- PRO
Володимир
Бренд-шеф, 20 000 грн
- Розглядає посади:
- Бренд-шеф, Концепт-шеф, Розробник меню
- Вид зайнятості:
- неповна
- Вік:
- 23 роки
- Місто проживання:
- Софіївська Борщагівка
- Готовий працювати:
- Буковель, Івано-Франківськ, Київ, Луцьк, Львів, Рівне
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/8914807/
Досвід роботи
Шеф-повар
з 10.2024 по 03.2025
(5 місяців)
Дон Япон, піцерія, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар універсал (гарячий процес, тандир, піца, кондитерський цех)
з 03.2023 по 09.2024
(1 рік 6 місяців)
Кухня гір, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар
з 11.2022 по 03.2023
(4 місяці)
Premium hotel, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
Су-шеф
з 03.2022 по 11.2022
(8 місяців)
BAZA, Володимир (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар
з 06.2021 по 02.2022
(8 місяців)
Steak house на Володимирській, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар, старший зміни
з 09.2019 по 05.2021
(1 рік 8 місяців)
СушиWok, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар
з 09.2018 по 05.2019
(8 місяців)
Пузата хата, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Освіта
ВМУРЛ «УКРАЇНА»
Харчові технології, Київ
Вища, з 2020 по 2024 (4 роки)
Додаткова інформація
Креативний шеф-кухар із досвідом у розробці авторських меню для ресторанів, кейтерингу, фестивалів та фудкортів. Працюю зі стратегією: від ідеї — до фінального запуску страви в зал. Вмію адаптувати меню під бюджет, сезонність, аудиторію та формат закладу. Професійно володію сучасними техніками (су-від, ферментація, пінні структури, деконструкція) та розуміюся на food cost і організації кухні. Створюю страви, які запам’ятовуються.
Розробка меню під концепцію або подію (від fine dining до street food)
•Технологічні карти, розрахунок собівартості, food cost
•Авторська кухня / локальні інгредієнти / сезонність
•Організація кухні з нуля: технологія, логістика, навчання персоналу
•Робота з ферментацією, пінною структурою, чіпсами, желе, сувідом
•Робота з великими об’ємами на подіях (150+ гостей)
•Глибоке розуміння гастрономії України, Італії, Азії
Схожі кандидати
-
Помічник на кухню
Івано-Франківськ -
Кухар
Луцьк -
Кухар
Київ -
Кухар сніданків, холодного процесу
Львів -
Кухар
Київ -
Кухар
Київ