• Файл

Наталія

Менеджер ресторана

Вік:
61 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ
Директор-менеджер ресторану

П.І.Б.
Сичова Наталія Іванівна
Дата народження
21.01.1964
Сімейний стан
заміжня

Моб.тел.
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта
1) 1986-1993 Київський торговельно-економічний інститут «Технологія і організація громадського харчування»;
2) 2003-2008 р. Класичний приватний університет «Адміністративний менеджмент», управління персоналом.

Досвід роботи

Кваліфікація

1) 1982-1984 повар 4 розряду ОРС м. Енергодар;
2) 1984-1991 повар 5 розряду столової № 10 м. Енергодар;
3) 1991-1997 начальник кондитерського цеху фабрики-кухні;
4) 1997-2000 начальник цеху першої групи фабрики-кухні;
5) 2000-2001 фахівець з організації громадського харчування;
6) 2001-2001 інженер-технолог Комбинату ТПК «Днепр»;
7) 2001-2003 завідувач підприємства громадського харчування ресторан «Престиж»;
8) 2003-2017 р. Завідувач підприємства громадського харчування ВП Запорізька Атомна Електростанція.;
9) 2017-по теперішній час інженер СОНС ДП «НАЕК» Енергоатом» Запорізької Атомній Електростанції.

- досвід роботи на посаді керівника ресторану більше 20 років.
- навики управленского досвіду в ресторанах преміум-сегменту;
- знання менеджменту, економіки підприємства, навички створення та управління командою, навчання;
- здатність організувати, контролювати робочий процес виробництва та сервісу (кухня, каса, зал, бар);
- досвід організації проведення фуршетів від 20 до 800 осіб;
- планування та підготовка потреб в продуктах, інвентарі, меблі, обладнанні;
- вимога дотримання технології виготовлення напівфабрикатів, готових виробів, терміни зберігання сировини, правил експлуатації обладнання, правил охорони праці, пожежної безпеки, санітарних норм;
- розробка нормативних та виробничих документів, калькуляційних, технологічних карт, що стосуються діяльності закладу;

Навички та вміння
- ведення виробничо-господарської діяльності ресторанного бізнесу, планування, звітності, фінансування, реалізації продукції, удосконалення структури та організації роботи підприємства;
- ведення виробничо-господарської діяльності рибного, ковбасного виробництва, кондитерського, борошняного цехів
- доскональне знання технологічних процесів приготування страв та напівфабрикатів;
- впевнений користувач ПК, MS Office, Microsoft Excel;
- досвід системи державних закупівель «Prozorro»;
- комунікативні навички, досвід ведення переговорів, гнучкість;
- аналітичні здібності, наполегливість;
- відповідальність, порядність.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: