Резюме від 18 грудня 2023 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/7599659

SMM-, HR-менеджер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто проживання:
Тернопіль
Готовий працювати:
Дистанційно, Тернопіль

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер із комунікацій

з 09.2020 по 05.2022 (1 рік 8 місяців)
ДТЕК, Доброполье (Енергетика)

Продавец-консультант

з 05.2019 по 06.2020 (1 рік 1 місяць)
Vape2Go, Мариуполь (Продажа электронных устройств для курения)

SMM-менеджер

з 07.2018 по 05.2019 (10 місяців)
IEnglish, Маріуполь (онлайн-навчання)

Просування продуктів компанії в соціальних мережах, створення навчального та розважального контенту. Обробка зображень і ретуш фотографій. Створення дизайну для продукції компанії.

Освіта

Маріупольський державний університет

Факультет грецької філології та перекладу, філологія, бакалавр філології, перекладач з російської мови, Маріуполь
Вища, з 2014 по 2018 (4 роки)

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office MS PowerPoint Adobe Photoshop Графічні редактори WordPad Adobe Графічний дизайн Малювання Переклад текстів Фото та відеозйомка з подальшим монтажем

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

У вільний від роботи час я багато читаю і вивчаю іноземні мови. У моїх найближчих планах підвищити свій рівень володіння англійською та польською мовами. Надалі я планую закінчити курси з інтернет-маркетингу. Останні декілька років захоплююся психологією і вивчаю різні матеріали на цю тему. Завдяки набутим знанням, я добре знаходжу спільну мову з людьми, вирішую конфліктні ситуації. Я мультизадачна, так що одночасно можу виконувати кілька справ одразу. Я дуже пунктуальна і планую все до дрібниць. Маю досвід написання сценаріїв до свят та їх проведення. Володію навичками фото- та відеозйомки.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: