- PRO
Вікторiя
Інженер-технолог
- Вид зайнятості:
- повна
- Вік:
- 44 роки
- Місто:
- Харків
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/8938541/
Досвід роботи
Головний технолог
з 06.2023 по нині
(2 роки 2 місяці)
ТОВ "Фаворіто", Харків (Харчова промисловість)
Обовʼязки:
1. Розробка нових проєктів по освоєнню нового технологічного обладнання і нових технологічних процесів, покращення якості продукції.
2. Контроль дотримання технологічної дисципліни та приймання мір по запобіганню, усуненню порушень технологічного процесу.
3. Організація та забезпечення проведення всіх необхідних експериментів по відпрацюванню технологічного процесу при:
- заміні виду сировини або виробника сировини;
- підборі альтернативного постачальника сировини;
- розробці та постановки на виробництво нових видів продукції у рамках розширення асортименту.
4. Організація та проведення засідання дегустаційної комісії по оцінці якості, як серійно виробленої продукції, так і зразків продукції в рамках проєкту тестування нових видів сировини, проєкту по розробці та постановці на виробництво нових видів продукції.
5. Розробка технологічних інструкцій, технологічних карт, робочих рецептур.
Досягнення:
1. Розробка та впровадження у серійне промислове виробництво нових видів продукції:
- вафельний батончик "Протеїновий";
- вафельний батончик "Toffee"(мʼяка карамель).
2. Налагодження та запуск лінії по виробництву шоколадної глазурі.
3. Зниження собівартості продукції з шоколадним покриттям за рахунок розробки та впровадження "Суперглазурі"(зі збереженням органолептичних параметрів, притаманних шоколаду)
Заступник начальника цеху
з 11.2019 по 04.2022
(2 роки 5 місяців)
Виробничо-кондитерська група "Лісова казка", (Виробництво кондитерських виробів) Харків., Харків (Харчова промисловість)
Обовʼязки:
1. Проведення дослідницьких та еспериментальних робіт з покращення якості продукції, вдосконалення методів контролю якості продукції.
2. Керівництво роботою цеху, контроль та взаємодія між співробітниками на різних виробничих ділянках.
3. Забезпечення та контроль за санітарним станом виробничих приміщень цеху.
4. Забезпечення та контроль за здійсненням технологічного процесу виробництва продукції відповідно до технологічних інструкцій.
5. Контроль за дотриманням правил внутрішнього трудового розпорядку, вимог робочих інструкцій, правил та норм з охорони праці, пожежної безпеки.
6. Забезпечення своєчасного оформлення протоколів виробничої документації, що відображають роботу виробничих ділянок цеху відповідно до встановлених вимог системи якості та безпеки виробництва продукції.
7. Забезпечення та контроль за дотриманням вимог щодо санітарного стану робочих місць та виробничих приміщень на всіх етапах технологічного процесу виробництва продукції.
Досягнення:
1. Розробка та впровадження методики контролю якості продукції з застосуванням дослідження структури продукції за допомогою оптичного мікроскопу та скануючого електромікроскопу.
2. Участь у розробці проєкту по запуску та налагоджуванню випуску продукції на новому виробництві.
Начальник виробництва
з 01.2016 по 09.2019
(3 роки 8 місяців)
ТОВ "ФУД ДЕВЕЛОПЕР", Харків (Харчова промисловість)
Здійснення планування виробництва в режимі тижневого, місячного та піврічного періодів часу, складання щомісячних бюджетів, участь у побудові піврічного фінансового плану.
Подання заявок на підбір персоналу, розробка індивідуальних планів введення нових співробітників на посаду, контроль проходження стажувального та адаптаційного періодів. Розробка планів навчання співробітників, здійснення їх
навчання у рамках вимог систем безпеки та якості ISO 22000, FSSC 22000. Організація атестаційних комісій із перевірки знань працівників виробництва. Розробка та впровадження нормативної документації, впровадження та підтримання норм щодо забезпечення санітарних норм на підприємстві. Забезпечення дотримання технологічної дисципліни, санітарно-гігієнічного режиму на підприємстві. Участь у випуску дослідно-промислових партій продукції, її нових видів, тестування нових видів сировини, організація та участь у щоденних дегустаційних комісіях.
Здійснення інвентаризацій товарно-матеріальних цінностей. Успішний досвід у впровадженні з подальшим проходженням зовнішніх сертифікаційних аудитів на підтвердження роботи підприємства в рамках міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 22000, FSSC 22000 (період з 2016 р по 2019 р).
Досвід у проведенні внутрішніх аудитів усіх підрозділів підприємства на відповідність вимогам зовнішніх стандартів (період 2017 – 2019 р).
Інженер-технолог
з 05.2005 по 10.2015
(10 років 5 місяців)
ПрАТ "Харківський жировий комбінат", Харків (Харчова промисловість)
Використання прогресивних технологічних процесів, які забезпечують виробництво конкурентної продукції. Участь у розробці та впровадженні у виробництво нових видів продукції, розширенні асортименту продукції. Розробка робочої технологічної документації. Розрахунок норм витрати основної сировини та допоміжних матеріалів. Підбір та тестування альтернативних зразків сировини та допоміжних матеріалів. Організація та участь у дегустації сировини, готової продукції, нових видів продукції. Контроль за дотриманням технологічної дисципліни та правильною експлуатацією технологічного обладнання.Контроль за дотриманням санітарних норм та правил. Забезпечення якості та безпеки продукції відповідно до вимог міжнародних та національних стандартів ISO 9001, ISO 22000.
Освіта
Національний Технічний Університет "Харківський Політехнічний Інститут"
Технологія органічних речовин, інженер-хімік-технолог., Харків
Вища, з 1998 по 2005 (7 років)
Додаткова освіта та сертифікати
Курс внутрішніх аудиторів у рамках системи менеджменту безпеки продукції (ISO 22000:2005,ISO 19011:2011), курс аудитора з
2014, 1 місяць
Курс аудиторів за стандартами ISO 9001:2015/FSSC 22000 v4.1/ISO 19011:2018
2019, 1 місяць
Знання і навички
- MS Excel
- MS Word
- MS Office
- 1С
- 1С:Підприємство
- 1С:Предприятие
Додаткова інформація
Забезпечення контролю якості технологічного процесу виробництва продукції відіграє ключову роль у забезпеченні ефективності роботи підприємства. Я вірю, що мої знання та досвід можуть зробити значний внесок у розвиток компанії. Тому прагну застосувати свої навички та знання для забезпечення технологічної стабільності та підтримки стратегічних цілей компанії.
Схожі кандидати
-
Інженер-технолог
Харків -
Інженер-технолог
Харків -
Інженер-технолог
Харків, Дніпро, Київ -
Інженер-технолог
45000 грн, Харків -
Інженер-технолог
Харків, Дніпро , ще 5 міст -
Інженер-технолог
Харків