Резюме від 13 листопада 2023 Файл

Євген

Еколог

Вік:
26 років
Місто проживання:
Вінниця
Готовий працювати:
Вінниця, Київ, Одеса, Хмельницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ
ЛІТВІНЧУК ЄВГЕН ОЛЕГОВИЧ
Контактна інформація: м. Вінниця, вул. Зодчих, буд. 3, кв. 84, e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), моб. тел.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), д.н. 13.03.1998р., українець.
ДОСВІД ПРОФЕСІЙНОЇ РОБОТИ:
• 06.2021-12.2021 – робота за кордоном, кур’єром Amazon, Німеччина.
• 08.2022 - 05.2023 – Інженер з розробки дозволів на викиди в атмосферне повітря стаціонарними джерелами. ПП «Інтер-Еко» м. Вінниця.
• 05.2023 – по сьогодні – Торговий представник ТОВ «Рошен-Кондитер» м. Вінниця
ОСВІТА:
2015-2020 ­­­­– навчання у Вінницькому національному технічному університеті, інститут Екологічної безпеки та моніторингу довкілля, диплом магістра з відзнакою за спеціальністю: «Екологія», спеціалізація «Екологія»
ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ТА ДОСВІД ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ РОБОТИ:
2020-2021 – навчання у Вищій школі управління охороню праці за спеціальністю «Управління проектами» в м. Катовіце, Польша
2018 ­­­­­­­­­– учасник національного етапу міжнародних інженерних змагань «Ebec Challenge» зайнявши 3-місце. м. Львів.
2019 ­­– учасник Всеукраїнського студентського професійного творчого конкурсу проектів з екологічного та енергетичного менеджменту Еко-Форум м. Запоріжжя.
2020 ­­­­­– учасник Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямком «Екологічна безпека комплексу «автомобіль – навколишнє середовище» спеціальність «Автомобільний транспорт» у 2019-2020 н.р. Отримав диплом 3 ступеня. м. Харків
ПРОФЕСІЙНІ НАВИЧКИ І ЗНАННЯ
Навички лабораторного хімічного аналізу, є досвід публічних виступів, досвідчений користувач Windows, MS Office, Internet та ін.
ЗНАННЯ ІНОЗЕМНИХ МОВ
Англійська – А2
Польська – А2
ІНШЕ
Згубних звичок не маю. Позапартійний і раніше в партіях не був. Маю закордонний паспорт, посвідчення лаборанта хімічного аналізу, водійські права категорії «В» з досвідом водіння автомобілем.
Волонтер ЗСУ у складі ТерОборони, дозвіл на зброю, пройшов курс парамедика, оператора дрона (за стосунок MissionPlanning).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: