• PRO

Тетяна

Керуючий, сервіс-менеджер закладу

Розглядає посади:
Керуючий, сервіс-менеджер закладу, Керуючий рестораном, Керуючий готельно-ресторанним комплексом, Директор з розвитку
Вид зайнятості:
повна
Вік:
39 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Буковель, Дніпро, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керуючий рестораном

з 11.2023 по нині (1 рік 9 місяців)
Романківська Усадьба, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Налагодження процесів ;
Підбір персоналу та навчання, контроль ;
Проходження бріфів по підвищенню кваліфікації;
Підбір постачальників на вигідних умовах ;
Бухгалтерський облік;
Програми по підвищенню ТО;
Проектування святкових заходів;
Робота з клієнтами та клієнтською базою закладу;

Ризик-менеджер

з 04.2022 по 08.2022 (4 місяці)
Заміський комплекс Осокори, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Налаштування роботи та процесів,розробка концепту ;
Сервіс та комунікація команди закладу між собою, корпоративна етика та комунікація з гостем та Сервіс ;
Стратегія та розробка підвищення ТО
Навчання, скіли та чек лісти для команди , кожного з підрозділів.

Старший з сервісу та эксперт з вина, експерт з підвищенням ТО

з 12.2021 по 10.2023 (1 рік 10 місяців)
Ресторан Шарлотта, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Забезпечувати роботу з ефективного та культурного обслуговування відвідувачів, створення для них комфортних умов, сервісу та ефекту.
2. Консультувати відвідувачів з питань наявності наявних послуг, що проводяться спеціальними акціями, наявністю бонусних програм та новинок.
3. Вживати заходів щодо запобігання та ліквідації конфліктних ситуацій, розглядати претензії, пов'язані з незадовільним обслуговуванням відвідувачів.
4. Забезпечувати чистоту та порядок у приміщеннях, контролювати роботу прибиральниць та сервісу, комунікацію сервісу та кухні.
5. Контролювати дотримання працівниками організації трудової та виробничої дисципліни, правил та норм охорони праці, техніки безпеки, вимог виробничої санітарії та гігієни, посадові інструкції та чек листи та коригування за потребою.
6. Інформувати керівництво організації про наявні недоліки в обслуговуванні відвідувачів, вживає заходів щодо їх ліквідації.
7. Виконувати окремі службові доручення свого безпосереднього керівника.
8. Формувати заявки для закупівлі продуктів, а також моржинальність меню та барної карти, розвиток культури пиття вин та підбір напоїв до закладу.
9. Стратегія щодо підвищення ТО.
10.Формування графіків .
11.Формування банкетов та свят різного формату.

Старший з сервісу та експерт з вина, експерт з підвищенням ТО

з 10.2020 по 12.2021 (1 рік 2 місяці)
Under Wonder, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

1.Виявлення стратегіі.
2. Забезпечувати роботу з ефективного та культурного обслуговування відвідувачів, створення для них комфортних умов, сервісу та ефекту.
3. Консультувати відвідувачів з питань наявності наявних послуг, що проводяться спеціальними акціями, наявністю бонусних програм та новинок.
4. Вживати заходів щодо запобігання та ліквідації конфліктних ситуацій, розглядати претензії, пов'язані з незадовільним обслуговуванням відвідувачів.
5. Забезпечувати чистоту та порядок у приміщеннях, контролювати роботу прибиральниць та сервісу, комунікацію сервісу та кухні.
6. Контролювати дотримання працівниками організації трудової та виробничої дисципліни, правил та норм охорони праці, техніки безпеки, вимог виробничої санітарії та гігієни, посадові інструкції та чек листи та коригування за потребою.
7. Інформувати керівництво організації про наявні недоліки в обслуговуванні відвідувачів, вживає заходів щодо їх ліквідації.
8. Виконувати окремі службові доручення свого безпосереднього керівника.
9. Формувати заявки для закупівлі продуктів та вина , вибір та замовлення, а також моржинальність меню та барної карти, розвиток культури пиття вин та підбір напоїв до закладу.
10.Стратегія щодо підвищення ТО
11. Формування графіків роботи команди, та графіків підвищення ТО та мотиваціі персоналу.
12.реклама взагалі та в соц сетях.

Старший по сервісу та експерт з вина, банкет менеджер

з 01.2020 по 02.2021 (1 рік 1 місяць)
Shelest, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Держ Університет митної служби та фінансів

Фінанси та кредит, Дніпро
Вища, з 2012 по 2015 (3 роки)

Знання і навички

  • Створення презентацій
  • Контроль оформлення документів
  • Навчання персоналу
  • Проведення тренінгів з продажу
  • Запуск нових брендів
  • Організація заходів
  • Айко
  • Rkeper
  • Бухгалтерский учет
  • Користувач Internet Explorer
  • Email
  • MS Office
  • MS Word
  • Пунктуальність
  • MS Excel
  • Клієнтоорієнтованість
  • Стабільність
  • Урегулювання конфліктів
  • Робота з рекламаціями
  • Адаптивність
  • Водійські права кат. B
  • Користувач 1С
  • Уміння працювати в режимі багатозадачності
  • Бажання вчитися і розвиватися
  • Висока працездатність
  • Чесність
  • Доброзичливість

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Досвідчений співробітник -керівник, націлений на результат
- Професіонал з великим успішним досвідом роботи, величезним досвідом спілкування з гостями закладів,постачальниками,івентами
, замовниками заходів, партнерами і то що...
- Наявність лідерських та управлінських навиків здатність до швидкого навчання
- Великий досвід продажів
та підвищення ТО
- Комунікабельність
- відповідальність
- Цілеспрямованість
- орієнтація на результат
- Вміння створювати команду та навчати та розробляти концепт закладу та запитів;

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: