• PRO

Віта

Головний технолог харчового виробництва

Розглядає посади:
Головний технолог харчового виробництва, Технолог, Керівник виробництва
Вид зайнятості:
повна, неповна
Вік:
50 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Технолог харчової промисловості

з 07.2023 по 05.2024 (10 місяців)
ресторан, Київ (Харчова промисловість)

- складання технологічних та калькуляційних карт в 1С.8;
- розрахунок собівартості страв;

Провідний інженер-технолог

з 08.2021 по 06.2023 (1 рік 10 місяців)
Київський хлібопекарний комплекс, Київ (Харчова промисловість)

•комунікація з вітчизняними та зарубіжними представниками супермаркетів для навчання персоналу пекарень випіканню напівфабрикатів нашої ТМ, підбір температурних параметрів випікання на печах клієнтів;
•розрахунок енергетичної цінності хлібобулочних виробів (БЖУ);
•розрахунок виробничих рецептур;
•розробка і впровадження нових видів продукції.

Головний технолог,менеджер проекту,технолог

з 10.2018 по 04.2021 (2 роки 6 місяців)
Fozzy Group, Київ (Харчова промисловість)

-контроль за якістю продукції на виробництвах в супермаркетах Фора (пекарня,кулінарія,гриль,копчення і соління риби);
- розробка і впровадження нових видів продукції;
- прописання і контроль за технологічними стандартами;
-оптимізація технологічних процесів;
-виявлення причин браку і розробка заходів щодо їх запобігання та усунення;
-операційний контроль ,коригування втрат на харчових виробництвах

Майстер-технолог

з 02.2018 по 09.2018 (7 місяців)
ПрАТ «РОШЕН», Київ (виробництво)

-здійснення оперативного управління і координація діяльності всіх працівників зміни;
-контроль за дотриманням технологічної дисципліни і правильною експлуатацією технологічного обладнання;
-контроль за виконанням змінних завдань;
-контроль за збереженням товарно-матеріальних цінностей;
ведення звітної документації;

Менеджер проекту власна пекарня

з 10.2016 по 02.2018 (1 рік 4 місяці)
Fozzy Group, Київ (Роздрібна торгівля)

-запуск хлібопекарних і харчових виробництв з "нуля"
проектування та закупівля обладнання для нових пекарень;
-прописання стандартів роботи пекарен;
-контроль за дотриманням стандартів компанії;
-розрахунок собівартості продукції;
-операційний контроль ,коригування втрат на харчових виробництвах

Головний технолог

з 08.2015 по 10.2016 (1 рік 2 місяці)
ООО "КОЛОС_ЛТД", Київ (виробництво)

-розрахунок собівартості продукції, виробничих рецептур;
-розробка і впровадження нових видів продукції;
-підбір сумішей і поліпшувачів, необхідних для глибокого заморожування кондитерських, листкових і хлібобулочних виробів;
-контроль за якістю продукції, що випускається (кондитерські, листкові вироби, вироби з дріжджового тіста (хліба, багети)
-виявлення причин браку і розробка заходів щодо їх запобігання та усунення;

Освіта

Український державний університет харчових технологій

Спеціальність "технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів", Київ
Вища, з 1995 по 2001 (5 років 10 місяців)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: