• PRO

Владислав

Адміністратор ресторану, 40 000 грн

Розглядає посади:
Адміністратор ресторану, Керуючий рестораном, Менеджер з розвитку, Банкет-менеджер, Операційний менеджер
Вид зайнятості:
повна
Вік:
30 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керуючий рестораном

з 11.2024 по 03.2025 (4 місяці)
Kimberli, jewelry house, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бармен

з 05.2022 по 10.2024 (2 роки 5 місяців)
Kimberli, jewelry house, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Администратор

з 07.2020 по 07.2021 (1 рік)
BiBar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бармен

з 07.2019 по 07.2020 (1 рік)
Rumors/Senator, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Бармен

з 07.2019 по 07.2020 (1 рік)
Ray, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Бармен

з 04.2019 по 07.2021 (2 роки 3 місяці)
BuddhaBar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Официант

з 03.2016 по 06.2018 (2 роки 3 місяці)
SilverSpoons, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

ДонНАСА

Архітектурний, Донецьк
Незакінчена вища, з 2010 по 2014 (4 роки)

Додаткова інформація

Керівник ресторану з 10+ роками досвіду у преміум-сегменті HoReCa. Спеціалізуюсь на розвитку сервісу, оптимізації операцій та підвищенні прибутковості. Реалізував авторську коктейльну концепцію, сформував команди «з нуля», знизив витрати до 18 % і підвищив середній чек на 20–27 %.


КЛЮЧОВІ НАВИЧКИ
Управління рестораном: закупівлі, фінанси, звітність
Команда: підбір, навчання, мотивація
Бар-менеджмент: концепція, собівартість, Upsell
Сервіс: робота з VIP, стандарти обслуговування
CRM / POS: Poster, R-Keeper, інвентаризація
Soft skills: стратегічне мислення, лідерство, стресостійкість

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: