Резюме від 1 травня 2024

Дмитро

Юрист, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Юрист

з 10.2023 по 04.2024 (6 місяців)
Центр правової допомоги, Київ (Юриспруденція)

Проводив роботу на посаді юридичним консультом, надававши юридичну допомогу та консультації клієнтам у різних галузях права. Забезпечував введення клієнтів в правові процеси від початку до кінця.

Правоохоронець

з 08.2012 по 10.2022 (10 років 2 місяці)
Державна кримінально-виконавча служба України, Київ (Державні організації)

1 . Виконання порядку, встановленого законом та іншими нормативно-правовими актами, що забезпечує ізоляцію та безпеку персоналу та осіб, які утримуються під вартою.
2. Процес свідоме відновлення засудженого, укладеного у соціальному статусі повноправного члена товариства; повернення його до самостійного загальноприйнятого соціально-нормативного життя у суспільстві.
3. Пошук та фіксація фактичних даних про протиправні дії окремих осіб та груп, відповідальність за які передбачена Кримінальним кодексом України, а також отримання інформації на користь безпеки громадян, суспільства та держави.

Освіта

МАУП

Правоохорона діяльність, Киев
Вища, з 2017 по 2020 (3 роки)

АКАДЕМІЯ ДЕРЖАВНОЇ ПЕНІТЕНЦІАРНОЇ СЛУЖБИ

Правоохорона діяльність, Чернігів
Незакінчена вища, з 2012 по 2015 (3 роки)

Знання і навички

Складання юридичних документів Юридичний супровід Знання юриспруденції Оперативно-розшукова діяльність Знання кримінального права Знання офісних програм Знання законодавства України Впевненість Уважність Знання правових баз даних Користувач ЄДРСР Складання процесуальних документів Знання цивільного законодавства

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Співробітник правоохоронних органів, маю досвід оперативної, режимної, соціально-психологічної роботи у сфері правоохоронної діяльності. Маю навички обігу вогнепальною зброєю та спец. засобами. Знання законів України та нормативно-правової бази. Працював з Кримінальним, кримінально-виконавчим та кримінально-процесуальним кодексом України. Шкідливі звички відсутні. Цілеспрямований, активний, відповідальний.

Вирішив змінити рід діяльності.
Також маю досвід роботи юридичним консультом первинного прийому в компанії. Маю знання та досвід у військовому, кримінальному, адміністративному, цивільному та виконавчому праві. Готовий надавати допомогу та ефективно виконувати обов’язки, використовуючи свої знання, корисні для професійної діяльності.

Схожі кандидати

Помічник адвоката, юриста
Київ, Дистанційно

Юрисконсульт господарник
22000 грн, Київ, Дніпро , ще 3 міста

Юрист
35000 грн, Київ

Юрист, адвокат
Київ, Вишгород

Помічник юриста
Київ

Юрист
26000 грн, Київ

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: