Резюме від 26 квітня 2024

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/7397615

Вчитель історії, 10 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Місто проживання:
Чортків
Готовий працювати:
Дистанційно, Чортків

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

ТНПУ

Історія, Тернопіль
Вища, з 2009 по 2014 (5 років)

Додаткова інформація

Мене звати Ірина, у мене педагогічна освіта , закінчила ТНПУ імені Володимира Гнатюка, маю досвід педагогічної діяльності 9 років працювала в школі, коледжі, маю досвід підготовки до ЗНО, мої учні показували результат не менше 160, є НМТ яке учень склав на 200, щорічно проходжу курси підвищення кваліфікації як що до предметного так і педагогічного спрямування, також маю досвід написання наукових та публіцистичних статтей, добре володію ПК.

Ел. адреса: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»);
Мета: Отримати вакантну посаду
Особисті якості: комунікабельність, відповідальність, порядність, гнучкість, креативність, вміння працювати у команді, колективі.

Схожі кандидати

Історик, науковий працівник, редактор, екскурсовод
Дистанційно, Луцьк

Вчитель історії
Дистанційно

Вчитель історії
Дистанційно

Викладач історії
Дистанційно, Харків

Вчитель історії
Дистанційно, Івано-Франківськ

Викладач історії
Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: