• PRO

Олександр

Шеф-кухар

Вид зайнятості:
неповна
Вік:
29 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-повар

з 03.2025 по 06.2025 (3 місяці)
Паб Кеди, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

з 09.2023 по 04.2024 (7 місяців)
Ноир, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка мені організація робочого процесу закупка

Шеф-кухар

з 04.2023 по 08.2023 (4 місяці)
Стейк хаус Вихухоль, Буча (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф кухар

з 01.2022 по 03.2022 (2 місяці)
ТОВ Торговий дім Мистецтво Смаку, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Сушеф

з 01.2020 по 12.2021 (1 рік 11 місяців)
Годз, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф кухар

з 11.2018 по 12.2019 (1 рік 1 місяць)
Біліонс, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар

з 06.2016 по 09.2017 (1 рік 3 місяці)
Решелье Сейф, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар гарячого процесу

з 01.2016 по 07.2017 (1 рік 6 місяців)
Балмелі, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар

з 01.2015 по 12.2016 (1 рік 11 місяців)
Санпауло, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

ВКУ КНТУ

Кухарь 5 розряду, Київ
Середня спеціальна, з 2012 по 2015 (3 роки)

Знання і навички

  • Цілеспрямованість
  • Здатність до навчання
  • Європейська кухня
  • Українська кухня
  • Готування піци
  • Комунікабельність
  • Італійська кухня
  • Готування фаст-фуду
  • Готування на мангалі
  • Розробка меню
  • Складання технологічних карт
  • Приготування гарячих страв
  • Приготування холодних страв
  • Пакування готової продукції
  • Готування суші
  • Готування шаурми
  • Випікання

Додаткова інформація

Готовий допомогти запустити заклад з нуля чи зробити ребрендинг меню.Можу працювати з 16:00 на вихідних цілий день

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: