• PRO

Ирина

Керуючий рестораном, 35 000 грн

Вид зайнятості:
повна, неповна
Вік:
32 роки
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керуючий готельно-ресторанним комплексом

з 10.2024 по 01.2025 (3 місяці)
Дубровський, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Керуюча рестораном “Дубровський” (контракт 3 місяці)

Обов’язки:
•Загальне управління рестораном та банним комплексом.
•Контроль роботи кухні, залу та сервісу.
•Проведення заходів та спеціальних подій для гостей.
•Бюджетування та оптимізація витрат.

Керуючий рестораном

з 05.2024 по 09.2024 (4 місяці)
Монтана, Полтава (Готельно-ресторанний бізнес)

Керуюча рестораном “Монтана”, Полтава


Обов’язки:
•Організація роботи закладу та оптимізація бізнес-процесів.
•Контроль якості сервісу та роботи персоналу.
•Планування та реалізація маркетингових активностей.
•Взаємодія з контролюючими органами та дотримання норм

Власник кавʼярні

з 01.2023 по нині (2 роки 7 місяців)
Шпіґель, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Мої обов'язки як власника кав'ярні:

1. **Стратегічне управління:** Розробка та впровадження стратегій для досягнення фінансових та операційних цілей.

2. **Фінансовий контроль:** Моніторинг та аналіз фінансової діяльності, бюджетування, контроль витрат та максимізація прибутковості.

3. **Вибір та управління персоналом:** Підбір, навчання та мотивація персоналу, розподіл обов'язків та забезпечення ефективної командної роботи.

4. **Маркетинг та реклама:** Розробка маркетингових стратегій, просування кав'ярні, управління рекламними кампаніями для залучення нових клієнтів та збереження існуючих.

5. **Якість обслуговування:** Забезпечення високого стандарту обслуговування клієнтів, контроль якості напоїв та страв, вирішення проблем та скарг.

6. **Управління запасами:** Контроль за управлінням запасами і замовленням продуктів, співпраця з постачальниками для забезпечення належного асортименту.

7. **Співпраця з громадою:** Взаємодія з місцевою громадою, участь у подіях та ініціативах для зміцнення партнерських відносин та підвищення відомості про кав'ярню.

8. **Забезпечення безпеки та санітарії:** Дотримання стандартів безпеки, відповідність санітарним нормам та нагляд за чистотою.

9. **Інновації та розвиток:** Впровадження нових ідей, технологій та інновацій для покращення якості та конкурентоспроможності кав'ярні.

10. **Клієнтський сервіс:** Вислухання відгуків клієнтів, реагування на їх потреби та створення позитивного враження від відвідування кав'ярні.
На данний кавʼярню продала як готовий бізнес.

Помічник керівника

з 09.2021 по 01.2023 (1 рік 4 місяці)
4.5.0, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

- Організація робочих процесів та забезпечення їх ефективності.
- Координація роботи персоналу та надання підтримки керівництву.
- Моніторинг якості обслуговування клієнтів та впровадження заходів для покращення

Таргетолог, маркетолог

з 03.2020 по 01.2021 (10 місяців)
Ресторан «Мельница», Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Твої обов'язки:

- Вимірювати, тестувати та складати звіти про соціальні стратегії та кампанії з використанням аналітичних інструментів.
- Розробляти контент-план і його зміст.
- Створювати контент для соцмереж, включаючи рубрикацію, зображення та відео; текст (але не граматику, я не копірайтер).
- Розміщувати публікації у всіх соціальних медіа.
- Планувати та контролювати всі кампанії, включаючи партнерство з лідерами думок.
- Взаємодіяти з підписниками бренду.
- Моніторити соцмережі з використанням відповідних інструментів.
- Створювати та зміцнювати партнерські відносини з іншими брендами, компаніями соціальних мереж і впливовими особами.
- Бути в курсі тенденцій та інструментів у соцмережах, маркетингу, технологіях та рекламі.

Маркетолог, помощник руководителя

з 03.2017 по 02.2020 (2 роки 11 місяців)
9space, Харків (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Розробляла та впроваджувала маркетингові стратегії, орієнтовані на конкретну платформу, узгоджені з загальними цілями бізнесу (конверсія, формування особистого бренду, підвищення поінформованості тощо). Паралельно виконувала завдання начальника, укладала договори, оновлювала інформацію в мережі, розробляла лендінг сторінки, а також змогла підняти інстаграм-сторінку від нуля до 5-8 замовлень на день для корпусних меблів, навіть при високій конкурентоспроможності.

Администратор

з 05.2013 по 10.2015 (2 роки 5 місяців)
Тарро, Харьков (Гостинично-ресторанный бизнес)

Администратор

з 06.2010 по 08.2012 (2 роки 2 місяці)
Шарур, Харьков (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Словенский институт Молдовы

Кибернетика, экономическая информатика, Кишинёв
Вища, з 2008 по 2012 (3 роки 7 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

It_school,

2019, 4 2020, 1рік

Школа «Тильда»

2021 3 месяца

академии ШАГ

2020 1 год

Знання і навички

  • MS Excel
  • Adobe Photoshop
  • Canva
  • Видеомонтаж
  • Иллюстрирование
  • Создаю лендинг и сайты в Tilda

Знання мов

Англійська — початковий

Рекомендації

Павло

Павло

Начальник, 9space

Контактні дані приховані

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: