Резюме від 20 травня 2024

Яна

Продавець-консультант, адміністратор, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
21 рік
Місто:
Ужгород

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Attention! Attention!
Шукаю роботу!
Трішки про мене:
Мене звати Яна. Мені 21 рік.
Якщо потрібно відповідального працівника на роботу - Вам до мене!🤗 На даний час я не навчаюсь та активно шукаю роботу. Який у мене досвід запитаєте Ви? Працювала колись машиністом розфасувально - пакувальних машин 2 розряду на виробництві "Interfil". Також працювала продавцем- консультантом рослинної доглядової косметики(4 місяці)
Повна назва компанії Рослинна косметика Vesna .У роботі я ще той педант😊
Мої особисті якості : працелюбна, комунікабельна, дружня ( для мене один із головних пунктів , бо дуже ціную дружній колектив), відповідальна ( я притримуюсь тої думки, що в роботі та в житті ніколи не потрібно перекладувати відповідальність на когось іншого, а за всі свої вчинки відповідаю я сама).
Можливо у Вас виникне питання про мої недоліки🤔
Так ось , я вважаю , що ідеальних людей не буває - ми все ж таки не роботи🤖 недоліки є у кожного, але будь - який мій недолік , яким би він не був, я буду старатися позбуватися його у процесі роботи.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: