• PRO

Денис

Бренд-шеф

Вид зайнятості:
повна
Вік:
39 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Технолог

з 10.2021 по 07.2022 (9 місяців)
Fozzy Group, Київ (Роздрібна торгівля)

- Розробка та впровадження у виробництво нових видів продукції.
- Розробка нових страв;
- Складання технологічних та калькуляційних карт та опрацювання їх;
- Навчання персоналу;

Бренд шеф

з 08.2016 по 08.2021 (5 років)
Евразія, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- Відкриття ресторану з нуля, планування робочих зон, закупівля обладнання та інвентарю;
- Налагодження роботи персоналу відповідно до встановлених стандартів мережі;
- Планування, організація, управління та контроль всієї діяльності кухні ресторанів;
- Підбір та навчання персоналу;
- Розвиток персоналу кухні проведення майстер класів та тренінгів;
- Атестація персоналу;
- Маркетингові дослідження та моніторинг конкурентів;
- Контроль якості продукції;
- Робота з постачальниками продукції, пошук альтернативних
постачальників;
- Ведення звітної документації;
- Складання технологічних та калькуляційних карт та опрацювання їх;
- Розробка меню та гнучкий підхід до впровадження нових страв;
- Оновлення меню (сезонне, вегетаріанське, бізнес-ланчі тощо);
- Безпосередня участь в основних процесах;
- Проведення майстер класів у т.ч. виїзних;
- Дотримання всіх санітарних норм;

Куратор (помічник бренд шефа)

з 10.2011 по 08.2016 (4 роки 10 місяців)
Евразія, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- Відкриття ресторану з нуля;
- Пошук та навчання персоналу;
- Розвиток персоналу кухні, проведення тренінгів;
- Контроль якості продукції;
- Робота з постачальниками продукції;
- Чіткий контроль оптимального використання товарів;
- Організація виробничого процесу;
- Контроль за технологією приготування їжі та дотриманням рецептурних карток;
- Управління персоналом кухні;
- Участь у складанні технологічних та калькуляційних карт та опрацювання їх;
- Участь у розробці меню з подальшим впровадженням у всіх ресторанах мережі;
- Безпосередня участь в основних процесах;
- Дотримання всіх санітарних норм;

Шеф-кухар

з 03.2010 по 10.2011 (1 рік 7 місяців)
Евразія, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- Навчання персоналу кухні;
- Управління персоналом кухні;
- Організації виробничого процесу;
- Участь у розробці меню;
- Введення нового меню;
- Контроль за технологією приготування їжі, дотриманням рецептурних карток;
- Контроль якості страв, що віддаються;
- Контроль витрати, закупівлі та якості продуктів;
- Організація та проведення переобліків;
- Дотримання всіх санітарних норм;

Кухар, Сушист

з 08.2007 по 03.2010 (2 роки 7 місяців)
Евразія, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- Приготування суші, гарячих та холодних страв
- Робота по технологічним картам з чітким дотриманням рецептури;
- Дотримання всіх санітарних норм;

Освіта

КППК им А.С. Макаренко

Інформатика та комп'ютерная техніка, Київ
Незакінчена вища, з 2003 по 2007 (4 роки)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: