- PRO
Максим
Менеджер ресторану
- Розглядає посади:
- Менеджер ресторану, Заместитель директора ресторана
- Вид зайнятості:
- повна, неповна
- Вік:
- 26 років
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав ел. пошту та адресу.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/8777089/
Досвід роботи
Ст. Менеджер
з 02.2025 по 08.2025
(6 місяців)
Ресторан Miya, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Менеджер
з 01.2025 по 06.2025
(5 місяців)
Fish Fetish, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Фріланс офіціант
з 08.2024 по 01.2025
(5 місяців)
Фріланс, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Менеджер/Старший менеджер
з 02.2023 по 08.2024
(1 рік 6 місяців)
Ресторан Grandfish, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
З 01.06.23 - старший менеджер в закладі на бульварі Шевченка(по 23.07.23), пізніше переведення в заклад на Оболонській набережній. Частково виконував обов'язки директора
Обов’язки:
Управління колективом (10–17 осіб): розподіл обов’язків, мотивація, вирішення конфліктів.
Підбір персоналу: проведення співбесід, адаптація нових працівників, формування згуртованої команди.
Проведення навчання персоналу відділу сервісу (офіціанти, бармени)
Нарахування та виплата заробітної плати, ведення табелів та звітної документації.
Ведення внутрішніх таблиць та документації, пов’язаної з операційною діяльністю ресторану.
Робота з постачальниками: оформлення замовлень, контроль якості та термінів поставок, розгляд нових партнерств.
Виконання функцій менеджера та частково директора: щоденне управління процесами, фінансовий контроль, аналітика продажів, оптимізація витрат.
Участь у стратегічному плануванні та покращенні роботи ресторану.
Бармен
з 01.2022 по 01.2023
(1 рік)
Ресторан "La Carbonara", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Бармен-администратор
з 01.2020 по 02.2020
(1 місяць)
Пиццерия "Моцарелла", Козелец (Готельно-ресторанний бізнес)
Переведення з іншого закладу тих же власників з позиції старошого офіціанта через системні скарги на погане обслуговування, зниження прибутковості закладу та дуже велику недостачу по бару під час останнього переобліку. Першу та третю причину повністю прибрали в перший місяць, другу відсотків напевно на 70-80.
Причина звільнення: отримав зарплатню в 2 рази нижче обіцяної та зміна сфери діяльності на наступні декілька років
Официант
з 12.2019 по 01.2020
(1 місяць)
Ресторан "Феникс", Козелец (Гостинично-ресторанный бизнес)
Официант
з 11.2017 по 02.2021
(3 роки 3 місяці)
Ресторан М, Козелец (Готельно-ресторанний бізнес)
Освіта
Киевский национальный университет культуры и искусств
Менеджмент международного туризма, Киев
Незакінчена вища, з 2016 по 2017 (1 рік)
Знання мов
- Англійська — середній
- Українська — вільно
- Російська — вільно
Схожі кандидати
-
Менеджер ресторану, керуючий, аудитор
40000 грн, Київ -
Адміністратор ресторану
35000 грн, Київ -
Restaurant, F&B, Project Manager
50000 грн, Київ -
Адміністратор ресторану
30000 грн, Київ -
Адміністратор ресторану
Київ -
Адміністратор ресторану
Київ