Сайт пошуку роботи №1 в Україні
Резюме від 28 липня 2022 Файл
Юра
Керівник проєкту
- Місто:
- Козельщина
Контактна інформація
Шукач вказав телефон.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/8721045
Завантажений файл
Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.
Сидоренко Юрій Сергійович
м. Кременчук ● 39600 ● тел. [відкрити контакти ](див. вище в блоці «контактна інформація») ● e-mail: [відкрити контакти ](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Кваліфікація
Пакет програм MS Office (Word, Excel, Access).
Особисті дані
Д.н. 22 листопада 1994 р
Сімейний стан: не одружений.
Професійний досвід
29.11.2018-02.05.2019
ПрАт “Кременчугм’ясо”
Прийнято до відділення вакуумного пакування експидиція .На посаду машиніст вакумно-пакувальної машини 4- розряду
24.01.2020-06.04.2020
“Глобинський м’ясокомбінат” Прийнято на посаду техніка-технолога з веробництва та переробки продукції твариництва у відділ головного технолога
Освіта
Вересень 2012р.-червень 2016р. Полтавська державна аграрна академія факультет «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва», здобув кваліфікацію «технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва», диплом бакалавра (денна форма навчання).
Вересень 2016р.- лютий 2018р. Полтавська державна аграрна академія факультет «технології виробництва і переробки продукції тваринництва», здобув кваліфікацію «технолог-дослідник з виробництва та переробки продукції тваринництва» диплом магістра (денна форма навчання).
Знання і розуміння
-сучасних інноваційних моделей виробництва і переробки продукції тваринництва.
-сучасних приладів та методик оцінки якості кормів, продуктів та сировини тваринного походження.
-розраховувати технологічні процеси виробництва молочних, м’ясних, рибних продуктів.
-здійснення технохімічного контролю готової продукції.
-методів забезпечення охорони праці.
Додаткові відомості
Досвідчений користувач ПК (MS Office, Outlook Еxpress, Internet).Наявність водійських прав Категорій B, С1.
Особисті якості
Відповідальність, працьовитість, уважність, комунікабельність. Без шкідливих звичок.
м. Кременчук ● 39600 ● тел. [
Кваліфікація
Пакет програм MS Office (Word, Excel, Access).
Особисті дані
Д.н. 22 листопада 1994 р
Сімейний стан: не одружений.
Професійний досвід
29.11.2018-02.05.2019
ПрАт “Кременчугм’ясо”
Прийнято до відділення вакуумного пакування експидиція .На посаду машиніст вакумно-пакувальної машини 4- розряду
24.01.2020-06.04.2020
“Глобинський м’ясокомбінат” Прийнято на посаду техніка-технолога з веробництва та переробки продукції твариництва у відділ головного технолога
Освіта
Вересень 2012р.-червень 2016р. Полтавська державна аграрна академія факультет «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва», здобув кваліфікацію «технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва», диплом бакалавра (денна форма навчання).
Вересень 2016р.- лютий 2018р. Полтавська державна аграрна академія факультет «технології виробництва і переробки продукції тваринництва», здобув кваліфікацію «технолог-дослідник з виробництва та переробки продукції тваринництва» диплом магістра (денна форма навчання).
Знання і розуміння
-сучасних інноваційних моделей виробництва і переробки продукції тваринництва.
-сучасних приладів та методик оцінки якості кормів, продуктів та сировини тваринного походження.
-розраховувати технологічні процеси виробництва молочних, м’ясних, рибних продуктів.
-здійснення технохімічного контролю готової продукції.
-методів забезпечення охорони праці.
Додаткові відомості
Досвідчений користувач ПК (MS Office, Outlook Еxpress, Internet).Наявність водійських прав Категорій B, С1.
Особисті якості
Відповідальність, працьовитість, уважність, комунікабельність. Без шкідливих звичок.