• PRO

Оксана

Керівник відділу якості та сертифікації

Розглядає посади:
Керівник відділу якості та сертифікації, Адміністратор магазину
Вид зайнятості:
повна, неповна
Вік:
39 років
Місто проживання:
Яремче
Готовий працювати:
Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник відділу стандартизації та сертифікації

з 09.2020 по 02.2022 (1 рік 5 місяців)
ТОВ "Скандітекс", Каховка (Легка промисловість)

•Розробка та впровадження системи менеджменту якості у відповідності до ISO 9001:2015, ISO 13485:2018.
•Розробка процедур і впровадження вимог VDA 6.3 на базі ISO 9001:2015.
•Організація, проведення і контроль виконання коригуючих дій внутрішніх аудитів.
•Організація, проведення і контроль навчання персоналу на знання системи менеджменту якості
компанії, політик, процедур, інструкцій.
•Налагодження комунікації щодо питань системи між керівниками відділів та працівниками.
•Контроль досягнення показників ефективності процесів (KPI), погодження планів по досягненню встановлених показників.
•Контроль виконання вимог та постійного покращення системи менеджменту якості. Робота над
рекламаціями, контроль виконання коригуючих дій зовнішніх та внутрішніх клієнтів.
•Комунікація з пов`язаними відділами материнської компанії Туреччина, Ізмір.
Досягнення:
•2020 підтвердження виконання вимог ISO 9001:2015.
•2020 підтвердження виконання вимог 13485:2018.
•2021 успішне проходження аудиту постачальника, підтвердили виконання вимог у відповідності
до VDA 6.3 для компанії Volkswagen.
•2021 успішне проходження аудиту постачальника для компанії Audi.

Директор зі стандартизації, сертифікації та розробки нових продуктів з 2018 по 2020 рр. Директор з якості з 2015 по 2018 рр. Інженер з якості з 2014 по 2015 рр.

з 10.2014 по 08.2020 (5 років 10 місяців)
ТОВ "Грін Тім", Каховка (Вирощування, фасування, упаковка та переробка свіжих овочів.)

•Розробка специфікацій на готову продукцію, на сировину і матеріали.
•Контроль показників безпеки сировини та матеріалів.
•Робота з компанією по контролю шкідників.
•Моніторинг та організація перевірки засобів вимірювальної техніки, показників безпеки
виробництва, розробка робочих інструкцій для персоналу виробництва та забезпечення
потоковості процесів.
•Розробка планів у галузі безпеки та якості відділів компанії, контроль досягнення показників.
•Управління виробничою лабораторією.
•Складання бюджету відділу, бюджету проекту, підготовка проектів інвестицій, контроль виконання.
•Управління і координація робітників відділу якості та сертифікації.
•Контроль виконання вимог та покращення системи безпеки та якості харчових продуктів ISO 22000: 2005, BRC Global Standard Version 7.
•Контроль безпеки та якості продукції під час первинного виробництва відповідно до вимог міжнародного стандарту Global GAP_V5.1_Fruit &Vegetables Plus NURTUR.
•Організація, супровід і контроль результатів аудитів: внутрішніх, сертифікаційних, постачальників, тощо.
•Розробка планів у галузі безпеки та якості відділів компанії, участь у контролі досягнення показників (KPI) відділів компанії.
•Комунікація з експортними замовниками, щодо вимог специфікацій, підтвердження статусу надійного постачальника, проходження аудитів з контролю постачальника.
•Контроль виконання вимог маркування та специфікацій, їх розробка з урахуванням вимог внутрішнього законодавства та країн замовників.
•Розробка та контроль впровадження процедур контролю виробничих процесів, гігієни персоналу та інших, в рамках системи менеджменту якості. Навчання персоналу на виконання вимог процедур та політик компанії.
•Координація проектів з розробки нових продуктів, роботи з рекламаціями, розробки та впровадження коригуючих дій.

Досягнення:
•2015 – компанія отримала сертифікат ISO 22000:2005, сертифікат Global GAP_V4_Fruit &
Vegetables.
•2016 –Відкриття нового виробничого цеху з підвищеним рівнем безпечності продуктів харчування і посиленою системою контролю безпечності та якості.
-Компанія сертифікована за стандартом BRC Global Standard Version 7, AA Grade.
-Компанія успішно пройшла наглядовий аудит за стандартом ISO 22000:2005.
-Введення в експлуатацію нового складу ЗЗР та складу добрив у відповідності з вимогами GlobalGAP_V5_Fruit &Vegetables.
-Відкриття лабораторії фітопатології рослин.
-Впроваджена нова система контролю безпечності та якості продукції під час вирощування.
-Компанія отримала можливість працювати з преміальною групою експортних замовників.
•2017 року – підтвердили AA Grade за стандартом BRC Global Standard Version 7.
- Успішне проходження наглядового аудиту за стандартом Global GAP_V5.1_Fruit &VegetablesPlus NURTUR;
•2018 року - Успішне проходження аудитів контролю постачальника від експортних замовників.
-Переналаштування процесів виробництва для нових продуктів, перебудова системи менеджменту якості.

Освіта

ЮФ НУБ та П України «КАТУ» (Південна філія Національного університету Біоресурсів та Природокористування України «Кримський Агротехнологічний університет»)

Ветеринарна медицина, ветеринарно-санітарна експертиза продуктів харчування, Сімферополь
Вища, з 2006 по 2010 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Global GAP, ISO 22000, BRC Global Standard Version 7, ISO 9001:2015, ISO 13485:2018, VDA 6.3, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018

2014, щороку

Знання і навички

  • MS Excel
  • MS Word
  • MS Office
  • MS PowerPoint
  • MS Outlook
  • MS Visio
  • Outlook Express
  • Express
  • MS Teams

Знання мов

Англійська — вище середнього

Додаткова інформація

Орієнтована на результат, постійне вдосконалення, сильний менеджер проектів, готова навчатись і навчати, розвивати команду, напористість, вміння працювати самостійно та в команді.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: