Резюме від 28 травня 2024 PRO

Аліна

Бренд-менеджер, директор бутика, 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бренд - менеджер

з 10.2018 по 08.2023 (4 роки 10 місяців)
Geraldo (ювелірний lux бренд, Ізраїль), Київ (Роздрібна торгівля)

Маркетинговий розвиток Бренда (планування і реалізація проектів з просування на Luxury-ринку України, проведення закритих заходів для VIP-клієнтів, збільшення лояльності клиентів до Бренду), продажі в бутіку, робота з існуючими та потенційними партнерами-бутиками Бренда, аналітика стоку, ведення соціальних сторінок Бренду

Luxury freelancer

з 11.2015 по 09.2018 (2 роки 10 місяців)
Luxury freelancer, Київ (Роздрібна торгівля)

Маркетингова діяльність, направлена на збільшення продажів ювелірних брендів, VIP-продажі. Робота з преміальними європейськими брендами (категорія аксесуарів та одягу, категорія товарів для дітей) в сфері маркетингу, навчання персонала (в тому числі, підготовка навчальних брендових матеріалів та проведення тренінгів), розробки та адаптації брендових рекламних та POS-матеріалів для бутиків.

Директор з продажів, куратор проекту

з 05.2015 по 11.2015 (6 місяців)
Faberge Watches and Jewelry Boutique , Kiev, (Luxury Brand, Gemfields, Great Britain), Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Робота з Головним Офісом Бренду (Лондон), розробка і реалізація глобальної маркетингової та sales стратегії, організація власних VIP-заходів для існуючих і потенційних клиєнтів Бутика і з медіа та бізнес-партнерами (Jetsetter, L’Officiel, закриті VIP-клуби), формування партнерських звʼязків для просування Бренду, аналітика і замовлення прикрас, робота з VIP-клієнтами, підтримання ефективних стосунків з масс-медіа та участь у luxury заходах, ведення персональної сторінки Faberge Україна у Facebook.

Watches and Jewelry freelancer

з 04.2014 по 05.2015 (1 рік 1 місяць)
Watches and Jewelry, Київ (Роздрібна торгівля)

Маркетингова діяльність, направлена на збільшення продажів бутиків, робота з VIP-клієнтами по просування Бренда і VIP-продажі

Директор Бутику, Бренд-менеджер

з 06.2012 по 01.2014 (1 рік 7 місяців)
Bvlgari ювелирный и часовой Бутик (LVMH), Киев, Аскер ООО (Мировой Бренд Люкс, Италия), Київ (Роздрібна торгівля)

Успішний досвід відкриття та ребрендингу Бутика, підбір і підготовка персонала, управління Бутиком (організація, контроль та здійснення всіх процесів), забезпечення всіх комунікаційних процесів з Головним офісом Бренда (Женева), робота з VIP-клієнтами (залучення, продажі, лояльність), підготовка і розміщення замовлень на прикраси (в т.ч. на шоурумах), планування і реалізація маркетингового і медіаплану для Бренда згідно Контракту (ЗМІ, івенти, програми лояльності клієнта), фінансове планування діяльності Бутику, ціноутворення, планування і реалізація стратегії розвитку Бутику, логістичні процеси.

Бренд менеджер

з 11.2008 по 01.2014 (5 років 2 місяці)
Piaget (ювелірний і годинниковий бутик). Van Cleef&Arpels (ювелірний бутик), Київ (Роздрібна торгівля)

Просування Бренду на українському ринку Luxury, розробка і реалізація стратегії розвитку Бутику, забезпечення всіх комунікаційних процесів з Головним офісом Бренду (Женева, Париж), розробка цінової політики, робота з VIP-клієнтами, пшанування і розробка VIP продажів (помісячно, щорічно, включаючи підготовку звітності), налагодження лояльності VIP та VVIP-клієнтами, щорічна участь у Виставках (SIHH) і Заходах (Париж, Женева), організація заходів для клієнтів (в т.ч. міжнародних), підготовка і розміщення замовлень на вироби, ціноутворення, фінансове планування і аналіз закупок і продажів згідно Контракту, робота зі ЗМІ (медіапланування і розміщення), координація і здійснення логістичних процесів, управління персоналом бутика (тренінги, координація роботи).

Бренд Менеджер.Провідний менеджер оптового департаменту

з 01.2008 по 07.2008 (6 місяців)
ВВ Холдинг (провідна компанія-дистрибютор люксових косметичних та парфумерних брендів), Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Планування і реалізація маркетингової та медіа-політики Бренда Clarins на українському ринку.
Планування і аналіз продажів, замовлення продукції та POS-матеріалів, щомісячна звітність перед Брендом, розробка і реалізація BTL-активностей, організація логістичних процесів, координація з відділом продажів.
Робота з оптовими клієнтами, розробка цінових стратегій, планування і розміщення замовлень на парфумерію згідно аналітики, підготовка звітностей для фінансового відділу.

Key Account Менеджер

з 02.2007 по 01.2008 (11 місяців)
ВВ Холдинг (компанія-дистрибютор люксових косметичних та парфумерних брендів), Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Успішний досвід роботи з національними торговими мережами ("ДЦ", "Космо", “Брокард”, "Арбат Престиж"), планування і реалізація продажів згідно плану Компанії, аналіз звітностей клієнтів (обʼєми продажів, BTL-активності), координація всіх логістичних процесів з Клієнтамм (дебіторська заборгованість , відвантаження).

Менеджер по роботі з клієнтами

з 03.2006 по 10.2006 (7 місяців)
Easton House, Киев (Rent apartment компанія), Київ (Нерухомість)

Сезонна робота з іноземними клієнтами по розміщенню та забезпеченню додаткових послуг (трансфер, екскурсіі), співпраця з Партнерами, підготовка щомісячних звітів.

Освіта

Київський національний університет культури і мистецтв

Менеджмент міжнародного туризму, Київ
Вища, з 2000 по 2005 (5 років)

Менеджмент і економіка, Менеджер міжнародного туризму, червоний диплом

Додаткова освіта та сертифікати

Курс "Digital маркетинг і соціальні мережі. Платформа «Відкрита освіта». Класичний маркетинг.

2020, 4 місяці

Історія мистецтва. Платформа «Відкрита освіта»

2018, 4 місяці

Курс «Основи бізнесу». Платформа «Відкрита освіта»

2018, 4 місяці

Курс лекцій Школи помічника Народного Депутата

2015, 1 місяць

Bvlgari Тренінг з продажів (Watches and Jewelry)

2013, 1 місяць

Piaget Тренінги (Mechanical and Quartz Watches, Jewellery, Gemology, Sales techniques in luxury segment)

2012, 1 місяць

Piaget тренінг з продажів (Mechanical Watches and Complication)

2010, 1 місяць

Знання і навички

Sales management Luxury sales Digital-маркетинг Boutique management Цілеспрямованість Креативність Управління персоналом Розвиток продажу Розвиток бренду

Знання мов

  • Англійська — просунутий
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Пошук позиції бренд-менеджера, Директора Бутику, Директора з продажів. 15 років успішного досвіду роботи та карʼєрних досягнень в українському сегменті "Люкс" (Дома Розкоші Faberge, Bvlgari, Van Cleef&Arpels, Piaget, Geraldo, Clarins, преміальні європейські бренди) - управління бутиками, створення і реалізація маркетингових стратегій та стратегій продажів, експерт в індивідуальних VIP-продажах ювелірних прикрас, годинників, косметичних брендів, досягнення значних фінансових результатів діяльності.

Участь у Міжнародних ювелірних та годинникових Салонах SIHH (Geneva, 2008-2013) та Florence Exhibition (Florence, 2013).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: