- PRO
Денис
Бренд-шеф
- Вид зайнятості:
- повна
- Вік:
- 39 років
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/8471085/
Досвід роботи
Технолог
з 10.2021 по 07.2022
(9 місяців)
Fozzy Group, Київ (Роздрібна торгівля)
- Розробка та впровадження у виробництво нових видів продукції.
- Розробка нових страв;
- Складання технологічних та калькуляційних карт та опрацювання їх;
- Навчання персоналу;
Бренд шеф
з 08.2016 по 08.2021
(5 років)
Евразія, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Відкриття ресторану з нуля, планування робочих зон, закупівля обладнання та інвентарю;
- Налагодження роботи персоналу відповідно до встановлених стандартів мережі;
- Планування, організація, управління та контроль всієї діяльності кухні ресторанів;
- Підбір та навчання персоналу;
- Розвиток персоналу кухні проведення майстер класів та тренінгів;
- Атестація персоналу;
- Маркетингові дослідження та моніторинг конкурентів;
- Контроль якості продукції;
- Робота з постачальниками продукції, пошук альтернативних
постачальників;
- Ведення звітної документації;
- Складання технологічних та калькуляційних карт та опрацювання їх;
- Розробка меню та гнучкий підхід до впровадження нових страв;
- Оновлення меню (сезонне, вегетаріанське, бізнес-ланчі тощо);
- Безпосередня участь в основних процесах;
- Проведення майстер класів у т.ч. виїзних;
- Дотримання всіх санітарних норм;
Куратор (помічник бренд шефа)
з 10.2011 по 08.2016
(4 роки 10 місяців)
Евразія, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Відкриття ресторану з нуля;
- Пошук та навчання персоналу;
- Розвиток персоналу кухні, проведення тренінгів;
- Контроль якості продукції;
- Робота з постачальниками продукції;
- Чіткий контроль оптимального використання товарів;
- Організація виробничого процесу;
- Контроль за технологією приготування їжі та дотриманням рецептурних карток;
- Управління персоналом кухні;
- Участь у складанні технологічних та калькуляційних карт та опрацювання їх;
- Участь у розробці меню з подальшим впровадженням у всіх ресторанах мережі;
- Безпосередня участь в основних процесах;
- Дотримання всіх санітарних норм;
Шеф-кухар
з 03.2010 по 10.2011
(1 рік 7 місяців)
Евразія, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Навчання персоналу кухні;
- Управління персоналом кухні;
- Організації виробничого процесу;
- Участь у розробці меню;
- Введення нового меню;
- Контроль за технологією приготування їжі, дотриманням рецептурних карток;
- Контроль якості страв, що віддаються;
- Контроль витрати, закупівлі та якості продуктів;
- Організація та проведення переобліків;
- Дотримання всіх санітарних норм;
Кухар, Сушист
з 08.2007 по 03.2010
(2 роки 7 місяців)
Евразія, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Приготування суші, гарячих та холодних страв
- Робота по технологічним картам з чітким дотриманням рецептури;
- Дотримання всіх санітарних норм;
Освіта
КППК им А.С. Макаренко
Інформатика та комп'ютерная техніка, Київ
Незакінчена вища, з 2003 по 2007 (4 роки)
Схожі кандидати
-
Кухонний робітник
Київ -
Шеф-кухар (розробка меню)
Київ, Черкаси -
Шеф-кухар, сушeф
Київ -
Cook
Київ -
Шеф-кухар
Київ -
Помічник на кухню
13000 грн, Київ