• PRO

Ніна

Керівник харчового виробництва, 30 000 грн

Розглядає посади:
Керівник харчового виробництва, Керуючий магазином, Керуючий рестораном, Куратор торгових точок
Вид зайнятості:
повна
Вік:
54 роки
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор виробництва

з 11.2024 по 05.2025 (6 місяців)
Spar та Vivat Провінція, мережа супермаркетів, Полтава (Роздрібна торгівля)

Розробка та впровадження стратегіі виробництва кулінарії, хлібо булочних та кондитерських виробів мережі супермаркетів.
Планування та відкриття нових об‘єктів виробництва.
Організація та контроль якості виробництва мережі.
Контроль витрат та аналіз фінансових показників.
Навчання та мотивація персоналу.
Розвиток та впровадження нових продуктів.

Керівник виробництва

з 07.2022 по 01.2024 (1 рік 6 місяців)
Альянс Рітейл Груп, Вінниця (Роздрібна торгівля)

Організація роботи по запуску виробництва в Супермаркеті OSNOVA
Управління бізнес процесами виробництва
Підбір, навчання, мотивація персоналу.
Координація роботи персоналу (кухарів, пекарів, кондитерів, піцейол, баристів, продавців)
Контроль виконання стандартів обслуговування
Співпраця з постачальниками та технологами
Контроль якості продукціі
Забеспечення якісної роботи обладнання
Складання звітності фінансових показників
Керування персоналом в кількості до 60 осіб

Начальник виробництва

з 03.2021 по 06.2022 (1 рік 3 місяці)
ООО "Восторг", Харків (Роздрібна торгівля)

Організація та контроль роботи підрозділів:
- ресторан;
- кулінарія;
- відділ to go;
- пекарня;
- кондитерський цех;
- відділ суші;
- делікатеси з риби та морепродуктів.
Формування звітності за фінансовими та комерційними показниками.
Впровадження стратегій щодо підвищення ефективності виробництва та збільшення продаж
Розробка технологічної документації з виготовлення продукції та контроль за її виконанням
Робота з показниками такими як ціноутворення, товарообіг, рентабельність, націнка
Організація та оптимізація виробничого процесу
Участь у підборі обладнання для виробництва
Забеспечення та контроль дотримання технології виробничих процесів та експлуатації обладнання
Забезпечення виконання планів продаж.
Планування та виконня бюджету
Контроль за дотриманням санітарних норм та гігієни працівників
Впровадження НАССР на харчовому підприємстві
Вирішення адміністративних та господарських питань;
Управління персоналом до 70 осіб
Участь у підборі персоналу та його адаптації в колективі.

Керуючий виробництвом

з 09.2015 по 02.2021 (5 років 5 місяців)
Супермаркет SPAR, Харків (Роздрібна торгівля)

Запуск кулінарії супермаркету з 0 ( відкрита кухня); гарячий та холодний цех;
Запуск виробництва круасанів та листкових виробів;
Виробництво хліба;
Виробництво виробів зі здобного та бісквітного тіста;
Запуск бездрожжевого хліба на живих заквасках;
Запуск виробництва хачапурі, піци, млинців, сендвічів;
Виробництво м'ясних напівфабрикатів.
Посадові обов'язки:
- контроль діяльності виробництва;
- забезпечення виконання планів продаж;
- набір, навчання та організація ефективної роботи персоналу;
- розробка калькуляційних та технологічних карт;
- замовлення сировини та контроль її якості;
- робота з економічними показниками (товарообіг, дохід, націнка, списання);
- інвентаризації;
- вирішення адміністративних та господарських питань;
- ведення звітності в 1С;
- заміщення керівника магазину за її відсутності.

Директор підприємства

з 08.1998 по 08.2015 (17 років)
Приватний підприємець, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

- відкриття та запуск виробництва хлібобулочних та кондитерських виробів;
- запуск закладів громадського харчування;
- розробка меню;
- розробка технологічної документації
- укладання договорів з постачальниками та покупцями
- контроль якості продукції;
- логістика;
- нарахування та видача заробітної плати;
- взаємодія з контролюючими органами.

Освіта

ХСЕІ

Економіка та підприємництво, Харків
Вища, з 2002 по 2006 (4 роки)

ХМТ

Технік технолог, Харків
Середня спеціальна, з 1985 по 1989 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Семінари з впровадження НАССР на харчових підприємствах (Харків, Луцьк)

2018, 2019

Майстер класи з виробництва бездрожжових хлібів (Київ)

2020

Знання і навички

  • MS Excel
  • Пользователь ПК
  • Управлінські навички
  • Стратегічне планування
  • Управління підприємством
  • Управління командою
  • Стресостійкість

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: