• PRO

Віталіна

Технолог харчової промисловості, лаборант

Вид зайнятості:
повна, неповна
Вік:
42 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Методист / Лаборант

з 04.2022 по нині (3 роки 4 місяці)
Київський міжнародний університет (Освіта, наука)

Освіта

НУХТ

Технологія переробки і зберігання зерна, Київ
Вища, з 2006 по 2010 (4 роки)

Знання і навички

  • Комунікабельність
  • Робота в команді
  • Робота з лабораторним обладнанням
  • Чесність
  • Неконфліктність
  • Доброзичливість
  • Висока працездатність
  • Ведення звітності
  • Контроль якості продукції
  • Знання правил зберігання продуктів
  • Дисциплінованість
  • Ведення документації
  • Адаптивність
  • Наполегливість
  • Інвентаризація
  • Розробка нових видів продукції
  • Уміння аналізувати

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Польська — початковий

Додаткова інформація

Кручик Віталіна Анатоліївна
Викладач, завідувач лабораторії
Повна зайнятість, неповна зайнятість, дистанційна робота.
Вік:41 рік
Місто:Київ
Контактна інформація
Адреса:Проспект Корольова 8
Телефон:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Ел. пошта:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Досвід роботи

З квітня 2022р.по сьогодні
Методист
/ Лаборант
Київський міжнародний університет

з 10.2015 по 31.08.2021 (5 років 10 місяців)
Майстер виробничого навчання, ККІБП (кафедра харчових технологій).

Київський кооперативний інститут бізнесу і права, Киів (кафедра харчових технологій)
Викладач. ККІБП (кафедра харчових технологій).
Завідувач навчальної науково-дослідної лабораторії кафедри харчових технологій. ККІБП (кафедра харчових технологій).
2006р Менеджер з інформації, Київ ІнФорма
з 18.06.2003р. по 25.04.2005р Продавець, Чернівці споживче товариство

Освіта
1997-2001рр. Середня- спеціальна. Могилів-Подільський технологічний технікум. Технологія переробки і зберігання зерна.
2006-2010рр. Вища. Національний Університет харчових технологій. м.Київ. Технологія бродильних І хлібопекарських виробництв


Додаткова освіта
•курси водіння автомобіля, кат.В (2012)
•курси підвищення кваліфікації (2019) Інститут післядипломної освіти НУХТ за програмою для начальників цехів, змін та технологічних служб підприємств харчової промисловості із спеціальності «Харчові технології»
•курси підвищення кваліфікації (2020) Міжгалузевий інститут підвищення кваліфікації та передпідготовки спеціалістів за акредитаційною спеціальністю 241»Готельно-ресторанна справа»
Знання мов
Українська, російська – вільно,
англійська – початковий рівень,
польська ─ початковий рівень.
Додаткова інформація

Навики роботи з компютером,ПО: Word, Excel, інтернет- користувач

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: