готовий бізнес.
Помічник керівника
з 09.2021 по 01.2023
(1 рік 4 місяці)
4.5.0, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
- Організація робочих процесів та забезпечення їх ефективності.
- Координація роботи персоналу та надання підтримки керівництву.
- Моніторинг якості обслуговування клієнтів та впровадження заходів для покращення
Таргетолог, маркетолог
з 03.2020 по 01.2021
(10 місяців)
Ресторан «Мельница», Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
Твої обов'язки:
- Вимірювати, тестувати та складати звіти про соціальні стратегії та кампанії з використанням аналітичних інструментів.
- Розробляти контент-план і його зміст.
- Створювати контент для соцмереж, включаючи рубрикацію, зображення та відео; текст (але не граматику, я не копірайтер).
- Розміщувати публікації у всіх соціальних медіа.
- Планувати та контролювати всі кампанії, включаючи партнерство з лідерами думок.
- Взаємодіяти з підписниками бренду.
- Моніторити соцмережі з використанням відповідних інструментів.
- Створювати та зміцнювати партнерські відносини з іншими брендами, компаніями соціальних мереж і впливовими особами.
- Бути в курсі тенденцій та інструментів у соцмережах, маркетингу, технологіях та рекламі.
Маркетолог, помощник руководителя
з 03.2017 по 02.2020
(2 роки 11 місяців)
9space, Харків (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)
Розробляла та впроваджувала маркетингові стратегії, орієнтовані на конкретну платформу, узгоджені з загальними цілями бізнесу (конверсія, формування особистого бренду, підвищення поінформованості тощо). Паралельно виконувала завдання начальника, укладала договори, оновлювала інформацію в мережі, розробляла лендінг сторінки, а також змогла підняти інстаграм-сторінку від нуля до 5-8 замовлень на день для корпусних меблів, навіть при високій конкурентоспроможності.
Администратор
з 05.2013 по 10.2015
(2 роки 5 місяців)
Тарро, Харьков (Гостинично-ресторанный бизнес)
Администратор
з 06.2010 по 08.2012
(2 роки 2 місяці)
Шарур, Харьков (Готельно-ресторанний бізнес)
Освіта
Словенский институт Молдовы
Кибернетика, экономическая информатика, Кишинёв
Вища, з 2008 по 2012 (3 роки 7 місяців)
Додаткова освіта та сертифікати
It_school,
2019, 4 2020, 1рік
Школа «Тильда»
2021 3 месяца
академии ШАГ
2020 1 год
Знання і навички
- MS Excel
- Adobe Photoshop
- Canva
- Видеомонтаж
- Иллюстрирование
- Создаю лендинг и сайты в Tilda
Знання мов
Англійська — початковий
Рекомендації
Павло
Начальник, 9space
Схожі кандидати
-
Адміністратор
Харків -
Керуючий рестораном
Харків -
Керуючий бару
25000 грн, Харків -
Керівник мережі ресторанів
Харків -
Керуючий рестораном
Харків -
Керуючий рестораном (консалтинг, запуск нових закладів, ребрендинг, розробка стратегії закладу)
100000 грн, Харків, Вінниця , ще 3 міста