- PRO
Неллі
Директор з якості
- Вид зайнятості:
- повна
- Вік:
- 44 роки
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/8236898/
Досвід роботи
Консультант з розробки та впровадження ISO 22000 та FSSC 22000 (6v)
з 10.2023 по нині
(1 рік 10 місяців)
ФОП Бахманова Н.М., Дистанційно (Харчова промисловість)
Розробка (документальна частина) та впровадження (пояснення персоналу- "Що, коли та як потрібно виконувати, документально фіксувати у протоколах та з якою періодичністю") наступних систем менеджменту:
- FSSC 22000 (харчове виробництво та виробництво пакувальних матеріалів для харчової промисловості), консультаційна підтримка під час проходження аудиту;
- ISO 22000 (харчове виробництво), консультаційна підтримка під час проходження аудиту;
- ISO 9001 (постачальники компонентів для косметичної галузі), консультаційна підтримка під час проходження аудиту;
- Розробка та впровадження НАССР (вимоги Наказу №590 - кейтерінг, їдальня).
Інженер з якості
з 11.2022 по нині
(2 роки 9 місяців)
ТОВ "УК", Київ (Харчова промисловість)
Розробка та актуалізація документації (верифікація) по ІСМ;
Приймання Зовнішніх рекламацій (спілкування зі споживачами, оформлення рекламацій, ведення реєстру);
Складання плану аудиту по ІСМ, проведення внутрішніх аудитів.
Начальник сектору з розробки систем менеджменту та нормативної документації
з 08.2018 по 06.2022
(3 роки 10 місяців)
ПрАТ "АПК-ІНВЕСТ", Днепр (Агропромислова компанія, виробник м’яса та м’ясної продукції)
Обов’язки:
1) Розробка та впровадження процедур заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР – ISO 22000): розробка НАССР- плану, валідація, верифікація, відклик продукції, простежуванність.
2) Аналіз ризиків відповідно до вимог ISO 31000 (зовнішні, внутрішні ризики, розробка коригуючих дій);
3) Відстеження змін у ЛІГА-ЗАКОН, щодо відповідності роботи підприємства чинному законодавству (ветеринарний напрямок, маркування продукції, лабораторний контроль, та інше);
4) Укладання договорів з державними та частими лабораторіями, метрологічними службами для проведення досліджень продукції та сировини;
5) Контроль планових досліджень продукції (ГМО, глутамат натрію – реєстрація досліджень у Декларацію виробника).
6) Розробка програм навчання для робітників м’ясокомбінату (особиста гігієна), технологів (вимоги НАССР) та інших співробітників.
7) Організація роботи щодо проведення сертифікації виробництва та продукції національними, міжнародними сертифікаційними органами, забезпечення успішного проходження аудиту виробництва (надання відповідної документації, розробка та впровадження коригуючих дій у разі зауважень).
Досягнення:
1) Успішне проходження ресертифікаційного аудиту «Бюро Верітас» отримано Сертифікат системи харчової безпечності 22000 (version 5.1). (документаційна підтримка аудиту та своєчасна розробка коригуючих дій на зауваження);
2) Національне агентство з продовольства Food National (Грузія) за допомогою дистанційного обстеження провели передімпортний ветеринарно-інспекційний контроль. Імпорт замороженого м'яса і субпродуктів дозволений до Грузії. (документаційна підтримка аудиту та своєчасна розробка коригуючих дій на зауваження);
Інженер зі стандартизації
з 05.2012 по 08.2018
(6 років 3 місяці)
ПрАТ "АПК-ІНВЕСТ", Днепр (Агропромислова компанія, виробник м’яса та м’ясної продукції)
1) Розробка та впровадження процедур заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР – ISO 22000), а саме:
- розробка процедур виробництва, перевірка актуальності та відповідності.
2) Аналіз рекламацій та розробка коригуючих дій;
3) Планування та проведення санітарного аудиту та його проведення;
4) Планування та проведення аудиту на відповідність принципам ISO 22000;
5) розробка ТУ та змін до ТУ.
Директор з якості /завідуюча лабораторією
з 08.2010 по 11.2011
(1 рік 3 місяці)
ТОВ Донецький Комбінат Заморожених Напівфабрикатів, Донецк (Виробництво заморожених напівфабрикатів)
1) Організація та проведення лабораторного контролю якості продукції та вхідного контролю сировини;
2) Аналіз якості продукції у сторонніх лабораторіях;
3) атестація виробничої лабораторії (розробка паспорта лабораторії, супровід атестаційної комісії);
4) Розробка та реєстрація ТУ та змін ТУ;
5) Перевірка та затвердження дизайну етикетки пакування та маркування;
6) Отримання штрих-кодів у ТПП;
7) Розробка та впровадження процедур заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР – ISO 22000).
Заступник директора з якості
з 08.2009 по 05.2010
(9 місяців)
ТОВ Виробнича Фирма «Сарепта», Донецк (Виробництво настоянки глоду, та гірчичного порошку)
1) Реєстрація фармакологічного досьє настоянки глоду;
2) атестація виробничої лабораторії (розробка паспорта лабораторії, супровід атестаційної комісії);
3) Розробка та реєстрація ТУ;
4) Перевірка та затвердження дизайну етикетки пакування та маркування;
5) Отримання штрих-кодів у ТПП;
6) Організація та проведення лабораторного контролю якості продукції та вхідного контролю сировини.
Інженер лаборант по контролю якості сировини
з 05.2005 по 08.2009
(4 роки 3 місяці)
ЗАТ ВО «КОНТІ», Донецк (Харчова промисловість)
1) Відбір проб вхідної сировини, проведення контролю якості сировини, документальне оформлення лабораторних результатів; складання протоколів невідповідності;
2) Дослідження зразків сировини; складання протоколу відповідності – невідповідності заданим вимогам виробництва.
Заступник начальника виробничої лабораторії
з 12.2004 по 05.2005
(5 місяців)
ЗАТ ВО «КОНТІ», Донецк (Харчова промисловість)
1) Організація та контроль роботи лаборантів виробничої лабораторії;
2) ведення табелів;
3) підготовка документації для атестації лабораторії
Інженер – лаборант виробничої лабораторії
з 06.2003 по 11.2004
(1 рік 5 місяців)
ЗАТ ВО «КОНТІ», Донецк (Харчова промисловість)
1) Перевірка якості продукції на відповідність нормативним вимогам;
2) ведення лабораторних журналів;
3) Контроль дотримання санітарних вимог на виробництві.
Освіта
Донецький Національний Університет
Хімічний факультет, Хімік, кваліфікація - фахівець, Донецк
Вища, з 1998 по 2003 (5 років)
кваліфікація - фахівець
Додаткова освіта та сертифікати
FSSC 22000 Certification Scheme of Food Safety Management Systems Internal Auditor Training Course (FSSC 22000, v.5, ISO 22000:2
сертифікат UA/034/002560 (19/02/2021)
Risk – Management System: Principles, Risks Assessment Recommendations and General Techniques Training Course for Managers and E
сертифікат UA/032/01832 (07/10/2020)
Додаткова інформація
Мої захоплення:
-заняття спортом (спортзал);
-читати паперові книги (жанр: детективи, фантастика).
Схожі кандидати
-
Керівник відділу якості
Київ -
Інженер з якості
40000 грн, Київ -
QA-інженер, водій, адміністратор, оператор лінії, контролер якості
Київ, Львів , ще 2 міста -
Керівник з якості
Київ -
Керівник відділу якості
60000 грн, Київ -
Менеджер з технології та якості
Київ, Кривий Ріг