• PRO

Володимир

Бренд-шеф, 20 000 грн

Розглядає посади:
Бренд-шеф, Концепт-шеф, Розробник меню
Вид зайнятості:
неповна
Вік:
23 роки
Місто проживання:
Софіївська Борщагівка
Готовий працювати:
Буковель, Івано-Франківськ, Київ, Луцьк, Львів, Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-повар

з 10.2024 по 03.2025 (5 місяців)
Дон Япон, піцерія, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар універсал (гарячий процес, тандир, піца, кондитерський цех)

з 03.2023 по 09.2024 (1 рік 6 місяців)
Кухня гір, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

з 11.2022 по 03.2023 (4 місяці)
Premium hotel, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

з 03.2022 по 11.2022 (8 місяців)
BAZA, Володимир (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

з 06.2021 по 02.2022 (8 місяців)
Steak house на Володимирській, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар, старший зміни

з 09.2019 по 05.2021 (1 рік 8 місяців)
СушиWok, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

з 09.2018 по 05.2019 (8 місяців)
Пузата хата, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

ВМУРЛ «УКРАЇНА»

Харчові технології, Київ
Вища, з 2020 по 2024 (4 роки)

Додаткова інформація

Креативний шеф-кухар із досвідом у розробці авторських меню для ресторанів, кейтерингу, фестивалів та фудкортів. Працюю зі стратегією: від ідеї — до фінального запуску страви в зал. Вмію адаптувати меню під бюджет, сезонність, аудиторію та формат закладу. Професійно володію сучасними техніками (су-від, ферментація, пінні структури, деконструкція) та розуміюся на food cost і організації кухні. Створюю страви, які запам’ятовуються.

Розробка меню під концепцію або подію (від fine dining до street food)
•Технологічні карти, розрахунок собівартості, food cost
•Авторська кухня / локальні інгредієнти / сезонність
•Організація кухні з нуля: технологія, логістика, навчання персоналу
•Робота з ферментацією, пінною структурою, чіпсами, желе, сувідом
•Робота з великими об’ємами на подіях (150+ гостей)
•Глибоке розуміння гастрономії України, Італії, Азії

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: