Роман
Начальник виробництва
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/7442549/
Досвід роботи
Заступник директора з виробництва
з 03.2024 по нині
(1 рік 10 місяців)
Верхівцевський олієекстракційний завод, Верхівцеве (Харчова промисловість)
1. Організація та управління виробничим процесом
Забезпечення безперервного та ритмічного функціонування виробничих ліній.
Розробка та впровадження виробничих планів відповідно до плану випуску продукції.
Контроль за дотриманням технологічних карт, рецептур і параметрів процесу екстракції та рафінації.
Організація роботи цехів: підготовка насіння, екстракція, рафінація, фасування.
---
2. Контроль якості та безпеки
Дотримання стандартів якості (ДСТУ, ISO, HACCP).
Впровадження та контроль системи безпеки харчової продукції.
Контроль якості сировини та готової продукції у співпраці з лабораторіями.
Дотримання норм охорони праці, техніки безпеки та пожежної безпеки.
---
3. Управління персоналом
Керівництво начальниками цехів, механіками, технологами, змінними майстрами.
Розподіл завдань та контроль їх виконання.
Підбір, навчання та підвищення кваліфікації персоналу.
Мотивація та оцінка роботи підлеглих.
---
4. Економічна та виробнича ефективність
Контроль за виконанням виробничих планів і оптимальним завантаженням обладнання.
Аналіз продуктивності, зниження собівартості та втрат сировини.
Впровадження енерго- та ресурсозберігаючих технологій.
Підготовка звітності про виробничу діяльність.
---
5. Взаємодія з іншими підрозділами
Співпраця з відділом постачання для забезпечення сировиною та матеріалами.
Взаємодія з відділом збуту щодо графіків відвантаження продукції.
Робота з ремонтними службами для забезпечення технічного стану обладнання.
---
6. Вирішення технічних та аварійних ситуацій
Оперативне реагування на збої та аварійні ситуації у виробництві.
Організація ремонтів та технічного обслуговування.
Контроль за своєчасним усуненням несправностей.
Начальник цеха екстракції
з 07.2022 по 03.2024
(1 рік 9 місяців)
Верхівцевський олієекстракційний завод, Дніпро (Харчова промисловість)
1. Організація та управління виробничим процесом
Забезпечення безперебійної роботи цеху екстракції згідно з виробничим планом.
Організація роботи обладнання для екстракції олії (екстрактори, дистилятори, шнекові преси, випарні установки).
Контроль за правильним використанням сировини, матеріалів та енергоносіїв.
---
2. Дотримання технологічного процесу
Забезпечення виконання встановлених режимів екстракції (температура, тиск, витрата розчинника).
Контроль якості отриманої олії, шроту, мицели.
Впровадження нових технологій і заходів для підвищення виходу та якості продукції.
---
3. Забезпечення безпеки та охорони праці
Контроль за дотриманням правил техніки безпеки, охорони праці та пожежної безпеки (особливо при роботі з розчинниками — гексаном).
Організація навчання персоналу безпечним методам роботи.
Проведення інструктажів та перевірка знань з охорони праці.
---
4. Адміністративні та кадрові функції
Керівництво роботою майстрів, операторів, слюсарів та іншого персоналу цеху.
Складання графіків змін, відпусток, контроль дисципліни.
Оцінка ефективності роботи співробітників, участь у підборі кадрів.
---
5. Облік і звітність
Ведення виробничої документації (журнали обліку сировини, готової продукції, витрати розчинників).
Підготовка звітів про роботу цеху, показники продуктивності, витрат та виходу продукції.
Аналіз причин простоїв, браку та розробка заходів для їх усунення.
---
6. Технічне обслуговування та модернізація
Організація ремонтів обладнання, профілактичних оглядів.
Контроль технічного стану екстракторів, конвеєрів, насосів, фільтрів та іншого устаткування.
Участь у модернізації та впровадженні нових технологій.
---
7. Екологічні та санітарні вимоги
Дотримання екологічних норм (викиди, утилізація відходів).
Контроль за роботою системи уловлювання парів розчинника.
Забезпечення санітарного стану обладнання і приміщень.
Начальник цеха екстракції
з 10.2021 по 07.2022
(10 місяців)
ТОВ Оілпродакшен, Одесса (Харчова промисловість)
1. Організація та управління виробничим процесом
Забезпечення безперебійної роботи цеху екстракції згідно з виробничим планом.
Організація роботи обладнання для екстракції олії (екстрактори, дистилятори, шнекові преси, випарні установки).
Контроль за правильним використанням сировини, матеріалів та енергоносіїв.
---
2. Дотримання технологічного процесу
Забезпечення виконання встановлених режимів екстракції (температура, тиск, витрата розчинника).
Контроль якості отриманої олії, шроту, мицели.
Впровадження нових технологій і заходів для підвищення виходу та якості продукції.
---
3. Забезпечення безпеки та охорони праці
Контроль за дотриманням правил техніки безпеки, охорони праці та пожежної безпеки (особливо при роботі з розчинниками — гексаном).
Організація навчання персоналу безпечним методам роботи.
Проведення інструктажів та перевірка знань з охорони праці.
---
4. Адміністративні та кадрові функції
Керівництво роботою майстрів, операторів, слюсарів та іншого персоналу цеху.
Складання графіків змін, відпусток, контроль дисципліни.
Оцінка ефективності роботи співробітників, участь у підборі кадрів.
---
5. Облік і звітність
Ведення виробничої документації (журнали обліку сировини, готової продукції, витрати розчинників).
Підготовка звітів про роботу цеху, показники продуктивності, витрат та виходу продукції.
Аналіз причин простоїв, браку та розробка заходів для їх усунення.
---
6. Технічне обслуговування та модернізація
Організація ремонтів обладнання, профілактичних оглядів.
Контроль технічного стану екстракторів, конвеєрів, насосів, фільтрів та іншого устаткування.
Участь у модернізації та впровадженні нових технологій.
---
7. Екологічні та санітарні вимоги
Дотримання екологічних норм (викиди, утилізація відходів).
Контроль за роботою системи уловлювання парів розчинника.
Забезпечення санітарного стану обладнання і приміщень.
Заступник начальника цеха
з 10.2020 по 09.2021
(1 рік)
ТОВ"Скляний Альянс", Вільногірськ (Легка промисловість)
Начальник цеха екстракції
з 05.2015 по 07.2020
(5 років 3 місяці)
ТОВ Солома, Верхівцеве (Харчова промисловість)
Освіта
ДДАЕУ
Агрономічний.Технологія виробництва та переробки продукції рослинництва, Дніпро
Вища, з 2009 по 2012 (3 роки)
Ерастівськи аграрний коледж
Агрономія, п. Вешнёвый
Середня спеціальна, з 2005 по 2009 (4 роки)
Додаткова освіта та сертифікати
Інтенсивний онлайн-курс “Агрономія”
1 місяць
Знання і навички
- Дисциплінованість
- Запуск виробничого процесу
- Управління персоналом
- Управлінські навички
- Впевненість
Схожі кандидати
-
Керівник виробництва
Київ -
Керівник виробництва
70000 грн, Київ, Дистанційно -
Технический директор, главный инженер, начальник производства
Вінниця, Дніпро , ще 4 міста -
Керівник виробництва
70000 грн, Дніпро, Київ , ще 4 міста -
Начальник виробництва
Вінниця, Івано-Франківськ , ще 3 міста -
Керівник виробництва
50000 грн, Дніпро