• PRO

Мария

Керуючий рестораном

Розглядає посади:
Керуючий рестораном, Директор ресторану, Менеджер ресторана
Вид зайнятості:
повна
Вік:
29 років
Місто проживання:
Дніпро
Готовий працювати:
Дніпро, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керуючий рестораном

з 06.2024 по 06.2025 (1 рік)
Франик, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

-Відкриття та організація закладу з нуля
-Управління рестораном
-Підбір ,навчання та мотивація персоналу
-Найм та побудова ефективної команди
-Формування бюджету ,фінсовий облік
-Взаємодія з позтачальниками
-Вирішення технічних питань
-Нарахування заробітної плати;
-Робота з відгуками та рейтингом
-Робота з чек листами та стантартизація робочих процесів
-Робота з гостями ,зворотній зв'язок ,вирішення конфліктних сутуацій
-Контроль касової дисцепліни
-Комунікація з персоналом та підрозділами
-Звітність та робота з документами
-Складання планів
-Складання графіків ,стажування, навчання персоналу
-Контроль якості обслуговування
-Контроль чистоти та роботи закладу
-Проведення співбесід та зборів
-Взаємодія та підтримка команди

Менеджер ресторану

з 09.2023 по 05.2024 (8 місяців)
Winovnik, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Менеджер ресторану

з 12.2022 по нині (2 роки 8 місяців)
doubleV, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Менеджер ресторану

з 05.2022 по 11.2022 (6 місяців)
square59, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

-Контроль роботи персоналу, навчання, тестування знань офіціантів, -Зворотний зв'язок відгуків,
- Складання щомісячних планів (особистих і загальних)
- Проведення інвентаризації
- Робота з постачальниками,
- Мотивація персоналу, проведення співбесід, організація генеральних прибирань, контроль сервісу, прийом і бронювання столів;
- Контроль чистоти
-Пошук працівників,
- Робота з документами, складання графіків;
- Контроль посадових обов'язків, контроль робочих місць,
- Створення команди, дружньої атмосфери, якісного обслуговування гостей, якісного сервісу і щасливих гостей, які будуть повертатися знову і знову.

Старший менеджер Помічник керівника ресторану

з 12.2017 по 02.2022 (4 роки 2 місяці)
Бар дым, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль і якість обслуговування, зустріч /бронювання /прийом замовлень, стажування /навчання персоналу, складання графіків, чек-листів, посадових обов'язків, внутрішніх правил ресторану, спілкування win to win, мотивація.
- Контроль посадових обов'язків персоналу, контроль чистоти ресторану.
-Вирішення конфліктних ситуацій, таємний гість, контроль сервісу, знання Меню /оцінка /тестування, проведення лекцій /ігор, семінарів, тренінгів з персоналом.
- Ведення соц. мереж, контроль відгуків /фідбеку,
- Вирішення технічних питань, контроль витрат і доходів ресторану, розрахунок гостей, ведення каси, прийняття рішень, розрахунок з постачальниками, ведення накладних /перевірка наявності товару /замовлення.
-Створення найкращої команди мрії, створення якісного та професійного сервісу, приємної атмосфери для гостей, гідне обслуговування, вміння працювати за стандартами, розвиватися, навчатися, слідкувати за трендами, мати розуміння про конкурентоспроможність, бути професіоналом своєї справи!

Менеджер ресторану

з 04.2016 по 05.2018 (2 роки 1 місяць)
Tabacco bar, Харьков (Готельно-ресторанний бізнес)

Официант

з 03.2014 по 08.2016 (2 роки 5 місяців)
Корова, Харьков (Гостинично-ресторанный бизнес)

Освіта

ХИБИМ

Банківська справа, Харків
Вища, з 2013 по 2017 (4 роки)

ХГПА

Дошкільна освіта /Керівник художнього гуртка, Харків
Вища, з 2013 по 2017 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Мастер Майнд (ресторанный бизнесс)

2месяца

Тренинг по созданию команды

1день

Тренинг «Управлінський облік в ресторані»

1день

Тренинг «Обучение по профессиональному оборудованию ,уход и средства используемые в ресторане»

2дня

Лекція «Сервіс ,який продає»

1день

Знання мов

Українська — вільно

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: