- PRO
Сергій
Операційний директор, менеджер, керуючий
- Розглядає посади:
- Операційний директор, менеджер, керуючий, Керуючий рестораном, Керівник мережі АЗК, Бренд-шеф, Адміністратор ресторану, Адміністратор, Фінансовий контролер, Керуючий мережі магазинів, Територіальний менеджер, Бізнес-аналітик
- Вид зайнятості:
- повна
- Вік:
- 47 років
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/8962468/
Досвід роботи
Керуючий компанії,операційний директор,технолог, фінансовий аналітик
з 03.2023 по 10.2024
(1 рік 7 місяців)
Burger Sushi Point, Київ (Роздрібна торгівля)
Керуючий мережою ресторанів Burger Sushi Point, керуючий брендами Sakura Sushi, Sity Doner, Рідна Хата, Батьківський Стіл+ технолог данних брендів+фінансовий аналітик.
- повне функціювання мереж ( від роботи офісу до роботи закладів)
- збільшення продажів
- моделювання Р@L закладів на основі вхідної інформації
-розрахунок порогу беззбитковості, аналіз ефективності локацій.
- розробка та запуск з нуля меню 4 віртуальних брендів на доставку.
- оновлення на 3/4 актуального меню основного бренда
- оновлення та створення ТК
- маркетингові заходи ( рестарт соц. сторінок та співпраця з відділами маркетингу ТЦ та відділами маркетингів служб доставок).
- аналіз маржинальності продуктів та проектів
- проведення переговорів з постачальниками та відділами торгових центрів. -пошук альтернативних постачальників, аналіз цін, зменшення Cost продукції)
- ціноутворення
- розробка та введення нового меню різних напрямків з нуля ( від меню суші, донерів до української кухні).
- пошук та відкриття нових локацій з нуля.
- пошук та початок співпраці з новими брендами доставок
- пошук, найм та навчання директорів закладів
- розробка та введения системи мотивації для всіх ланок ( КРІ, %від каси і т.д)
- проведення Food Safety Audit закладів
- проведення та аналіз вибіркових інвентаризацій
- контроль списання продукції
- контроль та виконання показників по трудозатратам ( labor)
- контроль з табелювання та нарахування з/п.
- робота в програмі Профіт
Менеджер відділу ресторану (заступник директора ресторану)
з 02.2018 по 02.2022
(4 роки)
МакДональдз Юкрейн Лтд, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- відділи в яких працював ( відділ навчання, відділ обладнання, відділ прибутків).
відкриття закладу з 0
-керування найбільшим закладом в Україні (150 та більше чол).
Складанні бюджету бізнес плану
-Забезпечення запуску, підтримку та реалізацію маркетингових програм в ресторані
-Аналіз продажі прилавку, драйву, вікон видачі
- P@L (місячні прибутки та витрати ресторану).
- Проведення щоденних, тижневих, місячних інвентарізацій ТМЦ.
-Аналіз скарг і пропозицій клієнтів,OSAT,складання
плану покращення по критичним показникам.
-аналіз та вивчення торгової зони
-організація мотиваційних заходів для працівників
-розподіл обов’язків серед менеджерів у відділі
-аналіз КРІ- збільшення прибутку, робота з потенціалом,збільшення швидкості обслуговування
-аналіз КРІ- робота в пікові години , збільшення пропускної здатності, приріст ТО.
-Аналіз КРІ- результати перевірок по «обслуговуванню», результат по OSAT( задоволення гостей), шляхи покращення досвіду клієнтів та збільшення прибутку.
-Навчання менеджерів працювати з системою СRM (електронна база скарг та пропозицій)
-Набір персоналу, проведення співбесід, та складання розкладу в системі ESP.
Співпраця з Robota Ua, Work Ua.
-Організація розвитку інструкторів та нач. дільниць
-Аналіз та проведення роботи по утриманню персоналу
-Проведення мотиваційних заходів для працівників
-Організація загальних зборів, опитування думок працівників
- робота с LSM (learning management system) системою навчання
- робота з електронними ресурсами навчання (FRED.CAMPUS)
- Проведення он/офф лайн семінарів з навчання для працівників
-Організація процес у навчання в ресторані на всіх ланках
-Навчання менеджерів діям при виникненні надзвичайних подій
-- Навчання менеджерів працювати з системою HAVI CONNECT (електронна система логістичних послуг)
-Відповідальний за наявність всіх матеріалів, які необхідні для проведення первинних та повторних інструктажів з охорони праці
-Проведення інструктажів з ОП,ПБ, ЕЛЕКТРОБЕЗПЕКИ
-Проведення внутрішнього аудиту з якості продукції (FOOD SAFETY)
-Відповідаю за проходження працівниками модулів з безпеки продукції ( LEVEL1.LEVEL2. LEVEL3)
-Робота з сервісними компаніями, контроль проведення ТО, на незаплановані поломки обладнання).
-Формування та замовлення дрібного обладнання та інвентарю FRANKE (Німеччина)
-Впровадження сортування сміття в ресторані
-Організація роботи нічної зміни ( складання календаря чистки та графік процедур)
-Проведення обліку відвідування ресторану різними інстанціями.
-Здійснення контролю стану будівлі, приміщень та прилеглої території
-Відповідальний за належний стан проведення ТО обладнання, результати бак. стабільності від незалежної лабараторіі.
-Контроль витрат на списання продукціі ( сom/raw waste stat diff).
-Контроль собівартості продукціі (FOОD COST).
-проведення інвентаризацій основних засобів в ресторані та правила звірки\списання\ введення в експлуатацію основних засобів.
2 помічник менеджера ресторана
з 02.2008 по 02.2018
(10 років)
МакДональдз Юкрейн Лтд, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Функціі та обовязки ідентичні посаді заступника менеджеру ресторану
Начальник дільниці
з 02.2005 по 02.2008
(3 роки)
МакДональдз Юкрейн Лтд, киів (Готельно-ресторанний бізнес)
Інструктор з навчання
з 02.2003 по 02.2005
(2 роки)
МакДональдз Юкрейн Лтд, киів (Готельно-ресторанний бізнес)
Працівник закладу
з 05.2001 по 02.2003
(1 рік 9 місяців)
МакДональдз Юкрейн Лтд, киів (Готельно-ресторанний бізнес)
Освіта
торгово-економічний коледж
Економіка підприємства, Київ
Середня спеціальна, з 2004 по 2007 (3 роки)
Професійний колледж
Машиніст холодильных установок(червоний диплом), Фастів
Середня спеціальна, з 1995 по 1996 (1 рік)
маю червоний диплом спеціаліста по обслуговуванню та ремонту холодильного обладнання, та торгово-економічну освіту
Додаткова освіта та сертифікати
Навчальний центр Новатор-семінар з правил безпеки системи газопостачання
2021
Навчальний центр Новатор-семінар з експлуатації балонів під тиском СО2
2021
Новатор- семінар з пожежної безпеки
2021
Навчальний центр Новатор- семінар з охорони праці
2021
Навчальний центр Новатор-семінар з електробезпеки (4 група)
2021
Новатор--семінар з правил будови та безпечна експлуатація фреонових холодильних установок
2021
Новатор- семінар з правил охорони під час вантажно- розвантажувальних робіт
2021
клас EMP (EFFECTIVE MANAGEMENT PRACTICER)- клас першого асистента менеджера ресторану
2012
Знання і навички
- MS Excel
- MS Word
- Користувач ПК
Знання мов
- Українська — вільно
- Російська — вільно
- Англійська — середній
Додаткова інформація
Маю досвід роботи на позиціях
- менеджера з продажу цінних паперів-2023 рік
- виконавчого директора компаніі по приготуванню напівфабрикатів -2022 рік
- спеціаліста по обслуговуванню холодильного обладнання ( НСК ОЛІМПІЙСЬКИЙ , офіційне працевлаштування)
- водія ( Нск Олімпійський, офіційне працевлаштування)
Мої Hard skills :
•Досвід оперативного управління різногабаритними закладами громадського харчування більше 10 років
•Досвід формування мотивованої команди націленої на результат
•Досвід розробки та впровадження корпоративних стандартів
•Позитивний досвід управління витратами, доходами, продажами..
•Формування загальної стратегії розвитку закладу в цілому та кожного закладу окремо
•Досвід відкриття закладів з «нуля».
Мої Soft skills:
•Безумовні лідерські якості (лідер думок)
•Високі моральні цінності
•Аналітичне мислення
•Емоціональна стійкість
•100% націленість на певний результат та вміння правильно розставляти пріоритети
•Вміння працювати в режимі багатозадачності
•Стійкість в аргументації та гнучкість в прийнятті рішень.
•Безумовне прийняття персональної відповідальності
•Менторські якості та навички
І про себе:
Маю двох дітей 15 та 6 роки.
Хоббі- рибалка, футбол, активний відпочинок на природі.
Схожі кандидати
-
Заступник керівника
80000 грн, Київ, Кропивницький -
Директор підприємства
55000 грн, Київ -
Директор, заступник директора, керівник відділу, менеджер
Київ, Одеса -
Операційний директор
40000 грн, Київ, Дистанційно -
Топ-менеджер
Київ -
Заступник директора
Київ, Дистанційно