• Файл

Юрий

Бар-менеджер

Вік:
38 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Соболев Юрій Георгійович

28.06.1987
Конт.номер: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Email: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Освіта: вища
2005-2010 р.р. Київський інститут культури і мистецтв
диплом : спеціаліста
Спеціалізація : Менеджер готельно- ресторанного бізнесу
2018р. Barista school at the coffee factory DISCAF (диплом бариста)

Досвід роботи:
січень 2022 -липень 2022 Бар менеджер ( кондитерска «Маша -Кейк»)
Основні обов’язки :
Контроль роботи закладу, розробка та складання впровадження барного меню, сезонних пропозицій, винної та коктейльної карти, відстеження товару на барі та складі, своєчасна взаємодія з постачальниками, проведення інвентаризації, набір та навчання персоналу, організація тренінгів та майтер классів, ведення переговорів з постачальниками, укладання договорів, закупівля продуктів, сировини, обладнання і т.п.
2018-2022 Бар менеджер ( ресторан Чеченьскої кухні, ресторан Армянської кухні)
Основні обов’язки :
Планування продажу кави та кавових напоїв по кожному ресторану,розробка та впровадження стандартів приготування та сервірування напоїв, згідно з концептами ресторанів, взаємодія з постачальниками кави щодо зміни смакового профайлу кави, зміни кавового зерна та складання еспресо-суміші, налаштування кавового обладнання, розвиток кавового сегмента, просування кавової тематики з корпорації, розробка кавового меню та безалкогольного меню напоїв відповідно до концепції мережі, розробка сезонного меню, складання технологічних карт, оцінка динаміки продажів кавових напоїв, моніторинг стану обладнання, навчання барменів-бариста, формування кадрового резерву, навчання персоналу, тренінги з навчання персоналу
2016-2018 бар менеджер ( Бар менеджер «театр на Подолі»)
організація безперебійної роботи бару, робота за контактною стійкою, дотримання стандартів обслуговування, контроль наявності та руху товару на барі, замовлення продукції бару, взаємодія з постачальниками, контроль якості продукції, що поставляється, робота з документацією, звітами, проведення щомісячних інвентаризацій.
2013-2016 бармен ( «Бар у Гранта», ресторан «Бельмондо»)
робота за контактною стійкою, дотримання стандартів обслуговування, контроль наявності та руху товару на барі, замовлення продукції бару, взаємодія з постачальниками, контроль якості продукції, що поставляється, робота з документацією, звітами, проведення щомісячних інвентаризацій.
2009-2013 офіціант, бармен, адміністратор ( ресторан «Обжора»)
на протязі 4 років зростання кар’єри зі зміною основних обов’язків та можливостю контролювати роботу закладу на різних ділянках.
Професійні навики:
Start-up бар з «0», Формування команди та контроль робота барменів, проведення тренінгів та дегустацій для співробітників, ведення переговорів та укладання договорів з постачальниками, закупівля сировини, обладнання, контроль якості продукції, що постачається, моніторинг сировинного ринку та конкурентів у сегменті ресторанної індустрії, ведення фінансової звітності, оцінка ефективності фінансових вкладень.
Персональні навички : відповідальність, лідерство, мотиваційні навички, організаційні навички, відмінне обслуговування клієнтів, здатність ефективно виконувати плани продажу, швидкість та точність, здатність та бажання до швидкого навчання.
Комп’ютерна грамотність: просунутий користувач ПК
Додаткова інформація: водійське посвідчення категорії «В»

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: