- Файл
Ганна
Управляючий
- Розглядає посади:
- Управляючий, Керівник готельного комплексу
- Вік:
- 38 років
- Місто:
- Одеса
Контактна інформація
Шукач вказав телефон .
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/9236571/
Завантажений файл
Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.
[
07.10.1986(36 років)
Місто Одеса.
ОСВІТА:
Азовскій регіональний інститут управління та менеджменту(м. Запоріжжя) -за спеціальністю -менеджер зовнішньої економіки,факультет готельно -рестораний сервіс у 2007 році.
ДОСВІД РОБОТИ:
2015 – 2016
мережа ресторанів Южний паб, Ігуана, Момбаса(караоке клуб) -адміністратор .
2016-2019 керуюча рестораном Китайської кухні «Хуачао» -зробила повністю rebranding.
ОБОВ’ЯЗКИ:
забезпечення безперебійної роботи ресторану;
• впровадження політики та стандартів компанії
• моніторинг цін, асортименту, закупівля обладнання, посуду, інвентарю
• моніторинг асортименту та цін постачальників, укладання договорів
• підбір персоналу, проведення співбесід
• розробка меню
• підтримання порядку, дотримання санітарних норм
штатний розклад, бюджет, постачальники, графіки виходу на роботу, нарахування зарплат, банкети
• аналіз собівартості страв, визначення цінової політики, коригування меню
СЕЗОН ЛІТО 2016- 2022 була керуючей рестораном та готелем (більш ніж 200 номерів) на сезоній роботі, в курортному селищі – Грибівка (Одеська область) . Літній готель та ресторан на 300 відпочиваючих .
Що вдалось зробити:
Підготувати та запустити готель та рестлран після зимидо зустрічі відпочиваючих.
Підбір лінійного персоналу, навчання барменів і офіціантів.
Формування і адаптація команди працівників усіх департаментів.
більше 50 працівників.
Пошук всіх постачальників ХоРеКА, підписання взаємовигідних контрактів, оптимізація витрат.
Організація і постійний контроль безперервної доставки продуктів харчування та товарів для потреб відділу.
С Шеф-кухарем складання меню для харчування відпочиваючих , дитяче меню ,барного меню.
Ввід системи обліку Барбос,CRV та 1 С
Звітність перед власниками про виконання поставленого плану.
Постійна робота з відпочиваючими для моніторингу їхніх побажань і кращого обслуговування.
2020-2022– Керувала медичним центром лазерної дерматокосметологіі та подологіі New Laser в місті Одесса-наразі ми закрили заклад у зв’язку з війною.
06.06.2023-06.09.2023 Керуюча кафе «Телескоп» (,Французский бульвар 60/1)
10 .10. 2023- лютий 2024 - адміністратор в спа комплексі 'Добриня»
Маю успішний досвід :
1.Управління персоналом, підбір, навчання, формування команди;
2.Вирішення організаційно-технічних питань для відкриття закладу( Start-up)
3. Бізнес планування, контроль проходження матеріально грошових цінностей.
4.Проходження перевірок всіх контролюючих органів, робота з дозвільною документацією;
5.Формування стандартів та їх введення в роботу закладу;
6.Введення всього алгоритму для організації та контролю безперебійної роботи всіх виробничих ділянок для забезпечення високого рівня обслуговування гостей ресторану;
7.Виконання планових показників ресторану,збільшення продажу , зменшення витрат;
ОСОБИСТІ НАВИЧКИ:
• Бажання працювати на поставлену мету,
•Здатність швидко навчатися,
•комунікабельність,
•пунктуальність,•відповідальність,•акуратність, •виконавчість, • вміння вести діалог із клієнтами,
Схожі кандидати
-
Управляючий компанією
50000 грн, Одеса, Дніпро , ще 2 міста -
Юрист єдиний, адвокат, керівник юридичного відділу
Одеса -
Head of sales
Одеса, Дніпро, Київ -
Керівник відділу постачання (закупівель)
Одеса, Вінниця , ще 8 міст -
Керуючий кафе
40000 грн, Одеса -
Управляющий
8000 грн, Одеса